| נשלח ב-25/3/2021 18:16 |
|
| |
אל תתנו לליברמן לנשוף בעורפו של בנט.
יקיריי, בקונסטלציה הפוליטית שנוצרה ליברמן ינשוף בעורפו של בנט ויטיל ווטו על הצטרפותנו לקואליציה האם אין זה מן הראוי להקדים אותו ולהשאיר אותו בחוץ? אחרת, החרדים מפקידים בידיו את כל ענייני הדת, אולי, זה לא נורא כל כך כי איך שלא יהיה מצביעי יהדות התורה יורשים גן עדן? אבל להיוותר בשורות האופוזיציה כאן עוברים על "לא תעשה לך אופוזיציה בכל מחיר "כי אין לתאר ולשער את גודל השכר שמקבלים על ישיבה בקואליציה. כמובן שאני לא גזענית אז אני לא אכתוב (או שאין בזה גזענות) שבהצטרפותנו לגוש הלא נכון לצערי הרב, אנו מונעים מהמפלגות הערביות לתת את הגוון הפוליטי לממשלה הבאה?
נ.ב. כמובן, כל זה אני כותבת בהנחה ש'הגוש רק לא ביבי מתכוון לחוקק חוק שנאשם בפלילים אינו יכול לכהן כראש ממשלה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/03/2021 18:52:34
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2021 05:45 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אל תתנו לליברמן לנשוף בעורפו של בנט.
יקיריי, בקונסטלציה הפוליטית שנוצרה ליברמן ינשוף בעורפו של בנט ויטיל ווטו על הצטרפותנו לקואליציה האם אין זה מן הראוי להקדים אותו ולהשאיר אותו בחוץ? אחרת, החרדים מפקידים בידיו את כל ענייני הדת, אולי, זה לא נורא כל כך כי איך שלא יהיה מצביעי יהדות התורה יורשים גן עדן? אבל להיוותר בשורות האופוזיציה כאן עוברים על "לא תעשה לך אופוזיציה בכל מחיר "כי אין לתאר ולשער את גודל השכר שמקבלים על ישיבה בקואליציה. כמובן שאני לא גזענית אז אני לא אכתוב (או שאין בזה גזענות) שבהצטרפותנו לגוש הלא נכון לצערי הרב, אנו מונעים מהמפלגות הערביות לתת את הגוון הפוליטי לממשלה הבאה?
נ.ב. כמובן, כל זה אני כותבת בהנחה ש'הגוש רק לא ביבי מתכוון לחוקק חוק שנאשם בפלילים אינו יכול לכהן כראש ממשלה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/03/2021 18:52:34 |
|
החרדים כבר השאירו את ימינה באופוזיציה !! האם התסריט הזה צריך לחזור על עצמו ?? למה בנט ושקד צריכים לשכב על הגדר עבור מי פעל נגדם / המפלגות החרדיות!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2021 08:16 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2021 08:21 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| לךתדע1 כתבה: |  | אל תתנו לליברמן לנשוף בעורפו של בנט.
|
החרדים כבר השאירו את ימינה באופוזיציה !! האם התסריט הזה צריך לחזור על עצמו ?? למה בנט ושקד צריכים לשכב על הגדר עבור מי פעל נגדם / המפלגות החרדיות!!
|
|
המפלגות החרדיות פעלו נגדם? באיזה סרט מצויר את חיה?? מי בגד במי, והלך ל"ברית אחים" עם גדול שונאי הדת (לפני שליברמן עקף אותו משמאל ועדיין נישק זקנים)?? שיתחננו למחילה ויגידו תודה אם החרדים יסלחו להם על הבגידה הגדולה מאז ומעולם בפוליטיקה הישראלית! שבעלי כיפה (אם היא לא מזויפת כמו של בורג ושטרן) יתחברו עם גדול שונאי הדת, ויעבירו חוקים אנטי דתיים בשביל אתנן פוליטי? מה זה אומר עליהם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2021 09:09 |
|
| |
אין איש במערכת הפוליטית ששוכח את ליברמן כאיש שהכניס אותנו למילכוד 22 הנורא הזה. אף אחד לא יכניס אותו לאף ממשלה. כך בעיני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 22:06 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | אל תתנו לליברמן לנשוף בעורפו של בנט.
|
החרדים כבר השאירו את ימינה באופוזיציה !! האם התסריט הזה צריך לחזור על עצמו ?? למה בנט ושקד צריכים לשכב על הגדר עבור מי פעל נגדם / המפלגות החרדיות!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ראשית כל: עצתי נתונה למפלגות החרדיות ולא לבנט, שנית, גם בנט היה שמח לקבל את החרדים בקואליציה במקום את ליברמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 11:13 |
|
| |
בנט וסער הצהירו ברורות שלא יקימו ממשלה שנשענת על הערבים בשום צורה. ולכן, התרחיש היחיד שמורכבת ממשלה שמבוססת ברובה על "גוש השינוי". זה רק אם תוקם ממשלת אחדות פריטטית, שאינה נשענת בשום צורה על קולות הערבים. ובנט יהיה ראשון ברוטציה. (מי יהיה השני? כנראה לפיד, אבל אולי גנץ) וכדי שזה יקרה צריך חלק מהחרדים, ולכן ליברמן יישאר בחוץ.
וכך זה יכול להיראות מצד שמאל: לפיד (17), עבודה (7), מרצ(6), גנץ (8) מצד ימין: בנט (7), סער (6), דגל התורה (4), הציונות הדתית ללא עוצמה (6 עם אופיר סופר) הרי לנו 61 בדיוק. (בהמשך גם אגודה וש"ס יצטרפו והמספר יעלה ל-73)
ועדיין, סיכוי קלוש מאוד שתקום כזו ממשלה, התרחיש הסביר הוא בחירות חמישיות.
אם הפוליטיקאים היו שואלים אותי מה לעשות. אני הייתי מציע חוק שמאריך את הזמן להרכבת ממשלה עד דצמבר. שיהיה ברור לביבי, (ולכל השחקנים, וגם לציבור) שלבחירות הבאות גנץ מגיע כראש ממשלה. ואז הפלוטר ייפתר מאיליו.. אבל קשה לי לראות את לפיד מסכים לחוקק את זה, ובלעדיו אין מספיק אצבעות.
|
|
|
|
|