|
|
| נשלח ב-31/3/2021 05:54 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הסיבה האמיתית שהחרדים לא יכולים לבגוד בביבי, כי המגזר היחיד שמגלה סלחנות לתוואי ההרסני של אורח החיים החרדי, זה המגזר המסורתי, והמגזר הזה נמצא בליכוד, ביבי הוא הלב והנשמה שלהם, אם החרדים יבגדו בביבי, לא יישאר שום מגזר שמגלה אליהם סלחנות. וזה מצב מסוכן מאוד עבור החרדים. |
|
אתה דוחף לנו מהדלת האחורית משפט דוחה במיוחד בשביל מה נולד האדם? לאכול לשתות ולעבוד? הכל זה פרעס? מה אתה?? סוס עבודה??? זוהי מטרתך בחיים??? זה המבט היהודי שלך???
אני גם חושב שצריך לשלב עבודה עם תורה, וגם עושה את זה, אבל יש לי את כל הכבוד למי שבחר לשבת ורק ללמוד, ואני בשמחה תומך בו מכספי, מצידי שכל המיסים שלי ילכו עליו, לא רוצה לתמוך באותו סטונדנט באוניברסיטה, בן גילו של אברך הכולל, שזולל פי 3 תקציב מהאברך, כדי שיוכל אחרי זה לעבוד ולהרוויח פי 3 ממנו, התורה חשובה יותר, היזהרו בבני עניים שמהם תצא תורה, אותם עניים שאתה קורא להם הרסניים. תתבייש לך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2021 12:19 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | הסיבה האמיתית שהחרדים לא יכולים לבגוד בביבי, כי המגזר היחיד שמגלה סלחנות לתוואי ההרסני של אורח החיים החרדי, זה המגזר המסורתי, והמגזר הזה נמצא בליכוד, ביבי הוא הלב והנשמה שלהם, אם החרדים יבגדו בביבי, לא יישאר שום מגזר שמגלה אליהם סלחנות. וזה מצב מסוכן מאוד עבור החרדים. |
|
אתה דוחף לנו מהדלת האחורית משפט דוחה במיוחד בשביל מה נולד האדם? לאכול לשתות ולעבוד? הכל זה פרעס? מה אתה?? סוס עבודה??? זוהי מטרתך בחיים??? זה המבט היהודי שלך???
אני גם חושב שצריך לשלב עבודה עם תורה, וגם עושה את זה, אבל יש לי את כל הכבוד למי שבחר לשבת ורק ללמוד, ואני בשמחה תומך בו מכספי, מצידי שכל המיסים שלי ילכו עליו, לא רוצה לתמוך באותו סטונדנט באוניברסיטה, בן גילו של אברך הכולל, שזולל פי 3 תקציב מהאברך, כדי שיוכל אחרי זה לעבוד ולהרוויח פי 3 ממנו, התורה חשובה יותר, היזהרו בבני עניים שמהם תצא תורה, אותם עניים שאתה קורא להם הרסניים. תתבייש לך. |
|
תפסיק לבלבל את המוח ולהכניס נושאים שאינם קשורים. יש סיכוי לא רע שאני תומך באברכי כוללים בסכומים גבוהים הרבה יותר ממך. זה בכלל לא הנושא. הנושא הוא שהחברה החרדית צריכה להפסיק כשיטה למנוע מילדיהם לימודי אנגלית ומתמטיקה ברמה טובה. פשוט צריך להפסיק עם זה. זה תוואי הרסני שאינו בר קיימא. בנוסף, יש להפסיק להילחם במי שרוצה וזה מתאים לו\לה ללכת ללמוד באקדמיה מקצועות במדעים המדויקים כמו רפואה, ביולוגיה, כימיה, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה, מדעי המחשב וכדו'. הגיע הזמן שיהיו רופאים\ות ומדענים\יות חרדים\יות למהדרין. פשוט הגיע הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2021 20:30 |
|
| |
מברית האחים כבר ויותר
|
|
|
|