חשבתי שאחרי שעשרות אלפי קולות הצביעו לסמוטריץ, אז גפני ינסה לפחות להחזיר אותם הביתה אך מסתבר שההסתאבות רבת השנים בפוליטיקה עושה את שלה וכעת הוא משחק אותה ברוגז עם ביבי עד כדי רעיון להיות ראש ממשלה בעצמו. הגיע הזמן לומר די לשלטון הקשישים של גפני את ליצמן שגורם רק לנזקים ליהדות החרדית.
לא היה בתולדות המדינה חבר כנסת שסייע לציבור החרדי כמו הרב משה גפני שליט"א
ביקורת עליו,
יש לי, גם יש,
אבל גם אם יש לי ביקורת,
לפני הביקורת,
יש לי כלפיו, הרבה הרבה כבוד והערכה.
רוב אלו שלא הצביעו ליהדות התורה,
היה בגלל אנשים אחרים, שלא עושים בכנסת שום דבר, כמו יעקב טסלר,
או שהם עשרות שנים עסוקים רק בדבר אחד, וזה , לגרום נזק לציבור החרדי כמו אייכלר,
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 31/03/2021 16:42:00
נשלח ב-31/3/2021 12:31
בסבב הקודם הייתה מחשבה ותקווה שממשלת אחדות היא הפתרון. אחרי הכישלון של הממשלה הפריטטית עם גנץ, הדרך הפעם תהיה אחרת. כדאי לשים לב ללשונו של הנשיא "העם רוצה חיבורים לא שיגרתיים. שיתופי פעולה חוצי מגזרים".
מי שמודע לאיבה שריבלין רוחש לנתניהו יכול ללמוד מדבריו שהוא ישתדל הפעם מאד להוציא את נתניהו מכהונתו.
נשלח ב-31/3/2021 12:01
גרשום כתב:
במצב שבו אין לאף מועמד 61 ממליצים, יש לנשיא שיקול דעת רחב על מי להטיל את הרכבת הממשלה. לפני כשעה כשקיבל לידיו את תוצאות הבחירות הרישמיות הוא השמיע דברים מעניינים שמהם עולה שהוא חושב מחוץ לקופסה. שהוא עשוי לתת את המנדט למי שיש את מרב הסיכויים להקים ממשלה ולא למי שיש את מירב הממליצים.
שמענו כבר עליו
בינתיים לא ראיתי שריבלין הצליח במשהו בסבבי הבחירות האחרונות
אל תטעה, גנץ הצטרף לביבי לא בגלל ריבלין אלא בגלל הרוטציה שביבי הציע לו.
תוקן על ידי אריאל222 ב- 31/03/2021 12:02:13
נשלח ב-31/3/2021 11:58
במצב שבו אין לאף מועמד 61 ממליצים, יש לנשיא שיקול דעת רחב על מי להטיל את הרכבת הממשלה. לפני כשעה כשקיבל לידיו את תוצאות הבחירות הרישמיות הוא השמיע דברים מעניינים שמהם עולה שהוא חושב מחוץ לקופסה. שהוא עשוי לתת את המנדט למי שיש את מרב הסיכויים להקים ממשלה ולא למי שיש את מירב הממליצים.
נשלח ב-31/3/2021 10:53
משגיחשליטא כתב:
סליחה מכל מקהלת המצקצקים המוחים. מתאר לעצמי שרובכם (כולכם?) לא הצבעתם ג'. וגם אם מישהו מכם כן, כדאי שתלמדו פרק או שניים בפוליטיקה. כל ציוץ של "בכיר" מחושב כמה צעדים קדימה, תשאירו לפוליטיקאים להתבוסס במדינה שלהם ולהוציא את המקסימום ממצב הביש בו המערכת שרויה (יסלחו לי הנוהגים איסור בשרויה;-))
ומה בדיוק החישוב עכשיו?
גפני חושב ללכת עם לפיד? (אגב אני הצעתי את זה בפוסט נפרד פה אבל הסיכוי לכך קלוש ולכן גם איומיו של גפני קשישא שווים כקליפת השום).
תוקן על ידי אריאל222 ב- 31/03/2021 10:53:57
נשלח ב-31/3/2021 10:49
בקיצר כתב:
גפני בסך הכל מעמיד את ביבי במקום מפתיע לדעת שיש כאן כמה שחושבים- שאם מישהו נותן לך סטירת לחי, יש מצווה להגיש לו גם את הלחי השניה..
הסטירה המצלצלת שיהדות התורה קיבלה הייתה בגלל שתי סיבות: 1. התנהגות חברי הכנסת שלה בתקופת הקורונה שלא עשו כלום על מנת לעזור ולסייע לאנ"ש 2. ובנוסף הרבה חרדים הרגישו בנוח להצביע סמוטריץ, בגלל שסמוטריץ ובן גביר זה סטייל מרכז הרב ולא כיפה בגודל פיסטוק של המפלגה של בנט. ואגב אם בודקים את האמת, אז ביבי דאג שסמוטריץ יעבור עד כדי כך שהסכים שמצביעי ליכוד יצביעו סמוטריץ, איך זה קשור לגפני? מקווה שהוא בעצמו יודע.
תוקן על ידי אריאל222 ב- 31/03/2021 10:52:24
נשלח ב-30/3/2021 21:09
גפני בסך הכל מעמיד את ביבי במקום מפתיע לדעת שיש כאן כמה שחושבים- שאם מישהו נותן לך סטירת לחי, יש מצווה להגיש לו גם את הלחי השניה..
סליחה מכל מקהלת המצקצקים המוחים. מתאר לעצמי שרובכם (כולכם?) לא הצבעתם ג'. וגם אם מישהו מכם כן, כדאי שתלמדו פרק או שניים בפוליטיקה. כל ציוץ של "בכיר" מחושב כמה צעדים קדימה, תשאירו לפוליטיקאים להתבוסס במדינה שלהם ולהוציא את המקסימום ממצב הביש בו המערכת שרויה (יסלחו לי הנוהגים איסור בשרויה;-))
כל כך הרבה שנים שגפני דבוק בדבק מגע לכסא!! במקום לעשות בדק בית וחשבון נפש !! איך קרה המצב הזה שהציבור מאס במפלגות החרדיות המסואבות!! המגמה הזאת תמשיך ותעצם במערכת הבחירות הבאה !!