| נשלח ב-30/3/2021 19:14 |
|
| |
למה אלמנה טריה צריכה לקרוא על מות בן זוגה בווצאפ של הארגון?
לה''ו. חיים הר כסף נהרג, ואשתו קראה על כך בווצאפ הארגוני. לפחות לחברים/ות שלכם אל תעשו את זה. :-( נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 15:19 |
|
| |
בואו נתערב, זה יקרה שוב ושוב. כל עוד העולם הססגוני נמצא בתוך המכשירים, ובתוכם גופי ההצלה, האישים המלאכים השקועים ג"כ בין השאר במדמנת המכשירים והפרסומים הנלווים לכך - הדבר יישנה לדאבוננו.
ישמעו טיפשים ולא יוסיפו לקח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 14:35 |
|
| |
פלדלפי
| avishai323 כתב: |  | | רק אני טיפש לחשוב שאם היא שם מרגע התאונה ועד המוות היא לא יודעת כלום ובשעה שבעלה ובתה מסוכנים היא משוטטת בקבוצות ומתעדכנת במצבם?
היה לנו מספיק עם הסלביות של משפחת גרוס/וינרוט/משי זהב , לכי תבכי על בעלך ותתפללי על בתך במקום להתראיין ולבלבל את המח,היא לא היתה שם בכלל |
|
היא הייתה שם ושמעה והבינה ... בראיון היא אמרה מפורשות שהיא הבינה את מה שדיברו והיא בכוונה הגיבה בקבוצה בשביל שזה לא יקרה פעם הבאה לאישה שלא שם\מבינה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 13:17 |
|
| |
אם כבר מתראיינת אז שבמקום להתריע מה כתבו שתתריע בבקשה מה לא לעשות תוך כדי נהיגה,
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 13:10 |
|
| |
טענתה נכונה, "למה היא התראיינה ואמרה שהיא מנסה להלחם בתופעה, ע"פ דבריה היא ידעה מה קורה (ולא שסתם הייתה בבית ולא הייתה מודעת בכלל לתאונה) אבל איפה היית עד היום? רק כשמדובר בך בעצמך זה מזעזע? להיות חברים בקבוצה בה מפרסמים דברים כאלה, ולא לצאת/ למחות בכל פעם נשלחת ידיעה כזאת, זה נקרא להלחם בתופעה. וכאן המקום לכולם, אתם חברים בקבוצה כזאת, ברגע נשלחת ידיעה כזאת, תביעו מורת רוח/ תצאו מהקבוצה, אל תתנו לגיטימציה לערך החדשותי שבעניין, תנו למפרסם את ההרגשה שהוא שלח משהו שלא אמור להשלח, גם אם זה לא קשור אליכם, לקריאה למחזיקי ההגה, אתם מחזיקים בכלי הרג, שברגע קל יכול להרוס משפחות או אפילו סתם לגרום לכאבי ראש, (תשאלו את כל מי שעבר תאונה הכי קטנה עם נזק קל לרכוש) אנחנו כיהודים, אמונים על שמירת החיים וצריכים לתת דוגמא לכך. המקום ינחם את המשפחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 11:11 |
|
| |
כבר נראה כ"כ טבעי שכל מי שמאבד מישהו (כולל מאשדוד שהשאירו הילד ברכב) הופך לסלב ומתראיין וכו' אם זה מה שמנחם אותם שיערב להם, בעיני זה דבילי שבמקום שמשפחת גרוס/וינרוט/יהודה משי זהב/ועוד
יתאבלו על יקירם הם הופכים לאייטם, מי שנהנה שיבושם לו,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 06:48 |
|
| |
אניכברחוזר
| bakar כתב: |  | | רק אני טיפש לחשוב שאם היא שם מרגע התאונה ועד המוות היא לא יודעת כלום ובשעה שבעלה ובתה מסוכנים היא משוטטת בקבוצות ומתעדכנת במצבם?
היה לנו מספיק עם הסלביות של משפחת גרוס/וינרוט/משי זהב , לכי תבכי על בעלך ותתפללי על בתך במקום להתראיין ולבלבל את המח, |
|
אתה לא רק טיפש, אתה גם רשע מרושע! איזה יצור עם לב יהודי מסוגל לכתוב ככה נגד אשה אומללה שזה אתה איבדה את בעלה והבת שלה נמצאת בסכנת חיים? מי אתה בכלל שתשפוט אותה? האם עמדת אי פעם במבחן שכזה ? חשבת אולי שהיא מקבלת הודעות חיזוק והשתתפות בצערה הגדול בשעות קשות שכאלה ולכן טוב שהיא כותבת ומעלה לרשת החברתית שבו נמצאים עשרות מכריה את מה שעובר עליה ומקבלת על ידי כך עידוד מהם? תתבייש לך ! פוי!! תגידו לי איזה אנשים חיים ביננו ? פשוט לא יאומן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2021 01:46 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | | מזעזע, אבל אכן זה מחיר הרשתות החברתיות. אגב אני נזכר בסיפורים שנזקקתי ל"ע לשירותי הצלה שונים ובערב הייתי מקבל טלפונים מחברים "איזה יופי, שמעתי ש... סייע לך", בקינוח שאלות נייסניות מוזרות (הגדיל לעשות מישהו ששלח לי תמונה שלי עם איש ההצלה, כאילו זה נורמלי או שבאיזשהו שלב הסכמתי שיפרסמו תמונה שלי לכל העולם ואשתו). עם כל הכבוד לשירותי ההצלה ומתנדביהם, הם חייבים להקפיד מאוד על סודיות רפואית ובכלל על כבוד הנצרכים לעזרתם.מתקבל על הדעת שלפני מעשה כל המתנדבים ידעו, זה הרי נעשה בשביל הצלה. לא מתקבל על הדעת שיפנו אליך אח"כ ב"איזה יופי וכו'". ההגינות אומרת שאחרי שהסתיים הצורך בידיעה עליהם להתעלם ממנה כאילו לא הייתה. מינימום של אתיקה. |
|
לא ניכנס לנבכי הסיפורים. ברעיון לא תמיד כל המתנדבים יודעים בדיוק מה שם המשפחה שאליו הם באים. בכל מקרה, בפעמים הבאות הבנתי למה עדיף ונעים יותר דווקא עם הפרמדיקים הקרירים והמקצועיים של מדא ולא עם ההיימיש וכל הצ'ולנט אצלי בבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2021 21:53 |
|
| |
| bakar כתב: |  | | רק אני טיפש לחשוב שאם היא שם מרגע התאונה ועד המוות היא לא יודעת כלום ובשעה שבעלה ובתה מסוכנים היא משוטטת בקבוצות ומתעדכנת במצבם?
היה לנו מספיק עם הסלביות של משפחת גרוס/וינרוט/משי זהב , לכי תבכי על בעלך ותתפללי על בתך במקום להתראיין ולבלבל את המח, |
| היא לא היתה שם בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2021 16:10 |
|
| |
רק אני טיפש לחשוב שאם היא שם מרגע התאונה ועד המוות היא לא יודעת כלום ובשעה שבעלה ובתה מסוכנים היא משוטטת בקבוצות ומתעדכנת במצבם?
היה לנו מספיק עם הסלביות של משפחת גרוס/וינרוט/משי זהב , לכי תבכי על בעלך ותתפללי על בתך במקום להתראיין ולבלבל את המח,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2021 11:50 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | מזעזע, אבל אכן זה מחיר הרשתות החברתיות. אגב אני נזכר בסיפורים שנזקקתי ל"ע לשירותי הצלה שונים ובערב הייתי מקבל טלפונים מחברים "איזה יופי, שמעתי ש... סייע לך", בקינוח שאלות נייסניות מוזרות (הגדיל לעשות מישהו ששלח לי תמונה שלי עם איש ההצלה, כאילו זה נורמלי או שבאיזשהו שלב הסכמתי שיפרסמו תמונה שלי לכל העולם ואשתו). עם כל הכבוד לשירותי ההצלה ומתנדביהם, הם חייבים להקפיד מאוד על סודיות רפואית ובכלל על כבוד הנצרכים לעזרתם. |
| מתקבל על הדעת שלפני מעשה כל המתנדבים ידעו, זה הרי נעשה בשביל הצלה. לא מתקבל על הדעת שיפנו אליך אח"כ ב"איזה יופי וכו'". ההגינות אומרת שאחרי שהסתיים הצורך בידיעה עליהם להתעלם ממנה כאילו לא הייתה. מינימום של אתיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2021 09:19 |
|
| |
מזעזע, אבל אכן זה מחיר הרשתות החברתיות. אגב אני נזכר בסיפורים שנזקקתי ל"ע לשירותי הצלה שונים ובערב הייתי מקבל טלפונים מחברים "איזה יופי, שמעתי ש... סייע לך", בקינוח שאלות נייסניות מוזרות (הגדיל לעשות מישהו ששלח לי תמונה שלי עם איש ההצלה, כאילו זה נורמלי או שבאיזשהו שלב הסכמתי שיפרסמו תמונה שלי לכל העולם ואשתו). עם כל הכבוד לשירותי ההצלה ומתנדביהם, הם חייבים להקפיד מאוד על סודיות רפואית ובכלל על כבוד הנצרכים לעזרתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2021 07:54 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | למה אלמנה טריה צריכה לקרוא על מות בן זוגה בווצאפ של הארגון?
לה''ו. חיים הר כסף נהרג, ואשתו קראה על כך בווצאפ הארגוני. לפחות לחברים/ות שלכם אל תעשו את זה. :-(
|
|
ברוך דיין האמת.
למיטב הבנתי, היתה הודעה אחת עם שמו הפרטי ושם אמו - לתפילה עליו, כשעוד הוגדר פצוע, והודעה שניה, לאחר זמן מה, אודות "איש חסד מב"ב שנפטר בתאונת דרכים". בשום שלב לא נכתב שמו ושם משפחתו ועובדת היותו נפטר. נ"ע.
זה נראה ניסיון של עיתונאים רשעים לייצר כותרות על הדם.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2021 23:52 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
קודם כל תתקן זה לא קבוצה של הארגון... דבר שני לא מצליח להבין מה הקטע להיות הראשון שמפרסם בוואטסאפ, כולה העברת הודעה שקבלת, וזה בדיוק מה שחושבים עליך, אף אחד לא חושב שאתה סוכן בפדרלית,
|
|
א''א לשנות הכותרת. ואתה צודק, עכשיו ראיתי כאן, שהקבוצה היא לא של הארגון. כששלחו לי צילום מסך, זה נכתב שזה מהארגון. אז אני ''שמח'' שלא כתבתי את השם של הארגון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2021 22:40 |
|
| |
מי שמשחק באש לא קם יבש מי שמפגין שלא יתפלא שמקבל ריח בואש ומי שמחובר לקבוצות שלא תתפלא מהודעה זועתית
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2021 21:45 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | למה אלמנה טריה צריכה לקרוא על מות בן זוגה בווצאפ של הארגון?
לה''ו. חיים הר כסף נהרג, ואשתו קראה על כך בווצאפ הארגוני. לפחות לחברים/ות שלכם אל תעשו את זה. :-(
|
|
ברוך דיין האמת. למיטב הבנתי, היתה הודעה אחת עם שמו הפרטי ושם אמו - לתפילה עליו, כשעוד הוגדר פצוע, והודעה שניה, לאחר זמן מה, אודות "איש חסד מב"ב שנפטר בתאונת דרכים". בשום שלב לא נכתב שמו ושם משפחתו ועובדת היותו נפטר. נ"ע. זה נראה ניסיון של עיתונאים רשעים לייצר כותרות על הדם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|