|
|
| נשלח ב-8/4/2021 01:54 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| שרית560 כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
| שרית560 כתב: |  | קריטריונים לקבלת תלושי המזון !! למספר הנפשות המתגוררות איתו: מספר נפשות הכנסה חודשית ממוצעת בשקלים חדשים בשנת הכספים 2019 הכנסה חודשית ממוצעת בשקלים חדשים בשנת הכספים 2020 1נפש 2,889 2,881 1נפש 4,334 4,321 2 נפשות 2 5,027 5,011 3 נפשות 5,720 5,703 4נפשות 7,239 7,121 5 נפשות 8,759 8,540 6 נפשות 11,821 11,452 7 נפשות 13,568 13,084 8 נפשות. 15,316 14,715 9 נפשות 1,702 לנפש 1,635 ומעלה 10נפשות .הסכום הנמוך הוא לשנת 2019 והסכום הגבוהה יותר הוא לשנת 2020 |
| שרית את מבינה מה כתבת כאן?? כתבת שאם אתה חילוני שגר לבד, אתה יכול להשתכר כמעט 3000 שקל, ובכל זאת לקבל את התלושים של דרעי! אפילו אם יש לך בת זוג, היא יכולה לקבל כ 2100 שח, בנוסף למשכורת שלך! ועדיין תהיו זכאים לתלושים של דרעי!! אבל אם איתרע מזלך ואתה הנפש התשיעית במשפחה חרדית (הילד השביעי בדרך כלל), רק אם אתה מקבל פחות מ 1750 שקל תהיה זכאי לתלושים!! אז לדעתך לרוב המקורבים של דרעי יש פחות משבעה ילדים אולי?
לדעתך, הקריטריון של 70 אחוז הנחה בארנונה הוא לא קריטריון נכון. אז איזה קריטריון אחר היית מגדירה?? לא היית מתחשבת בהכנסה לנפש? למה? פליז תעני ענינית. תודה!
תוקן על ידי Honeycooki ב- 06/04/2021 01:58:29 |
|
תסתכל שהסכום שמחולק ל3 נפשות או 4 נפשות זה 1600 שח לערך . 70% הנחה בארנונה זה קריטריון נכון ! אומנם הרבה משפחות שהיו זכאיות לתלושים קבלו את התלושים . אבל גם משפחות שלא היו זכאיות ולא ענו על הקריטריונים לזכאות קיבלו את התלושים!!
|
|
כל המשפחות הזכאיות לתלושים בגלל הקריטריון של הארנונה קיבלו את התלושים, לא משנה ספרדי או אשכנזי
היו כאלו שלא היו זכאים בגלל קריטריון זה, והיו בכל זאת זקוקים לתלושים מי שרצה פנה בבקשה לקבל וצוות ישב בחן ונתן האם דרעי ישב ובדק משפחה משפחה אם הם ספרדים או אשכנזים? האם דרעי אמר לממונים לתת רק לספרדים? אפשר לזרוק בוץ בלי חשבון, העיקר לכתוב "לכאורה"..
אני כל כך מבין עכשיו את הפסוק "ויהי העם כמתאוננים רע" אכלו שתו והתלוננו בלי סוף, הישראלי המכוער. |
|
אתה תופעת טבע!! אני עונה לניק אחר ואתה נדחף !! במפלגת שס ודרעי בראשם טוענים שהם דאגו לתלושי מזון לנזקקים !! אבל כמו שמתואר בכתבה יש נזקקים שלא קיבלו את התלושים!! ויש מקרים שאני מקווה שהם לא רבים שאנשים שלא עונים על הקריטריונים לזכאות קיבלו את התלושים!!
|
|
והאם תופעת זוגות סימני הקריאה אינם תופעת טבע נדירה? וחסרה כאן מילה אחת "כמו שמתואר בכתבה יש נזקקים שעדיין לא קיבלו את התלושים" (!!)
לפי תגובת העמותה המחלקת את הכרטיסים, כל מי שנכנס לקריטריון יקבל, אבל זה לוקח זמן, כי הם לא אמורים להעסיק אלפי עובדים, הם מגיעים לכולם לפי הסדר. וגם יש חריגים שהגישו בקשות למרות שאינם עונים על הקריטריונים והם קיבלו, ויש גם כאלו שעדיין לא קיבלו
אבל איך כל זה קשור לספרדים אשכנזים, האם כל אלו שעדיין לא קיבלו הם אשכנזים? |
|
יש לך בעייה בהבנת הנקרא תקרא שוב . האם הזכרתי אשכנזים או ספרדים??? מה הקשר לנושא ??? שקיבלו מקורבים??? אתה שחצן יהיר !! אתה לא מכיר אותי בכלל !! אבל אני בניגוד לך ושאר שדואגים רק לעצמם ולאנש. אני דואגת לכלל הציבור בארץ . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז את מסכימה שהקריטריונים לחלוקת התלושים הם נכונים, שמחה להבין את זה...
אז איפה נשארה בעיה?
למה את ממשיכה לטעון שהוא חילק למקורבים?
יש הוכחה לטענה הזו היכן שהוא?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 02:03 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | יש לך בעייה בהבנת הנקרא תקרא שוב . האם הזכרתי אשכנזים או ספרדים??? מה הקשר לנושא ??? שקיבלו מקורבים??? אתה שחצן יהיר !! אתה לא מכיר אותי בכלל !! אבל אני בניגוד לך ושאר שדואגים רק לעצמם ולאנש. אני דואגת לכלל הציבור בארץ .
|
|
| מוצש כתב: |  |
להרבה משפחות נזקקות שנמצאות במצב קשה ולא קיבלו פרוטה את ממשרד הפנים
כי הבטיחו רק לספרדים ונתנו רק לספרדים
|
|
כתבת ספרדים או לא כתבת?? חבל לנסות להכחיש את הקשר שלך לניק מוצש, אנחנו לא מטומטמים, בכל זאת נמצאים פה כבר 13 שניפ
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/04/2021 02:05:10
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 11:32 |
|
| |
כל הפוסל במומו פוסל
| איש_חשוב כתב: |  |
| שרית560 כתב: |  | יש לך בעייה בהבנת הנקרא תקרא שוב . האם הזכרתי אשכנזים או ספרדים??? מה הקשר לנושא ??? שקיבלו מקורבים??? אתה שחצן יהיר !! אתה לא מכיר אותי בכלל !! אבל אני בניגוד לך ושאר שדואגים רק לעצמם ולאנש. אני דואגת לכלל הציבור בארץ .
|
|
|
|
כתבת ספרדים או לא כתבת?? חבל לנסות להכחיש את הקשר שלך לניק מוצש, אנחנו לא מטומטמים, בכל זאת נמצאים פה כבר 13 שניפ
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/04/2021 02:05:10 |
|
ניק שחצן כנראה לך יש אלף ניקים . לא מובן לי עד היום איך לא העיפו שחצן ודפוק כמוך !! עם תגובות ציניות אטומות מלאות זילזול פוגעניות וחוסר הבנה . אין לך תרבות דיון !! אתה יודע רק לפגוע להעליב להשמיץ ולזלזל !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 15:06 |
|
| |
כל הפוסל במומו פוסל אוח אוח
| שרית560 כתב: |  |
ניק שחצן כנראה לך יש אלף ניקים . לא מובן לי עד היום איך לא העיפו שחצן ודפוק כמוך !! עם תגובות ציניות אטומות מלאות זילזול פוגעניות וחוסר הבנה . אין לך תרבות דיון !! אתה יודע רק לפגוע להעליב להשמיץ ולזלזל !!
|
|
"שאין מה לענות לגופו של ענין עונים לגופו של ניק" (פזמון)
כל תגובה שלך מתחילה ב"שחצן" איך כותרת שלך "הפוסל במומו פוסל"..
אינני רואה שום דבר שחצני או מזלזל בתגובה שלי שאלת איפה אמרת שדרעי חילק רק לספרדים, עניתי. את הקשר שלך לניק מוצש אי אפשר להכחיש אחרי כל כך הרבה שנים רק להתחיל לעקוב אחרי הודעות מוצש..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 19:21 |
|
| |
|
|
|
|
|
נאלצת להצטרף לשרית כאן...
תגובה כל כך לא ענינית, עלובה ופתטית.
בימים כתיקונם הנהלת הפורום היתה חוסמת אותך.
מזדהה עם כל כינויי הגנאי ששפכה עליך, קנית אותם ביושר.
די ברור שעכשיו תתחיל לשפוך עליי מי ביבין, הולכת לקחת פופקורן...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 19:57 |
|
| |
|
|
|
|
|
ניק שחצן כנראה לך יש אלף ניקים . לא מובן לי עד היום איך לא העיפו שחצן ודפוק כמוך !! עם תגובות ציניות אטומות מלאות זילזול פוגעניות וחוסר הבנה . אין לך תרבות דיון !! אתה יודע רק לפגוע להעליב להשמיץ ולזלזל !! נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מי שמדברת על תרבות דיון... זאת שבלי סוף פוגעת, מעליבה, משמיצה ומזלזלת בלי הבחנה. כשרק נדמה לה שאולי, לכאורה, דרכו לה על איזו יבלת - וגם כשברור שלא. המלומדת המשכילה מאונ' בר אילן שאפילו פיסוק בסיסי אינה יודעת. כגון שמוש נכון בסימן קריאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 20:10 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  |
די ברור שעכשיו תתחיל לשפוך עליי מי ביבין, הולכת לקחת פופקורן... |
|
מה לא עניני בתשובה מדויקת לשאלתה "איפה אמרתי שדרעי מחלק רק לספרדים"? הניק מוצש מלווה אותה לאורך כל הדרך, ואנחנו לא טפשים
ואת מי הביבין מוצאים דווקא בתגובות שלך ושל שרית, אין לי כוח להתחיל לסמן את כל מילות הגנאי בתגובה שלך, אבל אפשר לראות אותם כאן מול העינים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 22:58 |
|
| |
די ברור שעכשיו תתחיל לשפוך עליי מי ביבין, הולכת לקחת פופקורן...
מה לא עניני בתשובה מדויקת לשאלתה "איפה אמרתי שדרעי מחלק רק לספרדים"? הניק מוצש מלווה אותה לאורך כל הדרך, ואנחנו לא טפשים
ואת מי הביבין מוצאים דווקא בתגובות שלך ושל שרית, אין לי כוח להתחיל לסמן את כל מילות הגנאי בתגובה שלך, אבל אפשר לראות אותם כאן מול העינים |
|
חחח מי זה אנחנו ?
נניח שאתה לא טיפש
שוין
אתה עושה רושם של מובטל משועמם רצח, אם 13 שנה אתה עוקב אחרי התגובות של שני ניקים ומשווה אותן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 23:23 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | חחח מי זה אנחנו ?
נניח שאתה לא טיפש
שוין
אתה עושה רושם של מובטל משועמם רצח, אם 13 שנה אתה עוקב אחרי התגובות של שני ניקים ומשווה אותן.
|
|
אנחנו - חברי הפורום, לפחות הותיקים גם אני עד עכשיו לא פציתי את פי בנושא, יערב לה ויבושם עם שתי הניקים אבל משעולה החוצפה בשאלת "איפה כתבתי שרק ספרדים" עניתי כסיל כאיוולתו
ואיכשהו עליתי על זה בלי מעקב מיוחד הניק מוצש פשוט גונן יותר מידי על היצור המוזר הזה עד שהתחלתי לשים לב גם לזמני התגובות ועוד כמה פרטים שאעדיף לא להעלות אותם. לא התרשמתי כל כך מחוסר סימני הקריאה של הניק השני..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2021 03:26 |
|
| |
ניק שפל ומרושע ציני טיפש !! בזיון לפורום!!
| איש_חשוב כתב: |  | כל הפוסל במומו פוסל אוח אוח
| שרית560 כתב: |  |
ניק שחצן כנראה לך יש אלף ניקים . לא מובן לי עד היום איך לא העיפו שחצן ודפוק כמוך !! עם תגובות ציניות אטומות מלאות זילזול פוגעניות וחוסר הבנה . אין לך תרבות דיון !! אתה יודע רק לפגוע להעליב להשמיץ ולזלזל !!
|
|
"שאין מה לענות לגופו של ענין עונים לגופו של ניק" (פזמון)
כל תגובה שלך מתחילה ב"שחצן" איך כותרת שלך "הפוסל במומו פוסל"..
אינני רואה שום דבר שחצני או מזלזל בתגובה שלי שאלת איפה אמרת שדרעי חילק רק לספרדים, עניתי. את הקשר שלך לניק מוצש אי אפשר להכחיש אחרי כל כך הרבה שנים רק להתחיל לעקוב אחרי הודעות מוצש.. |
|
אני לא משועממת כמוך !! ולא שורצת כאן 24/6 מזל שיש שבת אחרת היתה יושב כאן 24/7. יום אחד אתה תקבל תביעת דיבה ואז תלמד לקח !!
יש כאן מישהו שלא היה לך איתו ויכוח שגלש לפסים אישיים???
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 11/04/2021 03:28:06
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2021 03:45 |
|
| |
עזבי שרית, זו העצה שלי. אל תרדי לרמה שלו. ענית פעם, ענית פעמיים, מספיק. זה הזמן להתעלם.
אבל אשמח אם תגיבי לשאלה שלי... מה את חושבת דרעי היה צריך לעשות כאן אחרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2021 11:44 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  | עזבי שרית, זו העצה שלי. אל תרדי לרמה שלו. ענית פעם, ענית פעמיים, מספיק. זה הזמן להתעלם.אבל אשמח אם תגיבי לשאלה שלי... מה את חושבת דרעי היה צריך לעשות כאן אחרת? |
|
צודק לגמרי,!! צריך להתעלם ממנו!! דרעי היה צריך לתת גם לציבור הנכים את התלושים!! וגם לקשישים שאין להם פנסיה או פנסיה קטנה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2021 17:09 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | ניק שפל ומרושע ציני טיפש !! בזיון לפורום!!
אני לא משועממת כמוך !! ולא שורצת כאן 24/6 מזל שיש שבת אחרת היתה יושב כאן 24/7. יום אחד אתה תקבל תביעת דיבה ואז תלמד לקח !!
|
|
מי כותב כל יום כמה פעמים את התגובה הזאת? "שאין מה לענות לגופו של ענין עונים לגופו של ניק"
מהתגובות כאן באשכול מסתמן שהניק שלך דווקא לא הכי רצוי כאן.. וזאת על רקע תקיפת חרדים יומיומית, וחסג כל שעה עגולה בקשר לשעות הכתיבה שלי, אפשר די בקלות להיכנס לרשימת התגובות שלי ולראות שאני נמצא כאן פעמיים ביממה.
|
|
|
|
|