בית פורומים בחדרי חרדים

האם המדינה מרויחה מכך שאין תקציב ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2021 19:58 לינק ישיר 
האם המדינה מרויחה מכך שאין תקציב ?

במחשבה ראשונה הדבר היחיד שאני שומע כל היום שעיקר הבעיה במדינה שאין ממשלה, זה שאין תקציב,

(ברור לי שיש המון בעיות כשאין שלטון אבל נניח למה שאני חושב) 

וכאן אני שואל יתכן שיש הפסד מינורי כי האוכלסיה גודלת ומצד שני אין תקציב ואין הגדלת תקציב באופן מכוון כמו שאמור להיות כל שנה, מצד שני, במצב הנתון שהיתה קורונה והיו הוצאות גדולות שלא במסגרת התקציב, יתכן והמדינה חוסכת עשרות מיליארדים כל שנה מזה שאין תקציב, ובכך המגזר הציבורי הוא בעיקר זה שנמנע ממנו תקציבים נוספים, והיה זה שכרינו ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2021 20:25 לינק ישיר 

בעיקרון אתה צודק, הבעיה היא שהמשכורות של עובדי המדינה והמגזר הציבורי שחלקם מאוד מנופחות ומיותרות לא מקוצצות בשקל, רק התכניות הרב-שנתיות (שחלקם חשובות, כמו פרויקטים של תשתיות-תכנון ובנייה וכיו"ב) הם אלה שנפגעות בעיקר.

מה שכן, יש תנועה שנקראת "התנועה לקידום בחירות חוזרות ומשברים פוליטיים בישראל" שזה המסר שלה, שכמה שיותר שיתוק בממשלה זה יותר טוב, פחות חקיקה- פחות פרויקטים יקרים מיותרים וכיו"ב:)

אפשר לחפש בפייס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2021 22:11 לינק ישיר 

יש רפורמות שמחכות לחוק ההסדרים זה כולל גם קיצוץ במגזר הציבורא גופא, מנועי צמיחה ועוד דברים שאמורים להשפיע על הפרט. ההפסד כנראה גדול יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם המדינה מרויחה מכך שאין תקציב ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext