בית פורומים בחדרי חרדים

שסגים יקרים. קראו היטב את הטקסט של ביבי, ואת הסאבטקסט. אני במקומכם, הייתי מודאג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2021 18:16 לינק ישיר 
שסגים יקרים. קראו היטב את הטקסט של ביבי, ואת הסאבטקסט. אני במקומכם, הייתי מודאג

הצהרת ראש הממשלה נתניהו בסיעת הליכוד: "אעשה הכול כדי להקים ממשלת פעולה ולא ממשלת שיתוק. ***צריך להפסיק עם ההחרמות והפסילות האישיות".***

לכל עדכוני 'המיטב' בטלגרם: t.me/hametav

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2021 20:11 לינק ישיר 

תנסה להסביר לי מה הבעיה בטקסט ומה הוא הסאב טקסט כי אני לא מבין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2021 23:20 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

תנסה להסביר לי מה הבעיה בטקסט ומה הוא הסאב טקסט כי אני לא מבין

לה''ו. הטקסט: ***צריך להפסיק עם ההחרמות והפסילות האישיות".***

הסאבטקסט. ליצמן ועוד מרוב שיכרון גבהים מחרימים ופוסלים את לפיד. ואז, אם לפיד מצטרף, יש מצב כמו שהיה כבר לעולמים ששסג בחוץ, לפיד ימשוך את גנץ ו/או בנט...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2021 23:47 לינק ישיר 

הסיכוי שלפיד ישב בממשלה אחת עם נתניהו. זהה לסיכוי שנוירולוג יגיד מילה טובה על ליטאי כלשהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2021 00:01 לינק ישיר 

נתניהו צריך להיות טמבל בשביל לזרוק את החרדים מרצנו לא ליצמן לא גפני ולא דרעי לוטשים עיניים לכסא שלו תן להם את הכמה דברים שהם רוצים ויש לך שקט ברית האחים נפלה עליו ולא הייתה לו ברירה ושסג עשו אז טעות ולא עשו את אותה ברית עם בנט אגב זה מה שנותן חיים ללפיד עד היום אם הוא לא היה אז בקואליציה המפלגה הזאת לא הייתה קיימת היום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2021 07:01 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

נתניהו צריך להיות טמבל בשביל לזרוק את החרדים מרצנו לא ליצמן לא גפני ולא דרעי לוטשים עיניים לכסא שלו תן להם את הכמה דברים שהם רוצים ויש לך שקט ברית האחים נפלה עליו ולא הייתה לו ברירה ושסג עשו אז טעות ולא עשו את אותה ברית עם בנט אגב זה מה שנותן חיים ללפיד עד היום אם הוא לא היה אז בקואליציה המפלגה הזאת לא הייתה קיימת היום

נכון ולא נכון. אם לא תהיה לו ממשלה עם החרדים כי סמוטריץ יתנגד לרע"מ, וסער לא מצטרף בשו"א, הוא ינסה הכל כולל הכל, ולפיד יגיד "אין לנו ממשלת שמאל, אז בואו לפחות נגנוב מכח הימין כמו שגנץ עשה אחרי אלף הבטחות לא לשבת עם ביבי..
חכה ותראה שעוד יכשירו את השרץ אם יצטרכו..

יש לנו זכרון קצר מידי.. כל הבטחות הבחירות הן שקר ויופרו ברגע האמת לפי הצורך וגודל התיק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2021 08:00 לינק ישיר 

פצקו כתב:

הסיכוי שלפיד ישב בממשלה אחת עם נתניהו. זהה לסיכוי שנוירולוג יגיד מילה טובה על ליטאי כלשהו.

לפני שנה היית אומר אותו דבר על גנץ.
בפוליטיקה לא יש סיכויים. יש אנשים קטנים ושקרנים גדולים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שסגים יקרים. קראו היטב את הטקסט של ביבי, ואת הסאבטקסט. אני במקומכם, הייתי מודאג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext