| נשלח ב-8/4/2021 16:23 |
|
| |
אינסטגרם. בשביל מה זה טוב ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 16:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 17:31 |
|
| |
אינסטגרם טוב ליועצי זוגיות, לפסיכולוגים, פסיכיאטרים, עובדים סוציאליים. מאז שאינסטגרם עלתה, הנ"ל מדווחים על זינוק בהכנסותיהם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/4/2021 17:33 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
אינסטגרם טוב ליועצי זוגיות, לפסיכולוגים, פסיכיאטרים, עובדים סוציאליים. מאז שאינסטגרם עלתה, הנ"ל מדווחים על זינוק בהכנסותיהם...
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 17:45 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/4/2021 18:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2021 18:32 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/4/2021 20:41 |
|
| |
אינסטגרם טוב כדי להראות לכולם שטוב לך בזמן שבאמת רע לך .
אינסטגרם טוב כדי לרכוש המון חברים וירטואליים ועדיין להרגיש בודד .
אינסטגרם זה טוב כדי לקבל לייקים מאנשים שבעצם לא אכפת להם ממך .
איסטגרם זה טוב לשקר , לחנופה , לדימיון , להיפך מ"מה טובו אוהליך יעקב..." .
כל כך עצוב לשמוע שיש היום אושיות אינסטגרם מהמגזר החרדי .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 00:50 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  | אינסטגרם טוב כדי להראות לכולם שטוב לך בזמן שבאמת רע לך .אינסטגרם טוב כדי לרכוש המון חברים וירטואליים ועדיין להרגיש בודד .אינסטגרם זה טוב כדי לקבל לייקים מאנשים שבעצם לא אכפת להם ממך .איסטגרם זה טוב לשקר , לחנופה , לדימיון , להיפך מ"מה טובו אוהליך יעקב..." .כל כך עצוב לשמוע שיש היום אושיות אינסטגרם מהמגזר החרדי . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 07:46 |
|
| |
טוב בעיקר לאיבוד צלם אנוש וריקון האישיות מתוכן. גועל שלא ברא השטן. לדעתי אפשר רק בגלל ההתנזרות הכמעט מוחלטת (למעט שולי שוליים) של החרדים מכל החוגים מהגועל הזה לקבל טעם מיוחד ב"שלא עשני גוי". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 21:35 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
למה טוב פיכסבוק!?! למה טוב פייפר!?! למה טוב איכסטגרם!?!
|
|
להשמיץ זה הכי קל. בפייסבוק יש לפחות הרבה תוכן מעניין, סירטונים ובדיחות, קבוצות שונות, לא שאני ממליץ על פייסבוק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 21:53 |
|
| |
אין לי מושג למה אבל פתחתי פעם חשבון באינסטגרם אבל אין לי דעה לגבי מה שקורה שם בגלל שמאז שפתחתי את החשבון לא הייתי שם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 22:01 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  |
למה טוב פיכסבוק!?! למה טוב פייפר!?! למה טוב איכסטגרם!?!
|
|
להשמיץ זה הכי קל.
בפייסבוק יש לפחות הרבה תוכן מעניין, סירטונים ובדיחות, קבוצות שונות, לא שאני ממליץ על פייסבוק
|
|
ידיד שלי מצא בפייסבוק עגלה לתינוק יד שניה שלא היתה בשימוש, במחיר זול בכשליש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|