נשלח ב-8/4/2021 17:38
ראשי החינוך החסידי התכנסו בבני ברק, האם עלה הנושא הבוער לדיון? נושא הפגיעות המיניות במוסדות החינוך,
האם גיבשו דרכי פעולה?
האם גיבשו דרכי מניעה על ידי חינוך למוגנות?
או שמא גיבשו דרכים יצירתיות כיצד להמשיך להעסיק מחנכים 'מוכשרים' שפוגעים ורוצחים נשמות?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-8/4/2021 18:48
מושגים כתב: ראשי החינוך החסידי התכנסו בבני ברק, האם עלה הנושא הבוער לדיון? נושא הפגיעות המיניות במוסדות החינוך, האם גיבשו דרכי פעולה? האם גיבשו דרכי מניעה על ידי חינוך למוגנות? או שמא גיבשו דרכים יצירתיות כיצד להמשיך להעסיק מחנכים 'מוכשרים' שפוגעים ורוצחים נשמות?
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/04/2021 18:50:46
נשלח ב-8/4/2021 18:52
אני בטוח שזה עלה. אבל צריך תקציב של מליארד שקל. בלי זה א''א.
מושגים כתב: ראשי החינוך החסידי התכנסו בבני ברק, האם עלה הנושא הבוער לדיון? נושא הפגיעות המיניות במוסדות החינוך, האם גיבשו דרכי פעולה? האם גיבשו דרכי מניעה על ידי חינוך למוגנות? או שמא גיבשו דרכים יצירתיות כיצד להמשיך להעסיק מחנכים 'מוכשרים' שפוגעים ורוצחים נשמות?
נשלח ב-8/4/2021 20:01
חריף_ומקשה כתב: מושגים כתב: ראשי החינוך החסידי התכנסו בבני ברק, האם עלה הנושא הבוער לדיון? נושא הפגיעות המיניות במוסדות החינוך, האם גיבשו דרכי פעולה? האם גיבשו דרכי מניעה על ידי חינוך למוגנות? או שמא גיבשו דרכים יצירתיות כיצד להמשיך להעסיק מחנכים 'מוכשרים' שפוגעים ורוצחים נשמות?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/04/2021 18:50:46
נשלח ב-8/4/2021 20:19
זה בהחלט נושא חשוב ואפילו בוער. השאלה אם זה הנושא ה בוער.
נשלח ב-8/4/2021 20:36
לאחרונה יש סיפור מאד כאוב ואין ברצוני לפתוח את זה,
אומר רק שאם המערכת היתה מונעת המשך העסקה של איש 'חינוך' בעייתי, היו נחסכים המון פגיעות, עגמת נפש, ביזיונות לנפגעים, ואפילו הפוגע היה חוסך לעצמו המון בעיות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.