בית פורומים בחדרי חרדים

מאיר רובינשטיין: עירייה מושחתת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2021 11:02 לינק ישיר 
מאיר רובינשטיין: עירייה מושחתת

כך נשמע שוחד: הקלטות חושפות את הדיל של ראש העיר ובניו של סגן השר

כל מי שנכח במפגש הלילי בעיריית ביתר עילית הבין שעל השולחן מונחת עסקה פלילית: בכיסי המשתתפים חיפשו מכשירי הקלטה, הצדדים התבקשו למחוק שיחות וואטסאפ ועורך הדין הודה שהדיל אינו חוקי. כך נרקחה העסקה שהבטיחה מיליון שקל מכספי ציבור תמורת פרישת מועמד ממרוץ בבחירות מקומיות. האזינו להקלטות

אהרן רבינוביץפורסם ב-05:55
עיריית ביתר עילית, אתמול. באותו הלילה דלקו האורות בלשכת המשנה לראש העיר עד שעה מאוחרת
בתחילת אוקטובר 2018, שלושה שבועות לפני הבחירות לרשויות המקומיות, הוארו עד אמצע הלילה משרדי המשנה לראש העיר ביתר עילית. חמישה גברים ישבו בחדר ושניים המתינו בחדר סמוך כדי לדון בעסקה חריגה. מצד אחד ישבו שלושה נציגים של סגן שר החינוך מאיר פרוש, מנהיג סיעת "שלומי אמונים" במפלגת אגודת ישראל והפטרון של ראש העיר מאיר רובינשטיין. מצד אחר – אלי זלמנוביץ, יו"ר ועד ההורים במוסד מקומי לחינוך מיוחד שמסוכסך זה שנים עם העירייה. ביניהם ישב עו"ד משה מילר, מקורב לאנשי פרוש, בתפקיד "משקיף ניטרלי". מכשיר הקלטה שהונח מתחת לשולחן תיעד את העסקה: לכאורה שוחד של יותר ממיליון ש"ח, שיילקחו מכספי ציבור, כדי להתערב לטובת הנציג של פרוש בבחירות לעיריית צפת ועל הדרך לפורר את מאבק אנשי המוסד בעירייה.

הקלטת הישיבה והקלטות נוספות שהגיעו לידי "הארץ" מציגות תיעוד נדיר, מההתחלה עד הסוף, לעסקת שוחד לכאורה מטעם רובינשטיין ואנשי "שלומי אמונים" לנציגי המוסד: אם זלמנוביץ ישכנע את גיסו אליעזר לזר, שהתמודד לראשות העיר צפת, לפרוש מהמרוץ ולהותיר את נציגו של פרוש כמתמודד החרדי היחיד – עיריית ביתר עילית תעביר למוסד כ־800 אלף ש"ח (שהגיעו לו על פי חוק, אך לא ניתנו לו) ותוסיף בהמשך עוד תקציבים. כמו כן, עיריית צפת תעביר ללזר 300 אלף ש"ח והוא ימונה ליו"ר הוועדה המקומית לתכנון ובנייה.

בהנחה שהמינוי יצליח, הוסיפו נציגי פרוש, לזר יעביר לאנשי "שלומי אמונים" שליש מכספי מעטפות השוחד שכנראה יקבל במסגרת תפקידו. מההקלטות אף מתברר כי כדי להוכיח רצינות, המשנה לראש העיר, מנדי שוורץ, אף הפקיד לצד שלישי צ'ק על סך 110 אלף ש"ח שתאריכו נקוב כמה חודשים קדימה. אף שהצדדים חתמו על העסקה, היא לא יצאה לפועל משום שלזר סירב לפרוש מהמרוץ, ובבחירות ניצח לבסוף נציג הליכוד החילוני שוקי אוחנה. יחידת להב 433 במשטרה חוקרת את הפרשה בחודשים האחרונים וההקלטות מצויות בידיה. האזינו להקלטות:

(אתר "הארץ")

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 09:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 20:40 לינק ישיר 

התחדש משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2021 21:03 לינק ישיר 

סיפור כואב. כואב מאד.
אבל מתברר שלראש העיר הזה, יש היסטוריה לא-קטנה של פגיעה חמורה בילד המיוחד.
(אולי בגלל שהם חלשים וחסרי כח פוליטי כזה שיכול לאיים עליו בבחירות?!)
ראו כאן: 

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3112617&PerPage=15

אם התנועה לאיכות השלטון היתה מטפלת בענין לפני 5 שנים, וכפי שהכריזה בגאוה גדולה בתשדיר מבט, יתכן ולא היינו מגיעים לפרשת השחיתות החדשה של "תנו שלטון בצפת, ובתמורה קבלו את התקציב של הילדים המיוחדים בביתר עילית, תקציב ייעודי לחינוך המיוחד שנישבה בידי ראש עירם למטרות פוליטיות כעורות ושפלות, ששום אומה ולשון, לא היתה נוהגת כך. גם לא מדינה ערבית. ראו בלינק הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2021 00:34 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אפיקטוזין כתב:
לענ"ד החומר חלש
אתה משרת ביחידת להב 443?

הכונה היתה כמובן לגבי ההקלטה הספציפית, אם יש הקלטות נוספות או שההקלטות הללו הובילו את המשטרה לראיות אחרות, זה כבר סיפור אחר

לעומת הכותבים לעיל שהזדעזעו מההקלטות, כתבתי שאני לא כל כך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 21:31 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אפיקטוזין כתב:
לענ"ד החומר חלש
אתה משרת ביחידת להב 443?

משהו משם נחקר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 15:38 לינק ישיר 

אתם פגומים באמונת חכמים, כלום בלקא אדעתך שמרנן ורבנן לא ידעו מזה? הם ידעו ואעפ"כ תמכו, ותיסכרנה כל שפתי שקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 15:11 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
לענ"ד החומר חלש
אתה משרת ביחידת להב 443?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 14:12 לינק ישיר 

לענ"ד החומר חלש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 00:02 לינק ישיר 

גועל נפש מרוכז

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2021 23:04 לינק ישיר 

האוטונומיה החרדית - קווים לדמותה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2021 20:54 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

לא שלוחי דרחמנא ולא דרבנן.,
האנשים האלו קודם כל מכריזים על התמודדות. ואח"כ מאפשרים לאדמו"רים להחליט אם לתמוך או לא...

ולגופם של דברים. האם באמת מישהו מופתע?

זה לא אתה שכעסת עלי למה אני תומך בפייגלין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2021 18:03 לינק ישיר 

ממש מזעזע, אך למה לא מזעזע שעמותה שהייתה אמורה לקבל 700000 שקל הכסף מתעכב בצינורות המערכת, סתם כי ככה זה נוח, סתם כי משרד ממשלתי לא מחוייב למה שהוא חתום ויכול לעכב כספים לא שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2021 17:30 לינק ישיר 

לא שלוחי דרחמנא ולא דרבנן.,
האנשים האלו קודם כל מכריזים על התמודדות. ואח"כ מאפשרים לאדמו"רים להחליט אם לתמוך או לא...

ולגופם של דברים. האם באמת מישהו מופתע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2021 17:29 לינק ישיר 

למה לערער על שליחותם של שלוחי דרבנן???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2021 17:25 לינק ישיר 

פשוט לא יאומן. 
ועלינו לזכור כי אלו הם שלוחא דרחמנא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מאיר רובינשטיין: עירייה מושחתת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר