|
|
| נשלח ב-16/4/2021 02:21 |
|
| |
לשבת בממשלה עם רפורמים זה לא להסכים איתם, זה לגרום להם לעבוד בשבילך לשמור עליהם שלא יעשו שטויות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 07:08 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| מהשחושבים כתב: |  | נוירולוג עדיף להיות בממשלה ולנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תרגיל מחשבתי קטן
למשל, ממשלה עם הרפורמים עם הכרה בגיור הרפורמי ועוד, האם החרדים מצטרפים לממשלה כזו בכדי "לנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש" |
|
הוא אשר דברתי. הכללה ודיכוטומיה (מחשבתית), הן אם כל חטאת ופנאט. תאורטית אפשר לשבת עם רפורמים (אך בשום פנים לא להסכים לגיור רפורמי) כך אפשר להסתמך על רעם, אך בשום פנים ואופן לא להסכים לפגיעה בבטחון ישראל. וכמאמר החכם: "כל מקרה לגופו".
תוקן על ידי מושגים ב- 16/04/2021 07:46:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2021 18:26 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2021 20:41 |
|
| |
משום מה החרדים לא הצטרפו לממשלה כפי שכתבת בתחילת האשכול
"המפלגות החרדיות לא יוכלו למנוע את הטעות שלהם ויאלצו לתמוך בממשלה כזאת, כדי לא לחזור על הטעות של ישיבה באופוזיציה"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2021 22:20 |
|
| |
נראה שהמפלגות החרדיות יתמכו מבחוץ בחוקים ותקציבים שיהיו חשובים לקואליציה (כמובן שלא בחינם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2021 22:39 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | נראה שהמפלגות החרדיות יתמכו מבחוץ בחוקים ותקציבים שיהיו חשובים לקואליציה (כמובן שלא בחינם) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא נראה לי,
ממשלה שכזו תעמוד על כרעי תרנגולת, ומהר מאוד תיפול,
הם יציעו לחרדים מיליארדים,
ואני מעריך שהחרדים לא יפלו בפח אלא יפילו מהר מאוד את הממשלה הרעה הזו.
יהיה מאוד מאוד קשה לבנט לפעול כאשר נתניהו באופוזיציה יסביר לכוולם,
שבנט מעבר להיותו נוכל פוליטי גדול, הוא גם אידיוט גדול,
ואז הוא יסביר לכל עם ישראל איך הוא בגאוניות שלו היה פועל,
בצורה הפוכה ממה שבנט הנוכל הפוליטי היה פועל,
חמש דקות אחר כך משה גפני יסביר את ההתנהלות הכלכלית הרעה,
וכך כל נואמי הימין שהם הרבה יותר טובים מהשמאל,
וכך הממשלה תיפול מהר מאוד על אף התשקורת התומכת.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 01/06/2021 22:43:28
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 01:45 |
|
| |
אל תהיה בטוח, לראש ממשלה בפועל יש הרבה מאד כוח. היו ראשי ממשלה לפני נתניהו ויהיו אחרי נתניהו שהצליחו ויצליחו להרכיב ממשלה, בסוף הכל זה רק עניין של כסף ואינטרסים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|