בית פורומים בחדרי חרדים

"להיות עם חופשי בארצנו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2021 02:08 לינק ישיר 
אצל השכנים, הדודים...

מצדרביעי כתב:

איפה אפשר לראות לחסומים?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2021 07:49 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:

כשתהיה פה ממשלת שמאל על מלא יהיה לבן גביר עוד הרבה על מה לדבר

אולי הוא יודע לדבר, אבל בלעשות לא נראה שהוא שווה הרבה

יסלח לי מר, אך גם כב' לא ממש מצטיין בלעשות, אולי רק בהקלדה.
מה רצית, שבן גביר ירוץ באמצע הלילה לחפש את הסוטר?
לפחות לו זה כואב, ועל כן הוא זועק.
נבחרינו מסיעת ג' אפילו לדבר לא יודעים.

חוץ מזה, כשבן גביר וחבריו לא נשענים על הערבים הם ממש עומדים על עקרונותיהם, ולא, לא תקום ממשלת שמאל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2021 08:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2021 10:46 לינק ישיר 

המשטרה עצרה הבוקר צעיר בן 21 מבית חנינה שחשוד במעורבות במקרה, החשוד שסטר לבחור טרם נעצר, במשטרת ירושלים עושים מאמצים גדולים בנסיון לעצור אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2021 11:10 לינק ישיר 

יהודה אוירבך, אביו של הנער החרדי שהוכה ברכבת הקלה בירושלים על לא עוול בכפו בידי צעיר ערבי מספר ל'כיכר השבת' על החוויה הקשה שעבר בנו. "הוא קיבל את הסטירה בשביל כולנו"

יהודה אוירבך, אביו של הנער החרדי שהוכה אתמול ברכבת הקלה בירושלים על לא עוול בכפו בידי צעיר ערבי מספר ל'כיכר השבת' על החוויה הקשה שעבר בנו: "זה לא קל אבל הוא משתדל לעשות את המקסימום".

"זה קרה בליל יום העצמאות. כשהוא הגיע הביתה הוא מיד סיפר לי שהוא חזר מהישיבה והוא היה ברכבת הקלה. הוא עשה הליכה עם כמה חברים שלו. באותו ערב הוא סיפר שברכבת היה לו אירוע מאוד לא נעים. חזר עם תחושת עלבון. הסטירה הזאת שהוא קיבל זו סטירה שמיועדת לכל אחד מאיתנו בגלל שהוא יהודי. הוא חטף את הסטירה הזאת בשביל כולנו", אומר האב.

"אמרתי לו שלא ייסע יותר ברכבת. היום זו סטירה מחר זה יכול להיות סכין. ברגע הראשון הבנתי שאין לי מה לעשות עם סיפור כזה, אבל ברגע שזה עלה פניתי לארגון השומרים. מפקד התחנה היה מעורב. זימנו אותנו להליך מהיר של הגשת תלונה. כל התחנה היתה על הרגליים. זה קצת מחבק שמגיבים ככה, אבל מצד שני מדובר בהשפלה נוראה" אומר אוירבך.

"לראות את הסרטון הזה שוב ושוב זה נורא. הלוואי ונוכל לחיות בתחושת ביטחון יותר. זה טוב באיזה אופן שהסיפור הזה פורסם", סיכם האב.

מוקדם יותר הבוקר פרסמה המשטרה שאחד השותפים החשוד במעורבות באירוע (21, בית חנינא)  נעצר הועבר לחקירה. החשוד יובא במהלך הבוקר לבית המשפט שם צפויה המשטרה לבקש את הארכת מעצרו. חקירת המשטרה נמשכת.

תוקן על ידי מכמונת ב- 16/04/2021 11:13:23

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "להיות עם חופשי בארצנו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext