בית פורומים בחדרי חרדים

המופת הראשונה של שושנה בת זכריה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2021 17:03 לינק ישיר 
המופת הראשונה של שושנה בת זכריה

בבוקר לפני שיעור דף היומי בבית כנסת שלנו דברו כולנו על המצבה המדוברת של הגלמודה שביקשה שיזכרו אותה.
בשיעור יש אחד אמריקאי שבא לאחרונה להשתקע בעירנו. ולקח הסיפור ללב והלך לקנות עוגות ולחיים לעילו נשמתה וביקש מכולם שיברכו בכוונה לעילו נשמתה. והוסיף שהיום בשעות הבוקר בארה"ב יש לו משפט שמתנהל כבר הרבה זמן ע"י גויה ומבקשת פיצויים במליוני דולרים על נזק שנגרם על ידו ללא כוונה. ושכרה עו"ד גדולים. ומבקש שהגלמודה יהיה מליצה יושר בעדו...
עכשיו הוא פירסם הודעה בקבוצה של קהילה שלנו שקיבל טלפון עכשיו מארה"ב שבנתיים המשפט נדחה או מבוטל. עקב שהתובעת הראשית נפצע בתאונת דרכים באופן קריטי בדרך לבית המשפט....
ובא לציון גואל....

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פלוני500 ב- 19/04/2021 17:04:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 23:30 לינק ישיר 
זיסלה

באבע מעשה'ס  

-

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 22:49 לינק ישיר 

רציף כתב:

אךטובוחסד כתב:

הנה עוד מופת ששמעתי השבת ממאן דהוא..
חזן מפורסם היה בבית כנסת כלשהוא בשבת, ואחרי התפילה ניגש אליו מישהו שאני מכיר והזכיר לו שהם נפגשו לפני שנה וחצי באיזה שייט ושם הוא סיפר לחזן (לא קבלתי רשות לפרסמו) שאין לו ילדים כבר 12 שנה וניסו טיפולים ומה לא.. החזן שהינו בר אוריין אמר לו שיש סגולה מהח"ח שיקבל על עצמו להכניס שבת 10 דקות מוקדם יותר, והוא קיבל על עצמו שם במקום, והוא בא לספר לו השבת שאשתו נכנסה להריון חודש אחרי השייט ונולדה לו בת.
החזן התרגש מאוד ואפילו ביקש ממנו לראות את הילדה במוצ"ש..

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/04/2021 21:15:44

איפה היה השייט ?
אני רץ לשם

בשביל לקבל שבת מוקדם לא צריך שייט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 22:11 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

חזן מפורסם היה בבית כנסת כלשהוא בשבת, ואחרי התפילה ניגש אליו מישהו שאני מכיר והזכיר לו שהם נפגשו לפני שנה וחצי באיזה שייט ושם הוא סיפר לחזן (לא קבלתי רשות לפרסמו) שאין לו ילדים כבר 12 שנה וניסו טיפולים ומה לא.. החזן שהינו בר אוריין אמר לו שיש סגולה מהח"ח שיקבל על עצמו להכניס שבת 10 דקות מוקדם יותר, והוא קיבל על עצמו שם במקום, והוא בא לספר לו השבת שאשתו נכנסה להריון חודש אחרי השייט ונולדה לו בת.

איפה היה השייט ?
אני רץ לשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 21:15 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 17:59 לינק ישיר 

לה''ו. אני רץ לעשות מצוות לע''נ. אני רציני לשם שינוי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המופת הראשונה של שושנה בת זכריה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext