| נשלח ב-21/4/2021 23:14 |
|
| |
מעלות הצעת ההפרדה בגבעת פונביז'
ההצעה שפורסמה היום לכאורה נראית כזאת שצריכים לחטוף בשתי ידים, אך הבעיה היא שהם עדיין קרובים מידי וצריכים להפריד הרבה יותר כי הקנאה והתחרות לא יעצרו בהגיעם לבנין ממול, במיוחד באלו שקנו את עצמם בקנין משיכה [סוס, זקן-דבר שיעלה להם ביוקר רב באובדן תורמים], ועדיף לגייס עוד כמה גבירים כדי שיקנו מקום חדש ואולי אפילו במקום עם פחות לחות בקיץ. ובא לציון גואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 01:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 01:51 |
|
| |
איזה חסר הבנה מי ש"הציע" את ההצעה הזאת..
אגב, היה לפני כמה שנים איזו הצעה של רכניץ.
כזה מצחיק, פשוט לא מבינים את הסיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 02:22 |
|
| |
| מחודד כתב: |  | איזה חסר הבנה מי ש"הציע" את ההצעה הזאת.. אגב, היה לפני כמה שנים איזו הצעה של רכניץ. כזה מצחיק, פשוט לא מבינים את הסיפור. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 07:25 |
|
| |
| וסטרן כתב: |  | | ההצעה שפורסמה היום לכאורה נראית כזאת שצריכים לחטוף בשתי ידים, אך הבעיה היא שהם עדיין קרובים מידי וצריכים להפריד הרבה יותר כי הקנאה והתחרות לא יעצרו בהגיעם לבנין ממול, במיוחד באלו שקנו את עצמם בקנין משיכה [סוס, זקן-דבר שיעלה להם ביוקר רב באובדן תורמים], ועדיף לגייס עוד כמה גבירים כדי שיקנו מקום חדש ואולי אפילו במקום עם פחות לחות בקיץ. ובא לציון גואל. |
|
ואז כל אחד ירצה להישאר בפונוביץ המקורי.. מה שצריך זה לבנות קיר אחד ענק באמצע השיבה, רצוי מבטון עובי 2 מטר
ואם כבר, אפשר ליישם את זה גם בכנסת לא מסתדרים כבר 4 מערכות בחירות, יעשו קיר גדול באמצע הכנסת, יהיו 2 כנסות ו2 ממשלות אחת ימנית אחת שמאלנית ואולי נחצה גם את הארץ כולה.. בקיצור..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 08:01 |
|
| |
על בחורים בגיל ההתבגרות, אין מה לדבר, הם נגררים בעקבות החברים, אני לא מבינה איזה הורים מסכימים לשלוח בחור למוסד חינוכי בו האלימות הוא חלק בלתי נפרד מסדר היום? נ"ב נכתב מתוך זעזוע בעקבות סרטון בו נראה נער צעיר מתעלל במבוגר ומושך בסמל היהודי שלו כאילו הוא חייל נאצי בתקופת השואה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 08:14 |
|
| |
מפוטרת. דוקא היה שם שקט הרבה זמן עד שהתפוצץ עכשיו הענין שוב כך שמי ששלח לשם יתכן וקיוה שלא יהיו מהומות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 14:53 |
|
| |
| מחודד כתב: |  | | איזה חסר הבנה מי ש"הציע" את ההצעה הזאת..
אגב, היה לפני כמה שנים איזו הצעה של רכניץ.
כזה מצחיק, פשוט לא מבינים את הסיפור. |
|
תרשה לי להסתייג מדבריך.
|
|
|
|
|