בית פורומים בחדרי חרדים

בקשר ליו"ר זק"א לשעבר, בהנחה וזה נכון, מה מביא אדם פקח ושנון להיות כזה טפש ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2021 11:29 לינק ישיר 
בקשר ליו"ר זק"א לשעבר, בהנחה וזה נכון, מה מביא אדם פקח ושנון להיות כזה טפש ?

חסר לך דרכים טובות הרבה יותר להנות בחיים ?... בחיאת...
להפסיד את כל העולמות ?
והוא לא הראשון ולא האחרון.

מטורף עם תעודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 25/04/2021 11:30:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2021 04:57 לינק ישיר 

משנה מפורשת.. "הקנאה התאווה והכבוד וכו'.."
היה שחצן ובטוח בעצמו תוך זלזול רב באחרים בסביבתו, והכח עלה לו לראש חזק. התנהג הרבה פעמים כמו פיל בחנות חרסינה במודע וכדי להראות שהוא בעה"ב, גם איפה שלא היה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2021 00:06 לינק ישיר 

מחפש_משהו כתב:
תוכנית שלמה מדברים על ההשתקה/ההתעלמות של המשטרה
אבל יושב בן אדם שמספר על אשה שהגיע אליה הביתה, ומשי זהב חיכה לו שם, והיא שיתפה פעולה עם כל העסק.
נראה לפי הסיפור שהיא ידעה טוב מאוד מה הולך לקרות כאן
ואף אחד לא אומר עליה מילה??

אם היא תהיה מועמדת לפרס ישראל, יגיעו גם אליה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 23:35 לינק ישיר 

אין קשר בין פקחות למידות רעות.
הנה גם ... היה מגיד שיעור ידוע ותלמיד חכם גדול בעל ידע רב בהלכות עירובין עד שעירב תבשילים מקודחין ומסריחים. ועתה הוא יושב בסתר תחתון. בשפל המדרגה.
כך גם אנשים בעלי הפרעות אישיות יכולים להיות חכמים מאד ופיקחים. אך אכזרים ורעים לא פחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 23:30 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

בעיה גנטית (כמה אחים סוטים. אל נא תגידו למשטרה)

בעיה חינוכית. מישהו נתן לו לבנות את אישיותו המפלצתית. מילדותו הצעירה.

היהדות החרדית סילקה אותו לפני שני עשורים, והיהדות החילונית-חולנית חיבקה אותו - פרי ביאושים בעולם הזה. גם קודמים לו היו להם אותם תסמינים (ד.ז.  לדוג')

כמו הרבה מאפיונרים בעולם, אף הוא היה בעל שבע נשמות, שש של רוע (בהן: אלימות, מופרעות, סטייה מינית חמורה בכל הסוגים והכיוונים, נכלוליות ועוד), אך נשמה אחת של טוב! כמו שכתב בפתקית 'עשיתי גם דברים טובים - אל תשכחו'.

דווקא בשנים האחרונות, שמעתי כי הנשמה השביעית הטובה החלה להתפתח יפה. הוא אף השתתף בשיעור דף היומי וכו'. אך כנראה הוריו מלמעלה ביקשו לנקות עצמן לסלק את הקליפה. מה גם שבמותם ציווה לעצמו את המוות, במה שדיבר על אלוקים ומשיחיו חכמי הדור במילים מטונפות ובשפת רהבים.

לא רק אחים גם בן דוד ואכמ"ל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 23:03 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

לצערי עוד לא שמעתי עדות נאמנה ואפילו אחת על מעשי אונס כם הדובר בעובדה לא פירט מעשים, גם הדוברות לא סיפרו מעשים, אולי אני חרש ואולי עוור, ואולי שניהם, אשמח למיקוד של סיפורים. עובדה לא נאמנת, ולו בגלל הדרמה הגדולה, אבל בלי שום סיפור ממשי

תמשיך לבדוק ותשמע.
אני התרשמתי מאיזה כתבה
מפורטת שהובא בגוגל, ועל זה שמשמרת הצניעות
רצתה לפגוע בו חזק,
ומאיזה אישה נאמנה ביוטיוב,
ועדויות שהובאו כאן,
ומודעה ישנה להזהר מהרשע.
יש הרבה עדויות חמורות ונוראות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 20:35 לינק ישיר 

תוכנית שלמה מדברים על ההשתקה/ההתעלמות של המשטרה
אבל יושב בן אדם שמספר על אשה שהגיע אליה הביתה, ומשי זהב חיכה לו שם, והיא שיתפה פעולה עם כל העסק.
נראה לפי הסיפור שהיא ידעה טוב מאוד מה הולך לקרות כאן
ואף אחד לא אומר עליה מילה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 20:19 לינק ישיר 

לצערי עוד לא שמעתי עדות נאמנה ואפילו אחת על מעשי אונס כם הדובר בעובדה לא פירט מעשים, גם הדוברות לא סיפרו מעשים, אולי אני חרש ואולי עוור, ואולי שניהם, אשמח למיקוד של סיפורים. עובדה לא נאמנת, ולו בגלל הדרמה הגדולה, אבל בלי שום סיפור ממשי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 20:00 לינק ישיר 

זה חשוב לדבר על כך כדי לעשות חשבון הנפש ולהבין מה קרה. זה עניין של גאווה חולנית, אני ואפסי עוד. זה לא רק השחתת המידות, זה טירוף, זה נפש שלא שם לב איך שהוא מתעלל והורס נפשות בצורה איומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 19:53 לינק ישיר 

כאן יש לך תשובה ; למה הקורבנות שתקו ? התשובה ; הם לא שתקו ! המשטרה האכזרית לא טיפלה במגעיל ! https://youtu.be/7EW5dU91tHI

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 19:49 לינק ישיר 

כאן אני רואה שהמגעיל הוא פקח ושנון https://youtu.be/Bb4zgm5G5LI ובכלל, ספרו כאן בדיחות שלו, שהן גסות אבל שנונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 18:49 לינק ישיר 

מה גרם ליו"ר זק"א להתנהג כפי שטוענים שהתנהג היא שאלה חשובה שספק אם נמצא לה תשובה. חשובה ממנה השאלה מדוע לא עצרו בעדו קרבנותיו, בני משפחותיהם, החרדים שידעו, החילונים שידעו, המשטרה. בעניין הזה לא תהיה ועדת חקירה אף כי ועדה כזאת תוכל לעזור למנוע מקרים כאלה בעתיד.

לדעתי ההתמקדות הציבורית צריכה להתרכז בתגובה הרפה והמאכזבת של כל הגורמים להשתוללותו-לכאורה של יו"ר זק"א במשך שנים, ולא ברכילות האישית. מי ידע מה ומתי, מה עשו האנשים שידעו, איך אפשרנו לזוועה כזאת להתנהל באין מפריע משך שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 17:05 לינק ישיר 

"פיקח ושנון"... איך הגעת לזה? מדובר באדם עילג ונעדר יכולת אינטלקטואלית
היה חברהמן גדול ואיש ארגון
להבדיל ממשה דיין שבאמת היה לו כח והיה בתקופה בה יכל להישאר בהילת הגיבור למרות שכולם ידעו
בעידן שלנו התנהגות כזו מראה על חוסר שכל, אדם שלא היית סומך עליו בדברים הכי פעוטים, פאקינג אידיוט

וזה בלי קשר להשחתת המדות כמובן, לאמלל בנות בית יעקב צעירות או נערי חידר, במקום ללכת לאלו שעובדות בכך ולקבל כרצונו 'בהסכמה', מדובר באדם אלים וולגרי וגס רוח, שההתלהבות משריפת התחנות והתעללות בארכיאולוגים סביבו, ליבתה את ההתנהגות הגועלית הזו, השחתת קבר הרצל, וכו' כל מה שילדים צ'אלמערס העריכו לפני 30 שנה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 15:34 לינק ישיר 

בעיה גנטית (כמה אחים סוטים. אל נא תגידו למשטרה)

בעיה חינוכית. מישהו נתן לו לבנות את אישיותו המפלצתית. מילדותו הצעירה.

היהדות החרדית סילקה אותו לפני שני עשורים, והיהדות החילונית-חולנית חיבקה אותו - פרי ביאושים בעולם הזה. גם קודמים לו היו להם אותם תסמינים (ד.ז.  לדוג')

כמו הרבה מאפיונרים בעולם, אף הוא היה בעל שבע נשמות, שש של רוע (בהן: אלימות, מופרעות, סטייה מינית חמורה בכל הסוגים והכיוונים, נכלוליות ועוד), אך נשמה אחת של טוב! כמו שכתב בפתקית 'עשיתי גם דברים טובים - אל תשכחו'.

דווקא בשנים האחרונות, שמעתי כי הנשמה השביעית הטובה החלה להתפתח יפה. הוא אף השתתף בשיעור דף היומי וכו'. אך כנראה הוריו מלמעלה ביקשו לנקות עצמן לסלק את הקליפה. מה גם שבמותם ציווה לעצמו את המוות, במה שדיבר על אלוקים ומשיחיו חכמי הדור במילים מטונפות ובשפת רהבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 14:44 לינק ישיר 

אין אדם חוטא אלא אם כן נכנס בו רוח שטות.

הקנאה והתאווה והכבוד מוציאין את האדם מן העולם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2021 14:43 לינק ישיר 

בדיוק כמו משה דיין.
המעמד היקנה לו מחשבה שהוא בלתי מנוצח ובלתי שפיט.
במקרה של דיין זה באמת היה כך. אפילו התקשורת לא רצתה להתחיל עם "גיבור ישראל".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בקשר ליו"ר זק"א לשעבר, בהנחה וזה נכון, מה מביא אדם פקח ושנון להיות כזה טפש ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext