תודה, (וגם לכל המגיבים) אתה יודע האם ואיך אוכל לשמור את הסיסמאות במצב כזה?
נשלח ב-25/4/2021 23:49
איזה סיסמאות ? לאתרים מסויימים כמו בחדרי???
אם אתה מסיר את ההתקנה של כרום הסיסמאות שלך לאתרים לא משתנות , אלא אם כן אתה לא זוכר אותן בע"פ - זאת בעיה אחרת .
נשלח ב-25/4/2021 23:48
ב"התחל" חפש תוכנות. יש שם "התקנה או הסרה" חפש את גוגל כרום ותסיר ואח"כ תתקין מחדש.
אם אין לך דפדפן חוץ מכרום כדאי שתוריד את הגרסה האחרונה של כרום לפני שתסיר אותו. כמובן שתתקין מחדש רק אחר שתסיר אותו
אם יש לך אנדרואיד, תיכנס להגדרות- ניהול כללי- איפוס. יש לך בניהול כללי גם גיבוי ושחזור, יכול להיות שזה יהיה יותר טוב . אני לא מזמן עשיתי איפוס וזה מצריך לעדכן את כל האפליקציות מחדש שזה קצת עבודה וזמן (הנתונים הקודמים נמחקים) .
אם אין מה להפסיד והתמונות ואנשי הקשר מגובים ממילא , אין בעיה לעשות איפוס .
תודה, אני עובד עם מחשב נייד כך שמדובר בווינדוס ולא באנדרואיד, אתם יודעים אם זה אותו דבר?
זה לא אותו דבר . לפי מה שאני זוכרת צריך להיכנס להתקנה של כרום במחשב ולהסיר אותה , (למחוק את האייקון שיושב על המסך לא מועיל) אח"כ להתקין מחדש .
תודה, אבל אז ייעלמו לי שוב כל הסיסמאות?...
נשלח ב-25/4/2021 23:45
מצדרביעי כתב:
אם יש לך אנדרואיד, תיכנס להגדרות- ניהול כללי- איפוס. יש לך בניהול כללי גם גיבוי ושחזור, יכול להיות שזה יהיה יותר טוב . אני לא מזמן עשיתי איפוס וזה מצריך לעדכן את כל האפליקציות מחדש שזה קצת עבודה וזמן (הנתונים הקודמים נמחקים) .
תודה, אני עובד עם מחשב נייד כך שמדובר בווינדוס ולא באנדרואיד, אתם יודעים אם זה אותו דבר?
זה לא אותו דבר . לפי מה שאני זוכרת צריך להיכנס להתקנה של כרום במחשב ולהסיר אותה , (למחוק את האייקון שיושב על המסך לא מועיל) אח"כ להתקין מחדש .
נשלח ב-25/4/2021 23:42
מושגים כתב:
ליאתליאת כתבה:
אם יש לך אנדרואיד, תיכנס להגדרות- ניהול כללי- איפוס. יש לך בניהול כללי גם גיבוי ושחזור, יכול להיות שזה יהיה יותר טוב . אני לא מזמן עשיתי איפוס וזה מצריך לעדכן את כל האפליקציות מחדש שזה קצת עבודה וזמן (הנתונים הקודמים נמחקים) .אם אין מה להפסיד והתמונות ואנשי הקשר מגובים ממילא , אין בעיה לעשות איפוס .
זה כבר אחרי איפוס. יש לאחרונה בחנות הרבה ביקורות שלילות על כרום.
נשלח ב-25/4/2021 23:38
ליאתליאת כתבה:
אם יש לך אנדרואיד, תיכנס להגדרות- ניהול כללי- איפוס. יש לך בניהול כללי גם גיבוי ושחזור, יכול להיות שזה יהיה יותר טוב . אני לא מזמן עשיתי איפוס וזה מצריך לעדכן את כל האפליקציות מחדש שזה קצת עבודה וזמן (הנתונים הקודמים נמחקים) .אם אין מה להפסיד והתמונות ואנשי הקשר מגובים ממילא , אין בעיה לעשות איפוס .
זה כבר אחרי איפוס. יש לאחרונה בחנות הרבה ביקורות שלילות על כרום.