|
|
| נשלח ב-28/4/2021 12:32 |
|
| |
חברים, איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ ?... חייבים לקחת כרטיס אשראי רק דרך הבנק ?
כל התשלומים עוברים אוטומטי דרך חברת האשראי החדשה ?... שנים שלא דברו כאן על הנושא החשוב הזה . תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 14:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 10:36 |
|
| |
דיינרס - לא מכבדים בהרבה בתי עסק, לא ממליץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 08:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  | עדיין לא ברור לי אם אני יכול לבטל את כרטיס האשראי שלי - של הבנק. אני יכול לשאול בחברת האשראי שאני מבקש להצטרף אליה. אז אני זקוק להמלצות על חברות מומלצות וסוכנים מומלצים - אם יש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כדי לבטל את הכרטיס האשראי שלך המתן ל-ליל י'ג בניסן או לאישור מפוטין אבל יש ערך כשאתה בא לבקש כרטיס חוץ בנקאי ובאמתחתך כרטיס נוסף לשם קביעת סוג הכרטיס וגודל המסגרת .
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/04/2021 09:14:42
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 08:46 |
|
| |
Cashback של max
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 07:18 |
|
| |
כרטיס אשראי שעושים דרך הבנק - מבטלים דרך הבנק (ולרוב צריך להגיע פיזית לבנק - אלא אם זה השתנה בזמן האחרון)
סוכנים? פשוט מרימים טלפון לחברות האשראי המוקדים שלהם של המכירות עונים מיד כמובן בודקים מה הכי מתאים לך (נקודות לטיסות, החזר קניות בסופר וכו') ומזמינים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 00:29 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  |
רמי לוי משיק ארנק דיגיטלי: "כשהרגולציה תאשר נהיה בנק דיגיטלי"
pastingהארנק מאפשר תשלום מהנייד, ובאפליקציה מוצעות הנחות והטבות לצרכנים •בהמשך, ברמי לוי יציעו מסגרות אשראי, תשלומים ושירותים נוספים, כולל הלוואות •התשתית הטכנולוגית היא של חברת Swiich, שרמי לוי מחזיק בה 84%
|
|
אוי באמת, זה כרטיס אשראי שאפשר לקנות איתו ברשת רמי לוי, ואולי בעוד מקומות ספורים. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 00:21 |
|
| |
עדיין לא ברור לי אם אני יכול לבטל את כרטיס האשראי שלי - של הבנק. אני יכול לשאול בחברת האשראי שאני מבקש להצטרף אליה. אז אני זקוק להמלצות על חברות מומלצות וסוכנים מומלצים - אם יש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 22:42 |
|
| |
כל כרטיסי האשראי אותו הדבר,
צריך להיות יצירתיים ולא לשלם עמלה חודשית על הכרטיס !
הם מרוויחים מספיק על העמלות מהחנויות.
אגב, בכל חברות האשראי השירות מתחת לכל ביקורת,
אלא אם אתה רוצה לקחת מהם הלוואה בריבית גבוהה, ואז הם נחמדים מאוד מאוד.........
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 20:00 |
|
| |
היום שוק כרטיסי האשראי זה בבחינת אין לדבר סוף
זה תלוי בשימוש החודשי, איפה עושים את רוב הקניות
מי שטס הרבה יש או פליי קארד או סקיי מקס (וכמובן לכל אחד היתרונות והחסרונות)
התשלום החודשי - יש כרטיסים שנותנים מראש שנתיים בלי דמי כרטיס ויש שנה ואם יש כושר מיקוח אפשר גם בלי דמי כרטיס בכלל
בקיצור, תרים טלפון (אפשרי לבדוק כמובן גם באתר של החברות) ותבדוק מה טוב בשבילך
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 19:37 |
|
| |
אני משלם כבר עמלה לבנק עבור כרטיס האשראי. דווקא לא אהבתי את ויזה כאל. יש חברות אשראי משתלמות ללא עמלה ? אבדוק גם את רמי לוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 15:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 14:51 |
|
| |
רמי לוי משיק ארנק דיגיטלי: "כשהרגולציה תאשר נהיה בנק דיגיטלי"
pastingהארנק מאפשר תשלום מהנייד, ובאפליקציה מוצעות הנחות והטבות לצרכנים • בהמשך, ברמי לוי יציעו מסגרות אשראי, תשלומים ושירותים נוספים, כולל הלוואות • התשתית הטכנולוגית היא של חברת Swiich, שרמי לוי מחזיק בה 84%
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 14:27 |
|
| |
אתם שוכחים דבר אחד חשוב:
בנק ישראל הכריח את הבנקים הגדולים (בנתיים רק פועלים ולאומי, השאר הבמשך) לחתוך את מסגרות האשראי בכרטיסי האשראי ב70% כדי לאלץ את הלקוחות לעבור לחברות החוץ בנקאיות ולהגדיל את התחרות בענף.
על המהלך עצמו אפשר וצריך להתווכח כי המטרה אמנם ראויה אבל הדרך פוגעת אך ורק בלקוחות במקום ביוצרי המונופול שהם הבנקים, היו צריכים במקום זה לקנוס את הבנקים או לתת הלוואות מוזלות לחברות החיצוניות. השיטה של להעניש את הלקוחות שפתאום ביום בהיר נותרו בלי מסרת היא מטומטמת לחלוטין (ועוד כשזה נעשה בשיא משבר הקורונה).
בכל אופן יש היום מליוני אנשים שזקוקים בדחיפות לכרטיס חיצוני נוסף ומכאן שאלת פותח האשכול נכונה ועניינית
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 14:17 |
|
| |
עדיף דרך הבנק , כרטיס אשראי חוץ בנקאי עלול להיות יקר הן בתשלום חודשי והן בעמלות . שוב - צריך לבדוק עם הבנק כמובן , אגב יש בנקים שנותנים כרטיס אשראי ללא חיוב חודשי שנה אחת .
Visa Cal מצויין , American Express לא מומלץ
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 14:16 |
|
| |
בקיצור. כרטיס ראשון מוציאים מהנק. כרטיס שני אם אתה רוצה לפי ההטבות שיתן לך או סופרמרקט שאתה קונה שם הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|