בית פורומים בחדרי חרדים

איזה מזל גדול למי שלא הצביע לג'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2021 21:30 לינק ישיר 

הנכד שעד היום ניהל את כל היהדות החרדית בלי שאף אחד בחר בו, מנהל מגעים להרכבת ממשלה. חכים מיהדות התורה מקיימים מגעים עם גוש השמאל ןפרוש מסכם עניינים עם שקד. ככה נראית יהדות התורה. במקום שהנכד ושות ידאגו למה שהולך בפונוביז ובמקום לטפל בפלג שמאיים לחבל בעלייה למירון (גם אם לליטאים מירון זה רק למטיילים בבין הזמנים). בקיצור בכירי יהדות התורה והמאכרים לצידם הורסים את היהדות החרדית. אכן לא הגיע להם שנצביע להם!!! הם לא דואגים לנו והם לא שומעים לדעתנו רק הכיס והכסא חשובים להם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2021 21:34 לינק ישיר 

אני חרדי שמאלני שמעוניין בשלום עם שכננו ובקיומם של הישיבות אז זה דווקא נשמע נפלא הרעיון שחרדים יחברו לשמאל ויהיה כאן גם תורה וגם שלום, אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2021 21:43 לינק ישיר 

אם ג' יחברו לגוש השינוי אין להם יותר מה לחפש אצלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2021 15:01 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:

הנכד שעד היום ניהל את כל היהדות החרדית בלי שאף אחד בחר בו, מנהל מגעים להרכבת ממשלה. חכים מיהדות התורה מקיימים מגעים עם גוש השמאל ןפרוש מסכם עניינים עם שקד. ככה נראית יהדות התורה. במקום שהנכד ושות ידאגו למה שהולך בפונוביז ובמקום לטפל בפלג שמאיים לחבל בעלייה למירון (גם אם לליטאים מירון זה רק למטיילים בבין הזמנים). בקיצור בכירי יהדות התורה והמאכרים לצידם הורסים את היהדות החרדית. אכן לא הגיע להם שנצביע להם!!! הם לא דואגים לנו והם לא שומעים לדעתנו רק הכיס והכסא חשובים להם.

צודק אסור להצביע למפלגה מסואבת שחוץ מכסאות וגובים
לא אכפת להם מכלום !!
ברכת החמה
האם ברגע האמת אכן לא תצביע עבורם ?,
או ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2021 18:27 לינק ישיר 

כל עוד שג מייצגת הן כלפי עצמם והן כלפי העולם, את היהדות החרדית את תורת משה ותלמידיו אצביע להם, ולא משנה מה מעשיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה מזל גדול למי שלא הצביע לג'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext