|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:28 |
|
| |
עצוב - להערכתי האירוע במירון השנה הסתיים
עצוב מאוד,
קריסה של טריבונה (פארנצ'ע )
החייאות ועשרות פצועים,
אני מעריך שהאירוע השנה הסתיים,
דומני שיותר לא ירקדו שם השנה.
עצוב לאלו שנוסעים למירון שעות על גבי שעות,
וקיוו לשמוח שם,
עכשיו הם יתפללו על הפצועים ועל בני המשפחות שלהם.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/04/2021 01:29:16
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 02:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
למה להפסיק אירוע ?
הגיוני להפסיק את הריקודים. אנשים טרחו והגיעו עד למירון והמשטרה עם יד קלה על ההדק סוגרת את ההר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 02:17 |
|
| |
כל מי שנתן יד ולא הסכים לשיפוץ המקום הוא רוצח.
שנים שרוצים לעשות שם שיפוצים ויש קבוצה שלא נותנים
זה מקום מסוכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 02:07 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | פלדלפי
| רציף כתב: |  | למה להפסיק אירוע ? הגיוני להפסיק את הריקודים. אנשים טרחו והגיעו עד למירון והמשטרה עם יד קלה על ההדק סוגרת את ההר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
20 הרוגים ואתה רוצה להמשיך לרקוד כי באת מרחוק ???? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 02:06 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
| רציף כתב: |  | למה להפסיק אירוע ? הגיוני להפסיק את הריקודים. אנשים טרחו והגיעו עד למירון והמשטרה עם יד קלה על ההדק סוגרת את ההר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סלח לי אבל אתה פשוט מטורף מפנים משם עשרות פצועים והרוגים, בתוך ים האדם שנמצא שם, ואתה מבקש להמשיך את אירוע?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:56 |
|
| |
תחשבו מה עובר על עשרות אלפי משפחות שדאוגות לגורל יקיריהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:54 |
|
| |
|
סלח לי אבל אתה פשוט מטורף מפנים משם עשרות פצועים והרוגים, בתוך ים האדם שנמצא שם, ואתה מבקש להמשיך את אירוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:54 |
|
| |
פלדלפי
|
20 הרוגים ואתה רוצה להמשיך לרקוד כי באת מרחוק ????
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:51 |
|
| |
למה להפסיק אירוע ? הגיוני להפסיק את הריקודים. אנשים טרחו והגיעו עד למירון והמשטרה עם יד קלה על ההדק סוגרת את ההר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:50 |
|
| |
נראה לי שהאירועים במירון במתכונתם הנוכחית הסתיימו להרבה שנים. מכאן ואילך יצטרכו לקבוע כללים קשים ונוקשים. השמועות המגיעות מן ההר מסמרות שיער. אסון בסדר גודל שלא נראה שנים רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 01:47 |
|
| |
עצוב - המשטרה החליטה על סיום האירוע.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|