| נשלח ב-1/5/2021 23:48 |
|
| |
מ"ה ה' שואל מעמך - תובנות למצב
אף אחד לא יודע אבל המצב נורא
1. כשמתו אלפים בקורונה היו שאמרו "תראה כולם זקנים"... 2. בקורונה א"א להאשים אחרים... 3. ישנם רבנים הנמנעים לגמרי מכל אירועים המוניים כגון הרב קמינצקי שליט"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2021 23:51 |
|
| |
אומרים שלא קרה כלום בל"ג בעומר, אחוז התמותה השנה לא ממש השתנה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 00:37 |
|
| |
בדף היומי של היום: לשטן יש רשות לקטרג כל השנה, חוץ מויה''כ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:38 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:46 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
אתה אמתי? נכון שזה לא הזמן וכו', אבל היות והרמת להנחתה, כשאנשים יקפצו מהגג וימותו גם תגיד שה"גזירה אמת והחריצות שקר"?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:52 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
אתה אמתי? נכון שזה לא הזמן וכו', אבל היות והרמת להנחתה, כשאנשים יקפצו מהגג וימותו גם תגיד שה"גזירה אמת והחריצות שקר"? |
|
לא אבל כשמקום שמעל מאה שנה לא נהרג אפילו בן אדם אחד, ובשנה אחת נהרגו 45 אנשים, אצעק בכל כוחי ועל אף שזה לא פופולרי "הגזרה אמת והחריצות שקר" צריך להשתדל לתקן מה שאפשר אבל בקשר לעבר זה התובנה היחידה שיש לי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:55 |
|
| |
מצדרביעי
או ש"לאוו בכל יומא מתרחש ניסא", מסכים שאין מה לדבר על העבר, אבל בהחלט בעתיד חשוב להתנהג יותר באחריות... (לפני כמה שנים היה גם פיגוע בלוויתו של הרב וואזנר כזכור, אבל אז נהרגו "רק" 2 אנשים, מקווה שאסון בסדר גודל כמו הנוכחי יפתח בעז"ה יותר עיניים)...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 02/05/2021 01:55:48
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:58 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | או ש"לאוו בכל יומא מתרחש ניסא", מסכים שאין מה לדבר על העבר, אבל בהחלט בעתיד חשוב להתנהג יותר באחריות... |
|
מסכים בהחלט שחייבים יותר אחריות וכו' אבל התובנה שלי זה שאם חס ושלום נגזרה גזרה אז כמו שאמרו חז"ל רגלוהי דבר איניש אינון ערבין ביה ולאתר דמיתבעי תמן מובילין יתיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 02:03 |
|
| |
וסתם מעניין אותי איך זה שבמגזר החילוני שיש בכל שנה עשרות מקרי רצח ממש (לא רשלנות ולא שרלטנות - רצח ממש) ואין פוצה פה לחפש פתרון לבעיה בצורת החינוך והמתירנות וכו' ואני ממש לא מתכוון לוואטאבאוטיזם, אלא כשאני רואה את כל יפי הנפש רוקדים על חוסר אחריות של החרדים ושהמשטרה מתכוונת לטובתנו וכו' מעניין אותי לדעת איך עוברים לסדר היום עם מקרי רצח תכופים שלא נפסקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 02:04 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
שהגזרה אמת - והחריצות שקר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 02:10 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
|
|
את זה אומרים כשעושים 100% השתדלות
|
|
"כי יפול הנופל ממנו" אמרו חז"ל ראוי היה זה ליפול מששת ימי בראשית אלא שמגלגלין חוב על ידי חייב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 02:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | פסתםנחמד כתב: |  |
|
|
את זה אומרים כשעושים 100% השתדלות
|
|
"כי יפול הנופל ממנו" אמרו חז"ל ראוי היה זה ליפול מששת ימי בראשית אלא שמגלגלין חוב על ידי חייב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
או, אתם מבינים שיש חייב
אז לא תולים הכל בגזירה בלבד
התקדמות.
שאלה, האם במהלך 100 השנים הללו, לא נעשה שינוי?
בכל השנים אותו מספר של חוגגים?
וקשה מזה - בכל השנים, השטח כולו פתוח לרווחה?
או שמידי שנה בונים בשטח עוד ועוד מבנים שמי יודע איזה מהנדס הכשיר אותם, ומוסיפים עוד ועוד מעברונים שכוחם יפה לאנשים בודדים, אבל בוודאות לא מתאימים לכמות כזו של אנשים.
הכתובת היתה על הקיר, והיו גם התרעות.
העובדה שהיו ניסים עד השנה, לא מוכיחה כלום על ניקיון כפיים של אף אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 08:06 |
|
| |
באשכול שכן הובא ממה שאמרו אז, לפני מאה שנים, הם ציינו אז כמתמיהים, שעד אז הדבר מעולם לא קרה, בדיוק כמו היום..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 10:29 |
|
| |
|
|
|
|
|