לוחמים ולוחמות מפיקוד העורף: הותקפנו במהלך פינוי הפצועים במירון חברי הכוח שסייע בטיפול בפצועים ובעבודות הפינוי העידו כי הותקפו במהלך עבודתם במתחם. עיקר התלונות באו מצדן של לוחמות בכוח. בצה"ל אמרו כי רואים את האירוע בחומרה. גנץ: גאה בחיילים ובחיילות, ומגנה בתוקף את התקיפות
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג] בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים. אתם חולי נפש חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.
אם אתה טוען ברצינות ולא בציניות שהחרדים מכנסים יותר כסף לקופת המדינה בגלל שהם קונים וכו׳, אינך מבין דבר בכלכלה
זה היה בציניות כמובן
נשלח ב-2/5/2021 17:52
בעיקרשומע כתב:
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג] בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים. אתם חולי נפש חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.
אם אתה טוען ברצינות ולא בציניות שהחרדים מכנסים יותר כסף לקופת המדינה בגלל שהם קונים וכו׳, אינך מבין דבר בכלכלה
נשלח ב-2/5/2021 17:37
לא יזיק אם ייצרפו הוכחות להוכחת התקיפות, ועדיין זה לא יספק אותי צריך גם הוכחות שהתקיפות בוצעו על רקע מינן, ולא על רקע אחר. מובן מאליו ששום דבר אינו מצדיק אלימות נגד כוחות הביטחון.
עוד פעם שכחת תכדורים?
נשלח ב-2/5/2021 15:46
בעיקרשומע
בעיקרשומע כתב:
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג] בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים. אתם חולי נפש, חסרי אינטלגנציה רגשית מעבר לגיל 5, וחסרי בינה מעבר לגיל 8, חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.
נשלח ב-2/5/2021 15:45
בעיקרשומע
לבחירתכם כתב:
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג]
בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים. אתם חולי נפש חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.
נשלח ב-2/5/2021 15:08
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג]
נשלח ב-2/5/2021 14:55
מה הבעיה בחיילות? מאיפה הטפשות שלכם?
הילדותיות הזאת, ההנחה שיש באיזה מקום מלאי של חיילים גברים מתאימים שמחכים להם בארון למקרי אסון של חרדים שלא מסוגלים לראות דמות אישה?
איך אפשר להיות טיפש כל כך כדי לשאול שאלות כאלה?
נשלח ב-2/5/2021 10:12
התוקפים עשו פשע , למה שלא התחייבו שלא שולחים חיילות לאירועים בעל גוון תורני ?