בית פורומים בחדרי חרדים

למה שלחו חיילות לאירוע?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2021 08:55 לינק ישיר 
למה שלחו חיילות לאירוע?

לוחמים ולוחמות מפיקוד העורף: הותקפנו במהלך פינוי הפצועים במירון
חברי הכוח שסייע בטיפול בפצועים ובעבודות הפינוי העידו כי הותקפו במהלך עבודתם במתחם.
עיקר התלונות באו מצדן של לוחמות בכוח.
בצה"ל אמרו כי רואים את האירוע בחומרה. גנץ: גאה בחיילים ובחיילות, ומגנה בתוקף את התקיפות

תוקן על ידי מכמונת ב- 02/05/2021 05:57:19

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 23:09 לינק ישיר 

זה היה כח חירום. אם הבעיה היתה בעזרת נשים היינו רוצים שישלחו חיילות. היה מקרה חירום גדול ושלחו את כולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 18:59 לינק ישיר 
בעיקרשומע

אפיפנס כתב:
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות
חרדים הם לא [גם אם הצביעו ג]
בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים.
 אתם חולי נפש חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה. אם אתה טוען ברצינות ולא בציניות שהחרדים מכנסים יותר כסף לקופת המדינה בגלל שהם קונים וכו׳, אינך מבין דבר בכלכלה

זה היה בציניות כמובן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 17:52 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
אני לא חושב שכדאי שתגיב אפילו לאלה שלא מבינים מה הבעיה לשלוח לכזה ארוע באזור של הגברים שוטרות וחיילות
בפרט שהחרדים מממנים את המדינה יותר מכולם בגלל שהם קונים יותר דירות לילדים ומשלמים מע"מ, ולכן זה חוצפה שלא קונים בכספי המיסים שלהם שכירי חרב שיעמדו הכן למקרה של אירוע רב נפגעים ויהיו מאומנים איך לתפקד במקרה כזה, כדי לא לפגום בשמירת העינים של הפצועים שתוך כדי ניסיון להסדיר את נשימותיהם יעלו בהם הרהורים.
 אתם חולי נפש חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.
אם אתה טוען ברצינות ולא בציניות שהחרדים מכנסים יותר כסף לקופת המדינה בגלל שהם קונים וכו׳, אינך מבין דבר בכלכלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 17:37 לינק ישיר 

לא יזיק אם ייצרפו הוכחות להוכחת התקיפות, ועדיין זה לא יספק אותי צריך גם הוכחות שהתקיפות בוצעו על רקע מינן, ולא על רקע אחר. מובן מאליו ששום דבר אינו מצדיק אלימות נגד כוחות הביטחון.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/05/2021 14:39:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 17:07 לינק ישיר 

הרגישות החרדית כל פעם שוברת את השיאים של עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 16:56 לינק ישיר 

הלו שנאת חינם !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 16:45 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

אלי_ו כתב:

מה הבעיה בחיילות?
מאיפה הטפשות שלכם?

הילדותיות הזאת, ההנחה שיש באיזה מקום מלאי של חיילים גברים מתאימים שמחכים להם בארון למקרי אסון של חרדים שלא מסוגלים לראות דמות אישה?

איך אפשר להיות טיפש כל כך כדי לשאול שאלות כאלה?

בא...
אתה לא באמת חושב שהביאו אותן ישר מעיר הבה"דים בנגב איך שאירע האסון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא יודע מאיפה הביאו אותן.
זה גם לא משנה.

יש אירוע חירום ומביאים את מי שאפשר.
מי שצריך עזרה יקבל אותה גם מחיילות.

מי שלא צריך עזרה, עדיף שיצא מהדרך ולא יפריע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 15:54 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:

מה הבעיה בחיילות?
מאיפה הטפשות שלכם?

הילדותיות הזאת, ההנחה שיש באיזה מקום מלאי של חיילים גברים מתאימים שמחכים להם בארון למקרי אסון של חרדים שלא מסוגלים לראות דמות אישה?

בא...
אתה לא באמת חושב שהביאו אותן ישר מעיר הבה"דים בנגב איך שאירע האסון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 15:48 לינק ישיר 
לבחירתכם

בעיקרשומע כתב:

עוד פעם שכחת תכדורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 15:46 לינק ישיר 
בעיקרשומע

בעיקרשומע כתב:
 אתם חולי נפש, חסרי אינטלגנציה רגשית מעבר לגיל 5, וחסרי בינה מעבר לגיל 8, חולירות ואסור לרחם עליכם כדין מי שאין בו דעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 15:45 לינק ישיר 
בעיקרשומע

לבחירתכם כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 15:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 14:55 לינק ישיר 

מה הבעיה בחיילות?
מאיפה הטפשות שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 10:12 לינק ישיר 

התוקפים עשו פשע ,
למה שלא התחייבו שלא שולחים חיילות לאירועים בעל גוון תורני ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 10:04 לינק ישיר 

בא נגיד שעשו טעות, ככה צריך להתנהג למי שבא לעזור??? לכן אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה שלחו חיילות לאירוע?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext