בזמן האסון. רק מי שהיה לו סמארטפון יכל לתקשר. המכשירים הכשרים היו חסרי תועלת
כל אותם אלו שצועקים שהאסון קרה בגלל הסמארטפונים והאייפונים. איך זה מסתדר עם העובדה שבזמן האסון. רק מי שהיה לו סמארטפון יכל לתקשר בווצאפ ובטלגרם וכד'. ואילו המכשירים הכשרים היו חסרי תועלת לחלוטין. וזה דווקא עלול לגרום לעוד ועוד אנשים לעבור לסמארטפונים.
חחח איפה הטלפונים הכשרים כן קולטים? כל שיחה חייבת 2 או 3 ניתוקים.
נשלח ב-3/5/2021 12:55
איך נפטרו יהודים קדושים וטהורים בעיצומה של שמחת הרשב״י זה אתה כן מבין אבל איך יהודים צדיקים שיש להם פלאפון כשר לא הצליחו לתקשר בזמן האסון נשאר לך קשה להבין... פלא פלאות
נשלח ב-3/5/2021 13:34
החלוץ כתב:
איך נפטרו יהודים קדושים וטהורים בעיצומה של שמחת הרשב״י זה אתה כן מבין אבל איך יהודים צדיקים שיש להם פלאפון כשר לא הצליחו לתקשר בזמן האסון נשאר לך קשה להבין... פלא פלאות
אני לא מבין. ואין לי כוונה לעשות חשבונות שמיים. להיפך, אני בא בטענות אל אותם אלו שהם כן "מבינים", והם טוענים שזה בא בגלל הסמארטפונים. אז אותם אני שואל איך יכול להיות שהאסון הזה דווקא יגרום לעוד ועוד אנשים לעבור לסמארטפון.
נשלח ב-3/5/2021 13:36
אין קשר בין שמיטה להר מירון. צוויי דינים. נושאים נפרדים לגמרי ללא קשר. אל תערבב סלט עם טונה .
אתה לא מבין ולא עושה חשבונות שמים - אבל אתה יודע שכל השאר טועים. בגלל שמי שהיה בהר לא הצליח לתקשר (אגב, עובדתית לא נכון) - הנה הוכחה ניצחת שהמכשירים הנ"ל רק מרבים קדושה וטהרה בעם ישראל, ועל כולם לעשות חשבון נפש ולהתיר אותם...
נשלח ב-3/5/2021 14:30
אם לכולם היו סמארטפונים - היה עומס גם על רשת דור 4, וכך גם היא היתה נופלת.
נשלח ב-3/5/2021 21:27
בלי להתייחס ישירות לפותח האשכול שעשה סלט. כבר פרסמתי בעבר שמשרד התקשורת והחברות סוגרות אט אט גם את המשדרים של דור 3 לצורך התייעלות. בתקופת הסגרים עם עומס השיחות כמעט לא היה אפשר להוציא שיחות באזורים חרדיים. במוקדם או במאוחר הבעיה תהפוך למשמעותית. www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=3167871
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 03/05/2021 20:25:03
נשלח ב-3/5/2021 21:56
מיאניומשמי כתב:
אם לכולם היו סמארטפונים - היה עומס גם על רשת דור 4, וכך גם היא היתה נופלת.
הטכנולוגיה החדשה יכולה להתמודד גם עם עומס קיצוני. בניגוד לטכנולוגיה המיושנת, שכל שיחה תופסת המון משאבים, ואיה מסוגלת להתמודד עם עומס.
נשלח ב-3/5/2021 22:25
פלדלפי
משגיחשליטא כתב:
בלי להתייחס ישירות לפותח האשכול שעשה סלט. כבר פרסמתי בעבר שמשרד התקשורת והחברות סוגרות אט אט גם את המשדרים של דור 3 לצורך התייעלות. בתקופת הסגרים עם עומס השיחות כמעט לא היה אפשר להוציא שיחות באזורים חרדיים. במוקדם או במאוחר הבעיה תהפוך למשמעותית. www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=3167871
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 03/05/2021 20:25:03
והסוחרים ממשיכים למכור דור 2\3... איך אמר לי אחד המוכרים - במדינה שלנו הכל הולך לאט אז עד שיורידו את האנטנות הפלפון כבר ימות...
נשלח ב-3/5/2021 23:55
חריף_ומקשה כתב:
בזמן האסון. רק מי שהיה לו סמארטפון יכל לתקשר. המכשירים הכשרים היו חסרי תועלת
כל אותם אלו שצועקים שהאסון קרה בגלל הסמארטפונים והאייפונים. איך זה מסתדר עם העובדה שבזמן האסון. רק מי שהיה לו סמארטפון יכל לתקשר בווצאפ ובטלגרם וכד'. ואילו המכשירים הכשרים היו חסרי תועלת לחלוטין. וזה דווקא עלול לגרום לעוד ועוד אנשים לעבור לסמארטפונים.
החרדים ויתרו כבר מזמן על הרבה אפליקציות נוחות שימושיות של הסמארטפון כשהם לא רוצים להחזיק את הכלי הזה ביד, כדי לא להיכשל בו במראות לא טהורות, זה לא שהם לא ידעו שסמארטפון יותר נוח לשימוש..
ולא יאומן, למרות שהוא נוח לשימוש, הסמארטפון לדעת כל אלו הביא לאסון.
נשלח ב-4/5/2021 07:53
ברגע שיש עומס ברשת, כבר לא משנה באיזה פרוטוקול תקשורת מדברים - GSM, GPRS, 2/3/4G וטכנולוגי'ה חדישה אמנם, אך נהוגה בידי "סמוך", "יהי'ה פ'סדר" הישראליים.