בית פורומים בחדרי חרדים

חברי הכנסת החסידיים (אגודה) מתנגדים להעברת השליטה במירון לידי המדינה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2021 12:41 לינק ישיר 

אבי רבינא:
פיצוץ ועימות ביהדות התורה על רקע אירועי מירון: ח"כי 'דגל' דרשו להוביל קו להפקעת השליטה במירון מההקדשות לניהול המדינה. ח"כים ב'אגודה' מתנגדים בתוקף. בכיר ב'דגל': "הם רועדים מהסיקריקים ומשחקים בחיי אדם. בכותל הכל מתנהל פרפקט בגלל שליטת המדינה".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 12:43 לינק ישיר 

על פניו ומבלי לדעת את הפרטים אני בעד לקחת את השליטה במקום מכל ההקדשות וכו', אבל הייתי לוקח בערבון מוגבל את הדיווחים של השופר אבי רבינא בתור דיווח מהימן על מה שהיה שם, מדובר באחד שמתפקד  כיחצן ושופר של אנשי דגל התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 13:35 לינק ישיר 

כל כך שמח שבסוף למרות הקושי לא הצבעתי להם, וכך אינני שותף לסיכון החיים שהם כנראה מתכננים להמשיך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:03 לינק ישיר 

יש קול קורא משנת תשע"א בחתימת כל גדולי ישראל כולל הרב אלישיב והגר"ח קנייבסקי ובו הם כותבים שחלילה מלהעביר את השליטה באתרא קדישא מירון לידי השלטונות, האם היה כעת דיון מחודש במועצת הליטאית הנוכחית לשינוי ההחלטה, או שח"כי דגל יכולים לעדכן על דעת עצמם את החלטות הגדולים שלהם ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:09 לינק ישיר 
a_smithee

מצדרביעי כתב:
כל כך שמח שבסוף למרות הקושי לא הצבעתי להם, וכך אינני שותף לסיכון החיים שהם כנראה מתכננים להמשיך...

אל תשמח בטרם עת, אם החרדים יתנגדו להעברת מירון לשליטת המדינה סמוטריץ ואנשי הר המור יצטרפו אליהם, כך דרכם בדרך כלל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:11 לינק ישיר 

חדשות הסקופים:

אבי רבינא: ‏ליצמן נעדר מישיבת הסיעה הטעונה. על פי המידע שבידי גם הוא מצדד בהפקעת השליטה בהר מירון. בשורה תחתונה כל הנציגות החרדית מבקשת הסדרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:11 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

אני מניח שכאלטרנטיבה בחרת במפלגה שמתכננת סיכון חיים ע"י התיישבות יהודית באיזורים מועדי פיגועים.

מאי חזית דדמא דידן סומק טפי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:12 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
יש קול קורא משנת תשע"א בחתימת כל גדולי ישראל כולל הרב אלישיב והגר"ח קנייבסקי ובו הם כותבים שחלילה מלהעביר את השליטה באתרא קדישא מירון לידי השלטונות, האם היה כעת דיון מחודש במועצת הליטאית הנוכחית לשינוי ההחלטה, או שח"כי דגל יכולים לעדכן על דעת עצמם את החלטות הגדולים שלהם ? 

ללמדך כמה שווים ה'קול קורא' הללו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:13 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:
a_smithee

מצדרביעי כתב:

אל תשמח בטרם עת, אם החרדים יתנגדו להעברת מירון לשליטת המדינה סמוטריץ ואנשי הר המור יצטרפו אליהם, כך דרכם בדרך כלל

הם מצטרפים (ולפעמים יוזמים ו/או עוקפים מימין) במאבקים שקשורים לדת ומדינה. לא במאבקים שקשורים לכסף ועסקנות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:19 לינק ישיר 

בכירים ב'אגודה': ״לצערינו בדגל התורה איבדו את זה מזמן, הם מתנהלים בצורה פופוליסטית. ב'אגודה' ביקשו לבדוק איך אפשר למנוע אפשרות שיגיעו גורמים זרים כמו הרפורמים ויבקשו שליטה בהר מירון גם אם בכדי להתריס. צריך לחשוב ולבדוק חכם איך עושים את זה ולא למהר ואחרי זה לעשות נזק בלתי הפיך״

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 14:53 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אבי רבינא:
פיצוץ ועימות ביהדות התורה על רקע אירועי מירון: ח"כי 'דגל' דרשו להוביל קו להפקעת השליטה במירון מההקדשות לניהול המדינה. ח"כים ב'אגודה' מתנגדים בתוקף. בכיר ב'דגל': "הם רועדים מהסיקריקים ומשחקים בחיי אדם. בכותל הכל מתנהל פרפקט בגלל שליטת המדינה".

בוא...
בכותל הכל מתנהל פרפקט? תלוי את מי שואלים...
יש רבים שהיו מוותרים בחפץ לב על הרחבת השירותים ולשכת רב הכותל העיקר שהמקום הקדוש לא יהיה במה למופעי ליצנות רפורמיים עם "עזרת תועבה" מיוחדת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 15:11 לינק ישיר 
מצדרביעי

פיינשמקער כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אבי רבינא:

בוא...
בכותל הכל מתנהל פרפקט? תלוי את מי שואלים...
יש רבים שהיו מוותרים בחפץ לב על הרחבת השירותים ולשכת רב הכותל העיקר שהמקום הקדוש לא יהיה במה למופעי ליצנות רפורמיים עם "עזרת תועבה" מיוחדת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם בבית המקדש שינו מנהגים קבועים והלכות בשל אדם שנשברה לו הרגל או קשיש שנהרג מהדחיפות, אפשר גם לקחת את הסיכון שלך (שאינני דוחו כלאחר יד) במקרה שלנו.

אם לא ייעשה טיפול שורש, מה שצפוי שיקרה הוא שבכמה שנים הבאות עוד ינסו להפיק לקחים ולהיזהר, אבל תוך 10 מקסימום 20 שנה יחזרו חלילה לשגרה (כמובן עם עוד יותר חוגגים, בשל כמות החרדים בלעה"ר שצפויה לגדול), עד לאסון הבא (היל"ת) וחוזר חלילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 15:51 לינק ישיר 

למה סתם להתווכח
על דמיונות והאשמות ללא בסיס ?...
חייב שיהיה סדר במירון !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חברי הכנסת החסידיים (אגודה) מתנגדים להעברת השליטה במירון לידי המדינה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext