| נשלח ב-5/5/2021 12:18 |
|
| |
מי לידי יתקע :שמירון בטוחה למבקרים בשאר ימות השנה?
תכלס, יש לבדוק את המקום בעזרת מומחים כדי לוודא שהמקום בטוח למבקרים בכל ימות השנה ולאו דווקא ל'לג בעומר תיתכן שיש במקום ליקויי בטיחות חמורים שאינם סובלים דיחוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 12:34 |
|
| |
מישהו מכריח אותך ללכת?!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:22 |
|
| |
אי אפשר לענות על זה תשובה אמיתית וחד משמעית, אבל על פניו אין בעיה במשך השנה, העניין זה לא המבנה ונספחיו אלא העומס, יש לבדוק בזמנים עמוסים במשך השנה האם זה עומד בדרישות המהנדס.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 20:10 |
|
| |
אנו מוותרים לו, שלא יגיע למקום עד שיבדקו טוב טוב כל פינה, והמהנדס אכן יאשר לו שהמקום בטוח למתחזים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 22:49 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | | אי אפשר לענות על זה תשובה אמיתית וחד משמעית, אבל על פניו אין בעיה במשך השנה, העניין זה לא המבנה ונספחיו אלא העומס, יש לבדוק בזמנים עמוסים במשך השנה האם זה עומד בדרישות המהנדס. |
|
כמו שאמרת "על פניו", כי גם ביום יום המצב שם לא עומד בתקני בטיחות מקובלים, ושום נזק לא יקרה אם סוף סוף יתנו למקום את הכבוד הראוי לו... אם הגמ' אומרת ש"כל עיר שגגותיה גבוהות מזה של בית הכנסת סופה להיחרב", וודאי שמקום קדוש זה צריך משהו יותר נורמלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:01 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אי אפשר לענות על זה תשובה אמיתית וחד משמעית, אבל על פניו אין בעיה במשך השנה, העניין זה לא המבנה ונספחיו אלא העומס, יש לבדוק בזמנים עמוסים במשך השנה האם זה עומד בדרישות המהנדס.
כמו שאמרת "על פניו", כי גם ביום יום המצב שם לא עומד בתקני בטיחות מקובלים, ושום נזק לא יקרה אם סוף סוף יתנו למקום את הכבוד הראוי לו... אם הגמ' אומרת ש"כל עיר שגגותיה גבוהות מזה של בית הכנסת סופה להיחרב", וודאי שמקום קדוש זה צריך משהו יותר נורמלי... |
|
אני לא מכיר את תקני הבטיחות שם אך אם ניקח לדוגמה את מתחם תולדות אהרן, הוא עומד בתקני הבטיחות, עם 4 יציאות חירום, אלא שהמהנדס הגביל את כמות האנשים לכ-3200 איש בכל המתחם, בפועל היו פי כמה וכמה. בכל מקרה המקום יכול וצריך להיראות יותר טוב מאשר כל הטלאים ממתכת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:12 |
|
| |
היום הראו מפיק אירועים שהראה איך כל דבר קטן שם לא בטיחותי, החל מהמעקה של המדרגות ועד המרווח בין מדרגה למדרגה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:16 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | היום הראו מפיק אירועים שהראה איך כל דבר קטן שם לא בטיחותי, החל מהמעקה של המדרגות ועד המרווח בין מדרגה למדרגה... |
|
אני לא יכול להביע דעה על מה שאמר מפיק אירועים ייתכן והוא צודק, ייתכן ולא, היו מהנדסי בטיחות שאישרו את זה, והיו מפיקי אירועים שהיו במקום לאחר האסון ראו את הכל ואמרו שמבחינת קונסטרוקציה זה היה תקין אלא שהבעיה היתה כמות האנשים והוויסות.
בכל מקרה אין ספק שהמקום צריך להיראות אחרת, ולא רק מבחינת בטיחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 09:26 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | אי אפשר לענות על זה תשובה אמיתית וחד משמעית, אבל על פניו אין בעיה במשך השנה, העניין זה לא המבנה ונספחיו אלא העומס, יש לבדוק בזמנים עמוסים במשך השנה האם זה עומד בדרישות המהנדס.
כמו שאמרת "על פניו", כי גם ביום יום המצב שם לא עומד בתקני בטיחות מקובלים, ושום נזק לא יקרה אם סוף סוף יתנו למקום את הכבוד הראוי לו... אם הגמ' אומרת ש"כל עיר שגגותיה גבוהות מזה של בית הכנסת סופה להיחרב", וודאי שמקום קדוש זה צריך משהו יותר נורמלי... |
|
אני לא מכיר את תקני הבטיחות שם אך אם ניקח לדוגמה את מתחם תולדות אהרן, הוא עומד בתקני הבטיחות, עם 4 יציאות חירום, אלא שהמהנדס הגביל את כמות האנשים לכ-3200 איש בכל המתחם, בפועל היו פי כמה וכמה. בכל מקרה המקום יכול וצריך להיראות יותר טוב מאשר כל הטלאים ממתכת. |
|
אני לא מהנדס בטיחות אלא רק משתתף בהילולת הרשב"י יותר מ-20 שנה. הייתי מאוד שמח לדעת איפה הן 4 יציאות החירום וכמובן כאלה שמסודרות ומתאימות למצב חירום, פנויות ומובילות לשטח אליו הציבור הגדול יכול לצאת. יציאות חירום ללא שילוט מתאים וברור, ללא גישה, ושלא באמת יכולות לעמוד בעומס בזמן חירום הן מתכון לאסון. הכרוז שנתן הוראות וצעק לאנשים לפנות מעבר ברגעי האסון עשה כל מה שהוא יכול ויש לציין שדי בקור רוח ובמקצועיות, אבל לא כולם יודעים ומכירים את מה שהוא חושב שהם מכירים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 19:33 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
אני לא מכיר את תקני הבטיחות שם אך אם ניקח לדוגמה את מתחם תולדות אהרן, הוא עומד בתקני הבטיחות, עם 4 יציאות חירום, אלא שהמהנדס הגביל את כמות האנשים לכ-3200 איש בכל המתחם, בפועל היו פי כמה וכמה. בכל מקרה המקום יכול וצריך להיראות יותר טוב מאשר כל הטלאים ממתכת. |
|
אני לא מהנדס בטיחות אלא רק משתתף בהילולת הרשב"י יותר מ-20 שנה. הייתי מאוד שמח לדעת איפה הן 4 יציאות החירום וכמובן כאלה שמסודרות ומתאימות למצב חירום, פנויות ומובילות לשטח אליו הציבור הגדול יכול לצאת. יציאות חירום ללא שילוט מתאים וברור, ללא גישה, ושלא באמת יכולות לעמוד בעומס בזמן חירום הן מתכון לאסון. הכרוז שנתן הוראות וצעק לאנשים לפנות מעבר ברגעי האסון עשה כל מה שהוא יכול ויש לציין שדי בקור רוח ובמקצועיות, אבל לא כולם יודעים ומכירים את מה שהוא חושב שהם מכירים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודע אם יצירות החירום היו אמורות להיות פנויות מאדם, אך בתכנון ישנם 4 יציאות מהמתחם, אחת מהן זו היציאה דרך גשר ר' דב. (כמובן שהאישור היה ל-3159 איש ולא לכמות האנשים שהיתה בפועל)

|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 20:32 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | | אנו מוותרים לו, שלא יגיע למקום עד שיבדקו טוב טוב כל פינה, והמהנדס אכן יאשר לו שהמקום בטוח למתחזים. |
| אתה לא צריך לחשוש מליקויי הבטיחות במירון כי "שומר פתאים ה'"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/05/2021 20:33:03
|
|
|
|
|