בית פורומים בחדרי חרדים

תניידו את חשבונותיכם בבנק?! אם אין ניוד אין תחרות! לתשומת לב נציגי הציבור בכנסת.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2021 12:57 לינק ישיר 
תניידו את חשבונותיכם בבנק?! אם אין ניוד אין תחרות! לתשומת לב נציגי הציבור בכנסת.

תכלס אין תחרות אמתית בענף הבנקאות למרות, שבנק ישראל עושה כמעט הכול כדי שאזרחי ישראל לא יהיו כבולים לבנק זה או אחר אבל, משום מה רובנו לא מרגישים מספיק בטוחים לעבור לבנק אחר, ובוודאי לא כפי שאנו מרגישים בטוחים לעבור לחברה סלולרית אחרת. או לקופת חולים. לכן אני חושבת שנציגי הציבור חייבים להתחיל לעבוד על "חוק הניוד בענף הבנקאות" בפרט שאנו מתקרבים לעידן הבנקים הדיגיטליים שיוזילו את העמלות ומה שיצטרך לשפות את הבנקים על המהלכים הללו: הוא המגזר שאינו משתמש בכלים הדיגיטליים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 05/05/2021 12:04:44

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 13:26 לינק ישיר 

וואו, תודה, אני ממש שמחה לשמוע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 13:14 לינק ישיר 

www.google.com/amp/s/m.maariv.co.il/amp/business/economic/israel/Article-820920

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 13:13 לינק ישיר 

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3837051

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 13:12 לינק ישיר 

תתפלא, בנק ישראל מוביל את הרפורמה למעבר בין בנקים כבר לפחות שנתיים שלוש יחד עם ועדת הכספים וחכ גפני. הרפורמה אושרה במלואה לפני מספר חודשים. הביצוע נדחה בגלל שהבנקים צריכים להיערך. זה דורש שינוי בכל מערכות המיחשוב. הרבה יותר מורכב מהרפורמה בסלולר. אם אני לא טועה הביצוע אמור להכנס עד סוף השנה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תניידו את חשבונותיכם בבנק?! אם אין ניוד אין תחרות! לתשומת לב נציגי הציבור בכנסת.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext