בית פורומים בחדרי חרדים

החולרות מצאו את האשמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2021 17:23 לינק ישיר 
בעיקרשומע

פיינשמקער כתב:
A_Smithee כתב:
a_smithee

להבדיל מ"החולרות" שהאשימו את המשטרה ללא ביסוס בהצבת מחסומים שגרמו לאסון
האם אתה טוען שמשהו לא נכון בכתבה?

תוקן על ידי A_Smithee ב- 06/05/2021 13:05:08

להבדיל מטוכעס-לעקערס שבשבילם גם הפריץ יירק להם בפנים יודו לו בהתרפסות על שהוא משיב הרוח ומוריד הגשם, את התנהגות השוטרים במירון כולנו מכירים, ולא מתעלמים מהעדויות על מחסומים רק כי זה לא משתלב לנו באג'נדה שכל החרדים אשמים ל"נאורים" בעצם קיומם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ההודעה הזאת ששלחת מהאנדרואיד שלך מראה כמה את עמוס באג'נדות על לעקערס' 'פריץ' נאורים'.אנחנו אנשי שכל ישר שרואים אנשים [כולל חולשות אנושיות] שעושים את עבודתם בלי שום פריץ מדומין. שוטרים עושים שיטור וירקן מוכר ירקות.
בודאי שיש לי סימפטיה לעבודתם יותר מאנשים שמדרדרים טרקטורים ברחוב או מפילים גדרות בטון בגלל כל מיני טענות דקות על מעבר הרכת הקלה ברחוב שהם לא גרים בו בכלל.
נ.ב. תראה איך אפשר לתאר עובדות בלי כל מיני כינויים, זה נקרא לכתוב בלי אג'נדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 17:36 לינק ישיר 

עצם העובדה שהקרבנות אשמים בעיניך רק כי הם משתייכים או דומים לציבור שיש בו גם צדדים שליליים דוגמת משביתי רכבות וטרקטורים אומרת הכל על האג'נדה שאתה שטוף בה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 17:55 לינק ישיר 
בעיקרשומע

פיינשמקער כתב:
עצם העובדה שהקרבנות אשמים בעיניך רק כי הם משתייכים או דומים לציבור שיש בו גם צדדים שליליים דוגמת משביתי רכבות וטרקטורים אומרת הכל על האג'נדה שאתה שטוף בה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מכיון שהעובדות הן שלא אמרתי כזה דבר ואף לא רמזתי לכך, ולו מהעובדה הפשוטה שרוב ככל הקרבנות בכלל לא קשורים לחוגים האלו, מראה שאתה תפוס באגקנדות.

אני דברתי על הנושא שאתה פתחת: היחס למשטרה כפריץ. ולכן תיארתי את ההתנגשויות הבולטות של המשטרה מול הציבור החרדי והסברתי לאיזו פעילות יש לי יותר אמפתיה.

נ.ב. להדגיש: לא דברתי על השבתת טרקטורים אלא על דרדורם ברחוב ראשי, משחק עם רצח. נפשות הוא דזל להו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 19:10 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
בעיקרשומע

יש כאן הצגה של מערכת שיקולים מעוותת. אם הכניסה הזאת היא בשביל שיהיה אפשר להיכנס מהשביל מהדרין אז סיכנו חיים בשביל הידור לא מחוייב, בליכא דרכא אחרינא. ועל מה נאמר 'חסיד שוטה' אם לא על זה? זה מאד רלוונטי.

מדהים איך שאלו שהחזיקו בכל עוז בעילת הדם על השוטרים ימים ארוכים, מדברים על לא לרדת מאג'נדה.

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 06/05/2021 17:19:40

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 06/05/2021 17:20:12

אפילו אם הדרך מהדרין יותר ארוכה או יותר קשה מהדרך הרגילה, זה לא נחשב שאיכא דרכא אחרינא ולא מחויבים ללכת בדרך מהדרין (תוס' ע"ז מח,ב). ובפרט שרובא דרובא של הנשים שמגיעות לבושות בלבוש צנוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 15:13 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

בעיקרשומע כתב:
A_Smithee כתב:
a_smithee

להבדיל מ"החולרות" שהאשימו את המשטרה ללא ביסוס בהצבת מחסומים שגרמו לאסון
האם אתה טוען שמשהו לא נכון בכתבה?

תוקן על ידי A_Smithee ב- 06/05/2021 13:05:08

פיינשמעקער כתב:
להבדיל מטוכעס-לעקערס שבשבילם גם הפריץ יירק להם בפנים יודו לו בהתרפסות על שהוא משיב הרוח ומוריד הגשם, את התנהגות השוטרים במירון כולנו מכירים, ולא מתעלמים מהעדויות על מחסומים רק כי זה לא משתלב לנו באג'נדה שכל החרדים אשמים ל"נאורים" בעצם קיומם.

נשלח מהאנדרואיד של

ההודעה הזאת ששלחת מהאנדרואיד שלך מראה כמה את עמוס באג'נדות על לעקערס' 'פריץ' נאורים'.אנחנו אנשי שכל ישר שרואים אנשים [כולל חולשות אנושיות] שעושים את עבודתם בלי שום פריץ מדומין. שוטרים עושים שיטור וירקן מוכר ירקות.
בודאי שיש לי סימפטיה לעבודתם יותר מאנשים שמדרדרים טרקטורים ברחוב או מפילים גדרות בטון בגלל כל מיני טענות דקות על מעבר הרכת הקלה ברחוב שהם לא גרים בו בכלל.
נ.ב. תראה איך אפשר לתאר עובדות בלי כל מיני כינויים, זה נקרא לכתוב בלי אג'נדה.

כל הכבוד לך שאתה מתאר 'עובדות' בלי כינויים וחושב שזה נקרא לכתוב בלי אג'נדה...
אין לך אג'נדה, רק ברור שיש לך סימפטיה למשטרה... איך תהיה לך סימפטיה לחרדים? הם הרי רוצחים ילדים נוצרים וכלבים וחתולים, ומערבבים דם ילדים נוצרים במצות של פסח...

תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 09/05/2021 15:16:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החולרות מצאו את האשמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext