| נשלח ב-7/5/2021 11:34 |
|
| |
במבט ראשון הזוי אבל בעצם למה לא? מחשבה על מינוי אביגדור חיות כנשיא המדינה...
צהריים טובים לכולם.
חושבני שרובנו מרגישים שאם יצא משהו טוב מהאסון הנורא, זה חלוקת הקלפים של הקונפליקט החרדי-ישראלי מחדש, וראיית הפנים היפות של כל המגזרים, בשל כך חלפה במוחי הצעה פרועה כדלהלן:
היות ועוד כמה חודשים אמור להתמנות נשיא חדש, והיות והוא היחיד במערכת הלאומית שאמור להיות סמל מאחד, אולי כדאי לחשוב על מינויו של אביגדור חיות שסיפורו והתנהגותו (והתנהגות בנו) האצילית רגשו את כולנו, ואולי דבר כזה יכול להוות חותמת והמשך של מגמת האחדות שהתחילה עכשיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 11:40 |
|
| |
ומרים פרץ?! רק שק של דם ודמעות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 11:41 |
|
| |
בדיוק הדיבור על מרים פרץ גרם לי להתפרע עוד במחשבתי, אם מה שהופך אנשים ל"סלבים" במדינה זה לצערנו דם ודמעות (כך גם רחלי פרנקל ועוד). אז שלפחות נמנף את זה למקום טוב, במיוחד כשיש את הערך המוסף של גילוי הישראלי היפה והחרדי היפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 13:04 |
|
| |
מי ישמע מה זה תפקיד נשיא המדינה, תפקיד מיותר, ובטח לציבור חרדי.,. מה הוא יעשה עם הנפת גביע המדינה למשל??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 13:11 |
|
| |
מצדרביעי
| פסתםנחמד כתב: |  | מי ישמע מה זה תפקיד נשיא המדינה, תפקיד מיותר, ובטח לציבור חרדי.,. מה הוא יעשה עם הנפת גביע המדינה למשל??? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היום זה די מיותר,אבל אם באמת יצליח למלא את תפקידו וייעודו שהוא להיות סמל מאחד של העם (אולי ברמה שקצת מזכירה את מלכת אנגליה, גם אם בהרבה פחות גרנדיוזיות).
אבל אתה צודק שזה כיום ייראה מוזר אם חרדי ייכנס לתפקיד כזה (אלא אם כן מישהו בסגנון הרב לאו), אבל אפשר לשנות את התפיסה בראש - הרי בכל מקרה עוד מעט החרדים יהיו רוב ויצטרכו בעל כורחם לאייש את התפקידים האלו...
|
|
|
|
|