גם האופנסיבה שלו נגד אופן הטיפול בקורונה הריחה לי אג'נדה סמולנית של רקלאביבי. היה נראה שרק זאת מטרתו. ולכן איבד את האמון שלי, למרות שהמדיניות של משרד הבריאות כלל לא רכשה את אמוני...
ומה התשובה על קושייתו? איך קונים 7 דירות בשביל 7 ילדים?
נשלח ב-9/5/2021 18:58
התשובה היא, אנשים לוקחים משכנתאות והלוואת בנקים וגמח"ים, ומשעבדים את עצמם לכל החיים כדי לשלם את הדירות ואגב, גם את המיסים הנלוים עליהם, שהם בין 50-55% מסכום התשלום על הדירה!! ואז "חרדים לא תורמים למדינה"..
נשלח ב-9/5/2021 19:02
ובנוסף לכך, חרדים לא נוסעים לחו"ל ולא יוצאים לסופ"ש במלונות, וכל שקל מיותר חוסכים לחתן את הילדים.
ויש גם חוגים נסויימים שמביאים תרומות לכך מחו"ל, וכך הם מכניסים עוד כסף מחו"ל לכאן כמו התעשיינים הכבדים.
נשלח ב-9/5/2021 19:03
ובנוסף, היצור המפאיני"ק הנ"ל אינו מעודכן שכבר הרבה שנים אי אפשר לחיות כאן מקצבאות.
נשלח ב-9/5/2021 19:06
תם_יושב כתב:
ובנוסף, היצור המפאיני"ק הנ"ל אינו מעודכן שכבר הרבה שנים אי אפשר לחיות כאן מקצבאות.
גם לא מעודכן שכבר הרבה שנים אי אפשר לקנות דירות
נשלח ב-9/5/2021 19:10
וכאשר יענו אותו" - בכל מה שהם נותנין לב לענות - כן לב הקב"ה להרבות ולהפריץ. "כן ירבה" - כן רבה וכן פרץ. ומדרשו - רוח הקודש אומרת כן: "אתם אומרים פן ירבה ואני אומר כן ירבה".
"ויקוצו" - קצו בחייהם (ויש מפרשים המצרים בעיני עצמם וקשה לי). ורבותינו דרשו - כקוצים היו בעיניהם.
מדאיג שאנשים ברמה כל כך נמוכה מנהלים פה משרדי ממשלה
נשלח ב-10/5/2021 09:52
על האוויל הזה אינני מתפלא כלל, ויקשקש כאוות נפשו ומי שחפץ לשמוע דבריו המחכימות אז עתה ובעתיד - יערב ויבוסם לו.
מה שאנני מבין, שמתייחסים אליו ואל הבליו. תשומת לב בעיתון /אתר/פורום? - בושה לאינטליגנציה...