אם כבד לבבכם כעופרת אם אבלה בגופכם הנשמה האזינו לשיר התוצרת שאבו מתוכו נחמה
זה הדור דור ימות המשיח, מנמנם ולקום מאחר. הוא זקוק לנביא ומוכיח ולפחות - לשעון מעורר. לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ! לחלב, לחצץ, לעוגות, לריבה לגבינה מתוצרת הארץ! אם רצית מתוק מסוכר לכבוד חג לך לבחור מתוצרת הארץ! אם תרצה מר ממוות לטעום, אל תדאג יש מרור מתוצרת הארץ! יש מכל הזמנים, יש מכל המינים הב כוחות לתוצרת הארץ! אך שומעים יהודים ואינם מבינים יש מוחות... מתוצרת הארץ!
אין אחדות באומה הנולדת אין שרשרת ידיים אחת אין כתף, אין חזית מאוחדת אבל יש, אבל יש לא מעט - אבל יש כתפיות, ידיות מפליאות מתוצרת הארץ! וישנו גן חיות ובגן החיות אריות מתוצרת הארץ!
בסדרים ונימוס אל תשאל לפטנט זה תמיד מתוצרת הארץ! ובתולות בת ציון מדברות באקצנט גרמנית מתוצרת הארץ! ושנתיים וחצי אוכלת האש בשדות מתוצרת הארץ! ואנגלי השלטון, אך גם הוא משתמש בשיטות... מתוצרת הארץ.
נשלח ב-7/6/2021 13:00
אז שנתרפס לגחמות
של כל האומות
נשלח ב-6/6/2021 14:28
פיסח ראשון לוחש לפיסח שני האוכל לרכב על כתפיך כולם יאמרו שזה אני ולא יתמהו מה יום לחגיך
וכך גם אלופינו המסובלים בתוככי השבר והאכזבה יטופפו בדגל ובסנדלים להד שירת התקוה
תוקן על ידי צוצונקו ב- 06/06/2021 14:32:58
נשלח ב-10/5/2021 18:38
ירושלים עיר של אוירה, יושבת על חבית בערה, כל כסיל רשע ודעה נבערה, יציתו מהומות וילבו התבערה, גלות הינה גזירה, אשר לא בזרוע תסור מהרה.
אויר הרים צלול כיין וריח אורנים נישא ברוח הערביים עם קול פעמונים.
ובתרדמת אילן ואבן שבויה בחלומה העיר אשר בדד יושבת ובליבה חומה
ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אני כינור
איכה יבשו בורות המים כיכר השוק ריקה ואין פוקד את הר הבית בעיר העתיקה.
ובמערות אשר בסלע מייללות רוחות ואין יורד אל ים המלח בדרך יריחו.
ירושלים של זהב...
אך בבואי היום לשיר לך ולך לקשור כתרים קטונתי מצעיר בנייך ומאחרון המשוררים.
כי שמך צורב את השפתיים כנשיקת שרף אם אשכחך ירושלים אשר כולה זהב
ירושלים של זהב...
חזרנו אל בורות המים לשוק ולכיכר שופר קורא בהר הבית בעיר העתיקה.
ובמערות אשר בסלע אלפי שמשות זורחות נשוב נרד אל ים המלח בדרך יריחו.
ירושלים של זהב...
תוקן על ידי פינגאן ב- 10/05/2021 13:23:49
נשלח ב-10/5/2021 12:44
ואם יבוטלו הדגלים, תהיו מבסוטים? (והעיקר בחרוזים)
תוקן על ידי אנטילוקש ב- 10/05/2021 13:03:41
נשלח ב-10/5/2021 09:10
הידד נאה לבן גביר, אשר בחכמתו האש הגביר, ועתה יוסיפו להבעיר, בריקודי דגלים את העיר. מי זאת להם התיר, העד אשר דם יגיר, לא יהיה להם בהיר, כי עדנה אור חדש את ציון לא האיר