בית פורומים בחדרי חרדים

בן גביר מחפש מהומות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2021 10:56 לינק ישיר 
בן גביר מחפש מהומות

התחיל בשער שכם עבר להר הבית העביר לשכתו לשייך ג'ראח עכשיו הוא מתבצר בשערי הר הבית ומודיע על ברוגז עם רה"מ שאסר כניסת יהודים ביום ירושלים הנפיץ ביותר מאז תשכ"ז. מה הוא רוצה היהודי הזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 21:56 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:
בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו. לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.אתה סאטמר שסובר לא להתגרות באומות? ומה אתה חושב, שלא יקומו עליך בסוף? הדבר המכעיס יותר הוא הצביעות הגזענית השמאלית שיוצאת מנקודת הנחה שהערבים הם חיות שאסור להכעיס אותן בהליכה תמימה בשכונתך. סליחה שזה נשמע ימני מידי, אבל לפעמים צריך קצת לאזן את מה שלצערינו התרגלנו אליו.
אם אבין מילה מדבריך אשמח להגיב/להסכים/לחלוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 21:36 לינק ישיר 

פלנטה כתב:
בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו. לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.
אתה סאטמר שסובר לא להתגרות באומות? ומה אתה חושב, שלא יקומו עליך בסוף? הדבר המכעיס יותר הוא הצביעות הגזענית השמאלית שיוצאת מנקודת הנחה שהערבים הם חיות שאסור להכעיס אותן בהליכה תמימה בשכונתך. סליחה שזה נשמע ימני מידי, אבל לפעמים צריך קצת לאזן את מה שלצערינו התרגלנו אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 12:37 לינק ישיר 

חחח אין לי מושג איזה איחוד ירושלים הם חוגגים היום ... 

יהודים לא מעזים ללכת בירושלים וכו"ש שלא להיכנס לצד המזרחי... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 11:57 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:
בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו.
לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 11:54 לינק ישיר 

התנהגות של פוחז ומופקר הרבה מעבר לגבול הפשע. לחבריו לשעבר קראו 'בריונים'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 11:41 לינק ישיר 

בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 11:29 לינק ישיר 

בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בן גביר מחפש מהומות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext