התחיל בשער שכם עבר להר הבית העביר לשכתו לשייך ג'ראח עכשיו הוא מתבצר בשערי הר הבית ומודיע על ברוגז עם רה"מ שאסר כניסת יהודים ביום ירושלים הנפיץ ביותר מאז תשכ"ז. מה הוא רוצה היהודי הזה?
נשלח ב-10/5/2021 21:56
משגיחשליטא כתב:
בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו.
לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.אתה סאטמר שסובר לא להתגרות באומות? ומה אתה חושב, שלא יקומו עליך בסוף? הדבר המכעיס יותר הוא הצביעות הגזענית השמאלית שיוצאת מנקודת הנחה שהערבים הם חיות שאסור להכעיס אותן בהליכה תמימה בשכונתך. סליחה שזה נשמע ימני מידי, אבל לפעמים צריך קצת לאזן את מה שלצערינו התרגלנו אליו.
אם אבין מילה מדבריך אשמח להגיב/להסכים/לחלוק.
נשלח ב-10/5/2021 21:36
פלנטה כתב:
בלי להסכים עם מעשיו אני חושב שהוא כנראה רוצה שיהודים יהיו שווי זכויות לבני דודים. כל כך פשוט ששכחנו.
לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.
אתה סאטמר שסובר לא להתגרות באומות? ומה אתה חושב, שלא יקומו עליך בסוף? הדבר המכעיס יותר הוא הצביעות הגזענית השמאלית שיוצאת מנקודת הנחה שהערבים הם חיות שאסור להכעיס אותן בהליכה תמימה בשכונתך. סליחה שזה נשמע ימני מידי, אבל לפעמים צריך קצת לאזן את מה שלצערינו התרגלנו אליו.
נשלח ב-10/5/2021 12:37
חחח אין לי מושג איזה איחוד ירושלים הם חוגגים היום ...
יהודים לא מעזים ללכת בירושלים וכו"ש שלא להיכנס לצד המזרחי...
נשלח ב-10/5/2021 11:57
משגיחשליטא כתב:
לא שכחנו, אנו מתפללים על זה כל יום 3 פעמים. אלו הפוחזים והמופקרים כנראה לא מכירים בזה.
נשלח ב-10/5/2021 11:54
התנהגות של פוחז ומופקר הרבה מעבר לגבול הפשע. לחבריו לשעבר קראו 'בריונים'.
נשלח ב-10/5/2021 11:41
בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם
נשלח ב-10/5/2021 11:29