| נשלח ב-10/5/2021 18:48 |
|
| |
ביום י-ם אין שליטה על י-ם שלטון ה ימין
תוקן על ידי ברנהארד ב- 10/05/2021 18:51:12
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 22:16 |
|
| |
מצדרביעי
| דבר_תורה כתב: |  | סבא רבא שלי, לא חלם שירקדו חובשי כיפות ועוטי סמרטוט כחול לבן בתערובת של פריצות ברחובות ירושלים, ולא חלם שיברכו ברכ לבטלה ברבים, ככה זה חלומות של אנשים לא מתגשמים.
יום אחד תקומו מההזיה שלכם, על האתחלתא דגאולה, ועל ה"ממלכתיות", הנה לכם בנט אחד פרי לתפארת הציונות הדתית, על שלל גווניה, המחללים ומטמאים בשם הלאומיות את אדמת קודש בהר הבית, מסיתים ומתגרים בישמעאלים הפראים, וממשיכים להזות בקול רם ונישא, צועדים עם סמרוטיטי הכחול לבן, ואינם חסים על דם אחיהם הניגר בגינם בידי צאצאי על חרבך תחיה |
|
גם בימי ביהמ"ק השני לא כולם היו חרדים בלשון המעטה, כידוע שהכהן גדול היה צדוקי הרבה פעמים ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 22:05 |
|
| |
סבא רבא שלי, לא חלם שירקדו חובשי כיפות ועוטי סמרטוט כחול לבן בתערובת של פריצות ברחובות ירושלים, ולא חלם שיברכו ברכ לבטלה ברבים, ככה זה חלומות של אנשים לא מתגשמים.
יום אחד תקומו מההזיה שלכם, על האתחלתא דגאולה, ועל ה"ממלכתיות", הנה לכם בנט אחד פרי לתפארת הציונות הדתית, על שלל גווניה, המחללים ומטמאים בשם הלאומיות את אדמת קודש בהר הבית, מסיתים ומתגרים בישמעאלים הפראים, וממשיכים להזות בקול רם ונישא, צועדים עם סמרוטיטי הכחול לבן, ואינם חסים על דם אחיהם הניגר בגינם בידי צאצאי על חרבך תחיה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 21:54 |
|
| |
תמחק את כל התפילות על ירושלים ושיבת ציון אם טוב לך הירושלים 'של זהב ושל נחשת'.
אין לנו את ירושלים ולא יהיה לנו עד אשר הבעלים האמיתי של ירושלים יחזור ויחזיר אותנו לתוכה.
לא מוצא בעינך? תעמוד על הראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 21:41 |
|
| |
סבא רבה שלי חלם להגיע לירושלים, מי מדבר על להתפלל בכותל, ופה יושבים חבורה של מתנהגים ככפויי טובה שמבטלים את הנס של החזרה לירושלים במחי חבורת פורעים שהממשלה לא מטפלת בהם כיאות. אז גאולה שלימה זה לא, אבל לכפור בטובה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 21:05 |
|
| |
תבטלו את החג אשר בדיתכם מלבכם - ושוב לא יהיה לכם קושיות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 20:09 |
|
| |
בטח יש שליטה, לא ראית בנים ובנות רוקדים בתחנה המרכזית ושרים ירושלים של זהב?
הידוטים מושלמים.
וכבר אמר ר אלחנן ווסרמן "ע"ז בשיתוף"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 18:57 |
|
| |
מה לך הי-ם כי תנוס. ימין ד' עושה חיל.
|
|