בית פורומים בחדרי חרדים

סקר(1)עופרת יצוקה(2)צוק איתן(3)חגורה שחורה(4)עמוד ענן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2021 16:33 לינק ישיר 
סקר(1)עופרת יצוקה(2)צוק איתן(3)חגורה שחורה(4)עמוד ענן

איזה מבצע הביא הכי הרבה הישגים

תוקן על ידי זמןלכל ב- 11/05/2021 16:35:14

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 08:57 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
חגורה שחורה בגלל שזה המבצע היחיד שאנחנו החלטנו מתי להתחיל ומתי לסיים כל השאר החמאס החליט מתי להתחיל ומתי לסיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 22:32 לינק ישיר 

YYona כתב:

הדיבוק כתב:

זמןלכל כתבה:

גם פעילות המבצע האחרון של המלחמה האחרונה בעזה על ידי הממשלה האחרונה וגם הפעילות נגד 
גוב האריות ביהודה ושומרון היו מהמוצלחים אם לא הכי מוצלחים שהמדינה הצליחה לבצע

תוכל לספר לנו במה הם היו מוצלחים?
הדבר היחיד המאוד חשוב שהביאו שני המבצעים האלה, הם שינוי המשוואה: אם עד היום חמאס יורים ואנחנו סובלים ולכן יש דרישה להגיב ולמנוע - היום המשוואה שונה:
1. אנחנו סובלים גם בלי שחמאס יירה אפילו טיל אחד. כל היו 3 ימים לפני עלות השחר (בבחינת כמעה כמעה).
2. אין דרישה להתנקם באויב כדי לעצור את הסבל, כי ההלל על הצלחת המבצע נגד גוב האריות מגיע עוד לפני שנמנעים הפיגועים. כך שהמבצע בכל מקרה לא מצליח לעצור את הפיגועים.

יש אנשים ששנה בלי טילים על ישראל זה הישג בשבילם ויש שזה סבל בשבילם, תלוי באיזה צד אתה.
וזה לא היה קשור לחמאס... היה מבצע מעצרים של בכירי גא"פ בגדה ואחרי כמה ימים סיכולים ממוקדים של הבכירים בעזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כתבת בניק השני שלך שהמבצעים האלה היו מהמיוחדים שבמבצעים האחרונים.

שטלתי במה הם היו מיוחדים, והצבעתי על הכשלים שליוו ומלווים אותם.

יש לך מה לענות, במה הם מיוחדים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 15:19 לינק ישיר 

המבצע שיקים מחדש את גוש קטיף,

יביא שקט מעזה באופן מיידי,

כל היתר, קצת שקט לכמה חודשים או לכמה שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 14:59 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

זמןלכל כתבה:

גם פעילות המבצע האחרון של המלחמה האחרונה בעזה על ידי הממשלה האחרונה וגם הפעילות נגד 

הדבר היחיד המאוד חשוב שהביאו שני המבצעים האלה, הם שינוי המשוואה: אם עד היום חמאס יורים ואנחנו סובלים ולכן יש דרישה להגיב ולמנוע - היום המשוואה שונה:
1. אנחנו סובלים גם בלי שחמאס יירה אפילו טיל אחד. כל היו 3 ימים לפני עלות השחר (בבחינת כמעה כמעה).
2. אין דרישה להתנקם באויב כדי לעצור את הסבל, כי ההלל על הצלחת המבצע נגד גוב האריות מגיע עוד לפני שנמנעים הפיגועים. כך שהמבצע בכל מקרה לא מצליח לעצור את הפיגועים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש אנשים ששנה בלי טילים על ישראל זה הישג בשבילם ויש שזה סבל בשבילם, תלוי באיזה צד אתה.
וזה לא היה קשור לחמאס... היה מבצע מעצרים של בכירי גא"פ בגדה ואחרי כמה ימים סיכולים ממוקדים של הבכירים בעזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 14:33 לינק ישיר 

זמןלכל כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 12:43 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 17:12 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
חגורה שחורה בגלל שזה המבצע היחיד שאנחנו החלטנו מתי להתחיל ומתי לסיים כל השאר החמאס החליט מתי להתחיל ומתי לסיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2021 10:24 לינק ישיר 

זו שאלה לאפגהייטן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2021 10:03 לינק ישיר 

שאלה מוקדמת מידי..
מה שיקבע זה מבחן התוצאה. אם הכלבים מהחמאס יתחבאו במחילות עשור או יותר כמו נאסראללה אחרי לבנון השניה, ויהיה שקט כמו מהצפון, אז חגורה שחורה.

התמונות מהריסוקים בעזה מזכירים קצת את הדאחייה, אז אולי פעלו פה בדומה והחמאס יבינו שכשבא לנו אנחנו משתגעים וירגיעו. אם התמונות לא באמת משקפות את זה, נראה אותם ממשיכים, ואותנו מפסידים..

כעקרון, כמו במלחמה, אסור לעצור לפני שהאויב מרים דגל לבן, בלי תנאים ובלי הפסקות אש יזומות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2021 09:57 לינק ישיר 

כל המבצעים האלו הביאו את אותה תוצאה בדיוק. כל מבצע הביא את המבצע הבא וזה שאחריו. שום שינוי מהותי.
המטרה צריכה להיות פירוז הרצועה מנשק רקטי. ופיקוח רציני על זה. כל תוצאה אחרת היא משיכת זמן ותו לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2021 09:20 לינק ישיר 

במבחן התוצאה השקט הארוך ביותר הושג במבצע "צוק איתן" = כמעט 4 שנים.

ולדוברי האידיש בינינו:

דער רעזולטאט פון דער "פעסטער פעלדז" אפעראציע איז געווען דער בעסטער.
מער פון די אנדערע דריי: "געגאסענער בליי", "שוואצער פאס", און "וואלקן סלופ".

ווייל נאך דער אפעראציע  האט די חמאס הערשאפט איינגעהאלטן פון זיך רייצן
מיט ישראל, און אויפגעהערט שיסן ראקעטן כמעט פיר יאר.

תוקן על ידי גרשום ב- 16/05/2021 09:57:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2021 08:12 לינק ישיר 

על איזה שינוי מדובר ?בכל מבצע אחר היה איזה שינוי

כל המערכות בישראל ולא רק הצבא גם הפוליטיקאים זה מערכות של מדינה בתוך מדינה מערכות שמשרתות את עצמם את האג'נדות של עצמם קודם כל
המערכות האלו פחות ופחות משרתות את האזרחים והם רק מסתאבות יותר ויותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 12:54 לינק ישיר 

כל מבצע התחיל בהפתעה לחמאס: 'עופרת יצוקה' נפתח בשבת, בה חשבו בעזה שבצהל דוחים את המבצע, ובמכת האש הראשונה מן האוויר חוסלו 155 שוטרי חמאס.
עמוד ענן נפתחת בחיסול ג'עברי, רמטכל חמאס.
גם חגורה שחורה נפתח בחיסול אבו א'ל עטא.
לגבי צוק איתן יש גם סברות שגורם ההפתעה היה מרכיב חשוב בתחילת המבצע.

רק המבצע הנוכחי, שומר החומות, ההפתעה הלא נעימה ציפתה דווקא לנו, בדמות טילים על ירושלים בעיצומו של יום ירושלים.
דווקא הלילה מדברים על ההצלחה כבירה בהטעיה נגד חמאס, כאילו נכנסים כוחות קרקעיים לרצועה, וכך מילא הארגון הרצחני את אנשיו במנהרות, שיפתיעו את לוחמי צה''ל - לאחר כניסתם - מאחור.
אך ההפתעה היתה קשה: 450 פצצות נחתו על המחבלים במנהרות וקברום חיים.

בשורות טובות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 12:30 לינק ישיר 

תוצאה פחות מיותר   מסך התוצאות של כל הביצועים של כל הפעמים עד כעת    מייתרת את הפעולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2021 20:15 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סקר(1)עופרת יצוקה(2)צוק איתן(3)חגורה שחורה(4)עמוד ענן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext