בית פורומים בחדרי חרדים

אזהרת המחבלים להתפנות, דוגמא לסרוס צה"ל ע"י המשפטנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2021 06:53 לינק ישיר 
אזהרת המחבלים להתפנות, דוגמא לסרוס צה"ל ע"י המשפטנים

השמאל הארור (שדם הנרצחים על ידיו) הצליח ליצור מצב שלעולם לא ננצח את טרור המוסלמנאצים ימ"ש
אזהרת מחבלים להתפנות , לפני שמפוצצים מבנים, היא דוגמא קלאסית לסרסו את צה"ל כדי למנוע ממנו ניצחון.
ההנחיות שנוצרו בבית מדרשו של מנדלבחיט ימ"ש ניתנו לכאורה כדי למנוע מבית הדין בהאג אפשרות לתבוע אותנו.
טעות. צריך לנצח ! בלי חשבון ובלי עכבות.
בית הדין בהאג (כמו השמאלנים הארורים) כלל לא מעניין אותו העובדות. 
אם המבנים של מנגנוני החמאס היו קורסים על יושביהם. היינו זוכים  בעז"ה ל ותשקוט הארץ לפחות ל ארבעים שנה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2021 22:07 לינק ישיר 

מוסר נוצרי מטונף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2021 10:17 לינק ישיר 

רק מי ששרת בתוך רצועת עזה , בסג'עיה  ועל ציר פלדלפי יודע באיזה תנאים היה השרות...
לא אשכח את המחזה עוד משנות ה 90 שבו קצין צעיר בדרגת סגן , חובש כיפה סרוגה, מוריד את דרגותיו ויורק עליהם .
הקצין נסע בגי'פ, הותקף באבנים, להגנתו ירה באוויר. הקליע בגע בחומה/גדר של חצר. חתיכת אבן שניתזה מהקיר פגעה בזרועה של אישה הרה שעברה ברחוב. האישה טופלה במרפאה צבאית (חטיבת חאן יונס) הפצע /שריטה נוקה נחבש והאישה שולחה לדרכה. ע"פ החוק נכתב דו"ח. לכן הגיע חוקר מצ"ח שבדק את האירוע ואת הג'יפ.
החוקר (אחרי שבדק ביסודיות את הג'יפ): למה אין בג'יפ מטף כיבוי אש? 
הקצין: לא יודע. 
החוקר:   אתה פגעת באישה עוברת אורח. זה חמור. אם אינך יודע שחסר לך מטף? . אז למה שאאמין לגירסתך ?  
הקצין: אני לא מעוניין לשרת בצבא הזה. תכתוב בדו"ח שלך מה שאתה רוצה אני מבטל את חוזה הקבע.
זור רק דוגמא למשפטיזציה של המערכת ולסרוס הלוחמים. וזה סיפור מלפני למעלה מ 25 שנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2021 09:55 לינק ישיר 
momeir

לב_ארי כתב:
גיבור מקלדת גדול אתה. 

אינך מכיר אותי . אתה לא יודע כלום על השרות שלי בצה"ל 
לא רוצה לחשוף עצמי ולכן לא כותב פרטים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2021 07:38 לינק ישיר 

גיבור מקלדת גדול אתה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אזהרת המחבלים להתפנות, דוגמא לסרוס צה"ל ע"י המשפטנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext