שימו לב לסיפור המטורף הבא: טייס שעשה דרכו למילואים אמש, וכמעט נהרג מלינץ' בנגב.
מביאה את העדות של חנינא, טייס שנסע בכביש 31, בין תל שוקת לערד, כשבדרך עשרות רעולי פנים מיידים עליו סלעים ואבנים. והמשטרה? היא מעדיפה לתת לאזרחים לעשות את העבודה. תהיו איתי >
"בשעה 21:55, כמאה מטר לפניי, אני מזהה מתפרעים שחוסמים את הכביש עם צמיגים בוערים ומיידים אבנים וסלעים על הרכבים לפני. אני עוצר ומנסה לנסוע אחורה, ובמקביל מדווח למשטרה על האירוע. כשהרכבים לפניי מצליחים לנסוע, ההמון מתחיל לרוץ לכיווני עם עשרות אבנים באוויר.
אני נפגע מכמה אבנים >
ומפסיק לנסוע אחורה בגלל התנועה. הם ממשיכים להסתער עלי ואני מבין שאם אני לא יוצא מהרכב עכשיו - אני והנהגים לידי חוטפים לינץ'. כשההמון מתקרב אלי בערך 10-20 מטר אני יוצא מהרכב וצועק עליהם עם האקדח שיתרחקו. כשזה לא עוזר והאבנים ממשיכות לעוף והם ממשיכים להתקרב, אני יורה באוויר.
הירי מרתיע אותם והם מתחילים לסגת (אם הם לא היו, הייתי מכוון עליהם בשביל לפגוע). כל זה כשאני עם המשטרה על הקו. כמה דקות אחרי שיריתי מגיעים שלושה שוטרים רגלית.
אני נותן להם לתפעל את האירוע, אבל אז קורה הדבר הכי הזוי - השוטרים לא מתפקדים ופשוט נותנים להמון להמשיך לזרוק עלינו אבנים
אני צועק על השוטרים שיתחילו לירות אחרת אני יורה במקומם. אשכרה הייתי צריך לשכנע אותם שמדובר כאן בסכנת חיים, ושהם צריכים להגן עלינו ולבצע את תפקידם כשוטרים. הם אומרים לי שאסור להם לירות והם מפחדים להיכנס לכלא בגלל ירי לא מוצדק. אחרי הרבה שיכנועים וצעקות ואבנים שממשיכים לעוף עלינו >
אחד השוטרים התעשת והתחיל לבצע ירי באוויר. בהמשך גם לכיוון המתפרעים. שני השוטרים האחרים פשוט התחבאו מאחורי האזרחים. עולם הפוך! הם אשכרה נתנו לנו לחטוף מטחי אבנים והסתתרו מאחורינו. אחרי הירי, ההמון נסוג חזרה והאירוע קצת נרגע.
ורק לאחר ארבעים דקות הגיעו כוחות יס''מ שפינו את הצומת"
נשלח מהאנדרואיד שלי