בית פורומים בחדרי חרדים

עקשן - כל המדינה סובלת בגלל גדעון סער

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2021 21:36 לינק ישיר 
עקשן - כל המדינה סובלת בגלל גדעון סער

מדינת ישראל במלחמה,

כל האזרחים מבוהלים,

יש מלחמת אזרחים בגלל שנדמה לערבים שיש ממשלה חלשה,

אין משטרה ואי אפשר לשקם אותה,

מצב הכלכלה נהיה רע מיום ליום,

ואפשר בתוך שעה להקים ממשלה יציבה,

מי מונע הקמת ממשלה יציבה???

האגו הענק של גדעון סער,

שכל המדינה תחיה בפחד,

שכעשרה מיליון אזרחים יסבלו,

רק שהאגו הנפוח של גדעון סער לא ייפגע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 12:56 לינק ישיר 

למר עדיין בגלות:
לא הצלחתי להבין אותך - נכון שהוא לא הצליח להשיג רוב, אבל גם הצד השני (שהוא זה שמתנהל באופן לא הוגן והוא זה שמחרים ללא סיבה חצי מאזרחי ישראל היהודים) לא הצליח להשיג, לכן את הטענות לגבי "גרירה לבחירות שוב ושוב" יש להפנות לצד השני לא פחות...

בנוסף, נכון שאפשר להבין את הפגיעה של סער מביבי, אבל ההחרמה הילדותית אותה הוא מחרים לא הייתה קורית ללא רוח גבית מהתקשורת הצבועה שלנו...

לגבי הטענה שאם סער ילך עם ביבי  פעם הבאה לא יעבור את אחוז החסימה - שוב, אמרו את זה גם על גנץ והנה הוא חי מבחינה פוליטית (מה שאי אפשר לומר על השותפים המאפיונרים שהיו לו כמו ניסנקורן ועוד...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 07:09 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

יש לי הרבה ביקורת על ביבי, אבל במדינה דמוקרטית יש לכבד את בחירת העם, וברגע ש-30 מנדטים רוצים את ביבי כראש ממשלה+ כמעט כל מצביעי ש"ס+ רוב מצביעי יהדות התורה ורוב מצביעי הציונות הדתית אתה לא יכול להאשים את ביבי בזה שכל גוש השינוי (שינון מגל קורא לו בצדק "גוש חוק ישראל היום" וד"ל) החליט להחרים אותו...

במדינה דמוקרטית ראש ממשלה צריך לפחות רוב, גם אם רוב קטן, כדי שתהיה לו לגיטימציה לשלוט, לביבי אין רוב.

אם אלו היו הבחירות הראשונות או אולי אפילו השניות, סביר ביותר לנסות שוב כדי להגיע להכרעה ברורה. המצב הוא שאנחנו אחרי 4 מערכות בחירות וכבר די ברור שאין לו רוב.

כעת מה עושים? מבחינת המדינה ברור שחייבים ממשלה מתפקדת ובהקדם. מבחינת ביבי, הוא מוכן לעוד ועוד מערכות בחירות, כל עוד הוא נשאר ראש ממשלה, גם אם ללא לגיטימיות.

אז למי כאן יש אגו בעייתי, ומוכן להקריב את התפתחות ושגשוג המדינה, כדי שימשיך לשלוט?

האם הוא אשם בכך שגוש השינוי לא מוכנים להתפשר ולשבת איתו? גם אם לא, זה עדיין לא נותן לו לגיטימיות לשלוט ללא רוב. שלא לדבר על כך, שהוא האשם לגמרי בכך שליברמן, סער וגנץ לא מאמינים בשום צורה לאף הבטחה שלו.

לגבי אחוז החסימה של סער, המקרה היחיד שהוא צריך לדאוג ממנו, זה אם יתפתה במקרה להאמין שוב להבטחות של ביבי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 03:01 לינק ישיר 

הכל היה ידוע מראש. כולם דיברו על זה שיש שתי אופציות או ימין עבס או שמאל עבס אין הרבה אפשרויות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 01:44 לינק ישיר 

יש הרבה מצביעים שלו שמעדיפים שילך עם ביבי מאשר עם אביסתיאם ועם אחמד טיבי (שגם את זה הוא הבטיח שלא יעשה ו"משום מה" על זה לא מדברים)....

גם על גנץ טענו שברגע שהלך לממשלת אחדות כל המצביעים שלו כועסים עליו והנה הוא נתן פייט....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 01:39 לינק ישיר 

יתכן שלא יעבור, אבל נראה לך שיש לסער מצביע אחד היום שאומר לעצמו "אני הצבעתי סער כי חשבתי שהוא ילך עם ביבי"-?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 01:32 לינק ישיר 
מצדרביעי

עדייןבגלות כתב:
יש כאן ראש ממשלה שמכהן רק בגלל פירצה בחוק, שכבר 4 מערכות בחירות לא הצליח להשיג רוב, שמבחינתו הוא מוכן לעוד ועוד מערכות בחירות, העיקר שישאר בכסאו.

ואתה מדבר על האגו של סער???

ביבי התנהג במשך השנים להמון אנשים באפס אנושיות, ממש השתמש וזרק, סופו שזה התנקם בו וחבל שהוא לוקח את המדינה כבת ערובה.

מצביעי סער הצביעו לו אך ורק בגלל הרצון שלהם לראות את ביבי מודח, הוא היה הכי ברור בעולם בעניין הזה. הוא יקבל לפחות את אותה כמות מנדטים בבחירות הבאות, כשעמד על העקרון הזה. אין לו שום סיבה שבעולם לבגוד במצביעיו ולתת עוד קרש הצלה לממשלה מקרטעת בראשות ביבי. שלא לדבר על כך שבהנתן קונסטלציה פוליטית שונה, ביבי ישמח לזרוק את סמוטריץ ולצרף את מרצ במקומו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש לי הרבה ביקורת על ביבי, אבל במדינה דמוקרטית יש לכבד את בחירת העם, וברגע ש-30 מנדטים רוצים את ביבי כראש ממשלה+ כמעט כל מצביעי ש"ס+ רוב מצביעי יהדות התורה ורוב מצביעי הציונות הדתית אתה לא יכול להאשים את ביבי בזה שכל גוש השינוי (שינון מגל קורא לו בצדק "גוש חוק ישראל היום" וד"ל) החליט להחרים אותו...

לגבי סער- מתערב אתך על מה שאתה רוצה שאם הוא בסוף יקים ממשלה עם גוש "השינוי" ו/או יגרום לבחירות חמישיות הוא ובנט לא יעברו את אחוז החסינה פעם הבאה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 01:23 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

רציף כתב:
חייבים להפעיל לחץ ותעמולה -
נתניהו - נשיא המדינה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

את המוסד המיותר הזה צריך לבטל, ויפה שעה אחת קודם אך כל עוד הוא משמש כתפקיד פוליטי לשמאלנים אין סיכוי שהוא יבוטל.

את מי היית רוצה בתפקיד ראש הממשלה במקום נתניהו?

זה יכול להיות יולי אדלשטיין,
או יריב לוין(הוא לא מעוניין), ואולי אפילו איילת שקד, שיש לה סיכוי טוב לגרוף חתימות בקרב מירב החברי כנסת.

אז סער הוא לא פושע, הוא מנסה, או ממשלת לפיד, או ממשלה עם מועמד הליכוד ולא ביבי.

תיכף נראה אם ביבי הוא הפושע שרץ שוב פעם לבחירות חמישיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2021 01:06 לינק ישיר 

השמיכה היא קצרה ואי אפשר למשוך אותה לכל הכיוונים.
כל אחד משחק על הקצה שלו ,על הפואנטה שלו ולמעשה לכל אחת מהמפלגות יש גם קצוץ של אמת בטענותיה וכל מפלגה לוקחת את הקצוץ הקטן הזה ומורחת אותו מרוח היטב . גם לדעתי יש מישהו שצודק יותר ומישהו שצודק פחות אבל זו לא אמת מוחלטת וכל אחד יכול לשחק כרצונו עם האמת הזו.
לדעתי צריך לשנות קצת את כללי המשחק כדי להגיע להכרעה ברורה יותר ,לפחות לפעם הזו. העובדה שלא מנסים להגיע בכלל לידי הסכמה כזו זה כנראה בגלל שלחלק מהשחקנים עדיף הבוץ והדשדוש של עכשיו מאשר סיכוי להגיע להכרעה ברורה מחשש שיפסידו בו .עצוב שזה המצב אבל כרגע נראה שנמשיך לדשדש בעוד כמה מערכות בחירות עד שאנשים יקבלו שכל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2021 23:47 לינק ישיר 

יש כאן ראש ממשלה שמכהן רק בגלל פירצה בחוק, שכבר 4 מערכות בחירות לא הצליח להשיג רוב, שמבחינתו הוא מוכן לעוד ועוד מערכות בחירות, העיקר שישאר בכסאו.

ואתה מדבר על האגו של סער???

ביבי התנהג במשך השנים להמון אנשים באפס אנושיות, ממש השתמש וזרק, סופו שזה התנקם בו וחבל שהוא לוקח את המדינה כבת ערובה.

מצביעי סער הצביעו לו אך ורק בגלל הרצון שלהם לראות את ביבי מודח, הוא היה הכי ברור בעולם בעניין הזה. הוא יקבל לפחות את אותה כמות מנדטים בבחירות הבאות, כשעמד על העקרון הזה. אין לו שום סיבה שבעולם לבגוד במצביעיו ולתת עוד קרש הצלה לממשלה מקרטעת בראשות ביבי. שלא לדבר על כך שבהנתן קונסטלציה פוליטית שונה, ביבי ישמח לזרוק את סמוטריץ ולצרף את מרצ במקומו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2021 22:38 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 10:24 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

הוא יכול לנמק את הפרישה הזמנית בעטיו של המשפט. וכמו כן אני לא חושב שזה מדרון חלקלק כי זה עובד באם יש ראש ממשלה תחת כתבי אישום, לא סתם אי התאמה פרסונאלית.

ואז לא יהיה ראש ממשלה ימני או אפילו שמאלני לייט בלי כתבי אישום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 03:34 לינק ישיר 

הוא יכול לנמק את הפרישה הזמנית בעטיו של המשפט. וכמו כן אני לא חושב שזה מדרון חלקלק כי זה עובד באם יש ראש ממשלה תחת כתבי אישום, לא סתם אי התאמה פרסונאלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 02:38 לינק ישיר 

זה מאוד פופולרי לומר לביבי לזוז והכל יהיה תותים וגן עדן
האמן לי שבימים אלו אני סולד מנתניהו כפי שלא סלדתי מעולם, ועדיין חושב שהוא לא צריך לזוז בגלל איומים וסחטנות.
גם כי זה צעד הרסני אפילו במושגים של הפוליטיקה הבזויה והרדודה שיש במדינתנו, וגם בגלל המסר השלילי והבעייתי שניתן להפיל כל מנהיג ימין גם שלא באמצעות בחירות דמוקרטיות (דבר שמנסים בשמאל לעשות באמצעות התקשורת, המשטרה והפרקליטות, וכעת גם באמצעים פוליטיים שלא היו מאז קום המדינה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 02:30 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:
סער לא מבקש ראשות ממשלה. רק שביבי לא יהיה. ואם באמת שלום א"י חשוב לנתניהו הוא היה מפנה את הדרך.

מעבר לכך שלדעתי סער נמנה על השמאל ולא שייך לימין (אשתו שמאלנית, הבת שלו שמאלנית קיצונית), די ברור שסער רוצה שביבי לא יהיה בשום תפקיד, ואת זה אי אפשר לקבל וזה גם לא הגיוני.

מה שאתה אומר זה שמבחינת סער עדיף בחירות חמישיות העיקר להמשיך להחרים את נתניהו. בסך הכל הגיוני.
אולי מבחינה אחת זה טוב, כי ככל הנראה אז סער יימחק טוטאלית מהמפה הפוליטית.

ברור שאסור לקבל זאת, אבל ביבי עצמו יכול לוותר. לטובת א"י וע"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 00:04 לינק ישיר 

רציף כתב:
חייבים להפעיל לחץ ותעמולה -
נתניהו - נשיא המדינה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

את המוסד המיותר הזה צריך לבטל, ויפה שעה אחת קודם אך כל עוד הוא משמש כתפקיד פוליטי לשמאלנים אין סיכוי שהוא יבוטל.

את מי היית רוצה בתפקיד ראש הממשלה במקום נתניהו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עקשן - כל המדינה סובלת בגלל גדעון סער
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext