בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו פשוט נוכל. הפקיר את היהודים בלוד ומאיים עליהם לא לקחת את החוק לידיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2021 13:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
חובתו כלפי מי?  הגיע הזמן שתלמד-אחת -ולתמיד: אם ביבי מרוצה ממנו אז השאר לא חשוב .

זה ידוע
אבל אזרחי ישראל רוצים בטחון והשר נכשל (גם אם הוא חסר אונים מול כוחות חזקים ממנו, שיניח את המפתחות במקום לזרות חול בעיני הציבור ולשקר במצח נחושה על יד ברזל וכל השקרים האחרים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 14:09 לינק ישיר 

לצערנו, כפי שביבי עצמו אמר בזמנו על אולמרט, ראש ממשלה שנמצא עמוק בתוך מערכה משפטית על חייו הפוליטיים ועל חייו בכלל, כל החלטה וכל אמירה שלו משרתות רק את הצורך לשרוד פוליטית.
אמירותיו כעת מטרתן אחת: להשיג את תמיכתו של מנסור עבאס לחוק בחירה ישירה, ובכך ליתר את הבחירות לכנסת, או לחילופין, להשיג את תמיכת רעמ אחרי שיהיה לו רוב מצומצם של 60 (עריק אחד או שניים מתקווה חדשה), ובכך לבסס סוג של ממשלת ימין.
כך מתנהל גם המבצע בעזה ( באופן חיובי, לשם שינוי):

כל עוד שהמנדט אצל לפיד - אויבינו, תושבי עזה, לא יידעו שקט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2021 16:30 לינק ישיר 

ביבי נוהג כך גם בלי קשר למשפטים המתנהלים נגדו, אני לא רואה איך זה קשור למשפטים.
מה שכן אולי (ואני רוצה לקוות שזה לא השיקול שלו אף שגם שיקולים אחרים הם פסולים וחמורים לא פחות) הוא לא רוצה להרגיז את מנסור עבאס, ולכן עושה הכל על מנת שלא תיפגע ציפורנו של פורע מרצח ערבי, גם במחיר סכנה לנפש ורכוש של יהודים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו פשוט נוכל. הפקיר את היהודים בלוד ומאיים עליהם לא לקחת את החוק לידיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.