מינוי טרי בקק"ל, בנו של ח"כ גפני יכהן כעוזר לסגני היו"ר
חדשות הסקופים שירית אביטן ב'גלובס': מינוי טרי בקק"ל, אליהו גפני, בנו ח"כ גפני - החל מהשבוע יכהן כעוזר לסגני היו"ר. לשכת גפני: "הח"כ לא היה מעורב בבחירת מקום העבודה של בנו, והוא לא התייעץ איתו בנושא".
נשלח ב-23/5/2021 22:57
מתי נשמע על המינוי של העוזר לעוזר של סגן יו"ר?!
נשלח ב-23/5/2021 01:51
אבל שוב אתם עונים מה נכון ומה צריך, ולא מה המציאות, אמריקה זה כאן, ביבי זה אמריקה, ואם אמריקה זה גם ג'ובים למקורבים, עכשיו העבודה של כל ישראלי זה לפתוח עמותה שתעסוק בהשתלת עצים, ופיתוח הנגב ולבקש תקציבים מקקל, כל המדינה יודעת שנשארו עדיין כמה ארגןנים במדינה שהם נטו גובים, ואם בינתיים מישהו משלנו יכול להנות לבריאות, נ.ב. נהיר ןברור לי שאם המגיבים היו נמצאים בעמדות שלטון בוודאי שתמיד היו ממנים את הראויים. ולא את המקורבים אפילו אם לא הייתה עליהם ביקורת ובדיקה.
נשלח ב-23/5/2021 00:29
הכובס1 כתב:
מילא אם היינו קוראים כאן תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים, אבל שוב רןב המגיבים יודעים שאם לא גפני ו דרעי יקבלו את הגו'ב הזה יקבל אותו איזה חילוני או גוי רוסי, אז תשמחו שאח שלכם קיבל את ת משרה.
תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים - זה מה שיש כאן. גפני ודרעי הם האנשים החזקים ביותר בשלטון. בתפקידים שלהם הם גם מקבלים החלטות שקשורות לקק"ל, על חשבון האינטרס של הציבור.
חילוני לא היה מקבל את הג'וב, כי לא היתה משרה כזו. הם הגדילו את התקציב בעשרות מיליונים במיוחד בשביל ליצור לשכות שאין בהם שום פעילות!
ולגבי משרות אמיתיות, "גוי רוסי" (או יהודי מרוקאי) יכול לדאוג לרווחת הציבור החרדי יותר מאשר מקורבים שמקבלים בדרך כלל את התפקידים. עדיף לנו שהבחירה תהיה פשוט לפי כישורים.
הטענה העיקרית, לדעתי, היא:"איזהו רשע ערום? זה המיקל לעצמו ומחמיר לאחרים" דגל התורה צעקה חמס כלפי ש'ס, כאשר ש'ס הצטרפה להסתדרות הציונית. הרבנים הליטאיים מתנגדים לתת לגיטימציה ליציאה לעבודה, וללימודים אקדמיים. כל זה לא מפריע לגפני הבן להטיל את מימיו, מהמקפצה, על הציבור אשר הוא הציבור הכי עני בארץ. (אני מבין שהאבא אינו ממש אחראי למעשי בנו, ובכל זאת)
נשלח ב-21/5/2021 11:43
הכובס1 כתב:
מילא אם היינו קוראים כאן תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים, אבל שוב רןב המגיבים יודעים שאם לא גפני ו דרעי יקבלו את הגו'ב הזה יקבל אותו איזה חילוני או גוי רוסי, אז תשמחו שאח שלכם קיבל את ת משרה.
ומה דעתך שיקדמו לשם מישהו שהוא לא בן משפחתם אלא מוכשר וראוי לכך ואולי יכול להועיל במשהו בעתיד
נשלח ב-21/5/2021 10:50
a_smithee
Honeycooki כתב:
רוב התגובות באשכול הזה הן סתם קנאה זולה ורדודה. חברי הכנסת של דגל התורה, מאז רביץ ועד מקלב, ידועים בנקיון הכפיים שלהם.
נקיון כפיים כולל מנהל תקין?
נשלח ב-21/5/2021 09:59
איזה תואר יש לו?
נשלח ב-21/5/2021 05:24
רוב התגובות באשכול הזה הן סתם קנאה זולה ורדודה. חברי הכנסת של דגל התורה, מאז רביץ ועד מקלב, ידועים בנקיון הכפיים שלהם.
נשלח ב-20/5/2021 19:16
עכשיו תורו של הבן של גפני לסדר לגפני תפקיד טוב, למשל יו"ר הסוכנות. הרי החרדים לא יתמכו במרים פרץ. תהיה להם בעיה להמליץ בעתיד. לכן תפקיד של בוזי הרצוג פנוי, ממש תפור על גפני.
יותר מתאים: "על כיוצא בהם אמר אבא שאול בן בטנית משום אבא יוסף בן חנין אוי לי מבית בייתוס אוי לי מאלתן אוי לי מבית חנין אוי לי מלחישתן אוי לי מבית קתרוס אוי לי מקולמוסן אוי לי מבית ישמעאל בן פיאכי אוי לי מאגרופן שהם כהנים גדולים ובניהן גיזברין וחתניהם אמרכלין ועבדיהן חובטין את העם במקלות"
נשלח ב-20/5/2021 14:14
"ועל דבר זה היו מזכירין אותן לשבח, מעולם לא נמצאת פת נקיה ביד בניהם שלא יאמרו ממעשה לחם הפנים הם ניזונים, לקיים מה שנאמר והייתם נקיים מה' ומישראל" "ועל דבר זה היו מזכירין אותן לשבח, מעולם לא יצאה כלה מבושמת מבתיהן, וכשנושאין אשה ממקום אחר היו מתנין עמה שלא תתבסם, שלא יאמרו ממעשה הקטורת מתבשמין, לקיים מה שנאמר והייתם נקיים מה' ומישראל" [מסכת יומא, הדף היומי]
נשלח ב-20/5/2021 13:15
גרשום
גינגישראלי כתב:
פסתםנחמד כתב:
גרשום כתב:
כולה עוזר של הסגן של הסגן של היו"ר.
א איד דארף פרנסה. שיהיה לו לבריאות.
בגלובס כתוב שהשכר הוא 21000 שח לחודש
שכר או עלות שכר?
כך או כך, זה כלום לעומת הג'וב של יענקי דרעי https://www.themarker.com/news/politics/.premium-1.9707583
ג׳וב של ראש מחלקה בשכר של 50 אלף ש״ח זה כבר סיפור אחר שמן הראוי שמבקר המדינה יבדוק אותו. אם יענקי דרעי לא היה הבן של שר הפנים הוא בחיים לא היה מגיע לג׳וב הזה.