|
|
| נשלח ב-21/5/2021 11:52 |
|
| |
הטענה העיקרית, לדעתי, היא:"איזהו רשע ערום? זה המיקל לעצמו ומחמיר לאחרים" דגל התורה צעקה חמס כלפי ש'ס, כאשר ש'ס הצטרפה להסתדרות הציונית. הרבנים הליטאיים מתנגדים לתת לגיטימציה ליציאה לעבודה, וללימודים אקדמיים. כל זה לא מפריע לגפני הבן להטיל את מימיו, מהמקפצה, על הציבור אשר הוא הציבור הכי עני בארץ. (אני מבין שהאבא אינו ממש אחראי למעשי בנו, ובכל זאת)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 11:54 |
|
| |
עדיף מאשר ניהול מוקד ישועות במירון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 00:29 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | מילא אם היינו קוראים כאן תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים, אבל שוב רןב המגיבים יודעים שאם לא גפני ו דרעי יקבלו את הגו'ב הזה יקבל אותו איזה חילוני או גוי רוסי, אז תשמחו שאח שלכם קיבל את ת משרה. |
|
תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים - זה מה שיש כאן. גפני ודרעי הם האנשים החזקים ביותר בשלטון. בתפקידים שלהם הם גם מקבלים החלטות שקשורות לקק"ל, על חשבון האינטרס של הציבור. חילוני לא היה מקבל את הג'וב, כי לא היתה משרה כזו. הם הגדילו את התקציב בעשרות מיליונים במיוחד בשביל ליצור לשכות שאין בהם שום פעילות! ולגבי משרות אמיתיות, "גוי רוסי" (או יהודי מרוקאי) יכול לדאוג לרווחת הציבור החרדי יותר מאשר מקורבים שמקבלים בדרך כלל את התפקידים. עדיף לנו שהבחירה תהיה פשוט לפי כישורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 01:51 |
|
| |
אבל שוב אתם עונים מה נכון ומה צריך, ולא מה המציאות, אמריקה זה כאן, ביבי זה אמריקה, ואם אמריקה זה גם ג'ובים למקורבים, עכשיו העבודה של כל ישראלי זה לפתוח עמותה שתעסוק בהשתלת עצים, ופיתוח הנגב ולבקש תקציבים מקקל, כל המדינה יודעת שנשארו עדיין כמה ארגןנים במדינה שהם נטו גובים, ואם בינתיים מישהו משלנו יכול להנות לבריאות, נ.ב. נהיר ןברור לי שאם המגיבים היו נמצאים בעמדות שלטון בוודאי שתמיד היו ממנים את הראויים. ולא את המקורבים אפילו אם לא הייתה עליהם ביקורת ובדיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 22:57 |
|
| |
מתי נשמע על המינוי של העוזר לעוזר של סגן יו"ר?!
|
|
|
|
|