בית פורומים בחדרי חרדים

בכירים במועצת גבעת זאב ו-3 מאנשי חסידות קרלין נעצרו ע"י המשטרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2021 22:15 לינק ישיר 
בכירים במועצת גבעת זאב ו-3 מאנשי חסידות קרלין נעצרו ע"י המשטרה

2 בכירים במועצת גבעת זאב נחקרו היום, 3 מאנשי החסידות ויועץ הבטיחות של המבנה שמצוטט כאן מטה. רובם יעשו את הלילה במעצר והמשטרה תבקש מחר להאריך בכמה ימים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 15:20 לינק ישיר 

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של יועץ הבטיחות אלי פרקל ב-8 ימים (גרסתו המלאה בקולו בכתבה כאן למטה), בית המשפט דחה את הבקשה ושחרר אותו למעצר בית. גם דוד פרוינד, גבאי בית הכנסת, שוחרר למעצר בית. השניים חשודים בהמתה בקלות דעת, אך שופט המעצרים לא התרשם מהחומרים שהציגו החוקרים בעניינם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2021 23:21 לינק ישיר 

שימו לב לעניין הזה - חוקרי המשטרה הגיעו היום לבתי החולים בי-ם, שניים מאנשי החסידות שתושאלו שם מספרים כי נשאלו: "האם הבחנתם בעבודת הפועלים הערבים? האם ראיתם כיצד טיפלו בטריבונות?", כלומר במשטרה בודקים אם היה כאן סיפור אחר לגמרי, לאומני. עם זאת, להבנתי זה כיוון חלש ולא מרכזי בחקירה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2021 22:19 לינק ישיר 

מן הסתם הרבנים הראשיים אישרו את המעצר. ככה הבנתי מח"כ גפני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2021 22:16 לינק ישיר 

בלעדי - המהנדס א', יועץ הבטיחות שאישר את האירוע ההמוני בבית הכנסת בגבעת זאב ונחקר היום באזהרה מסביר: "ביום שישי המקום היה מסודר, ראיתי את הטריבונות, הייתה לי הערה, אבל מבחינת היציבות הן היו בסדר גמור, אלא שביום ראשון אנשי החסידות החליטו להגביה את הטריבונות ובנו בעצמם >>

היו חסרים אלמנטים ואיש לא בדק תקינות". שאלתי מדוע אישר אירוע במבנה שבבניה בלי טופס 4, הוא השיב: "אנחנו יכולים לבוא ולומר 'אין אישור אכלוס למבנה אז המבנה פסול, אסור לעשות שם שום דבר', אבל העולם לא מתנהל ככה, וגם במבנים שעדיין אין להם טופס 4 עושים אירועים >>

כשבאים אליי אני נותן אישור לקיום אירוע לערב אחד, לילה אחד, ואני מנחה את כל סידורי הבטיחות הנדרשים בלי להכנס לכל הצד של הרישוי, האישורים וכו'... אני אישרתי שהמבנה יכול לשמש לאירוע מבחינת המבנה. כאיש מקצוע, המבנה היה ראוי לאכלס את האירוע, בלי קשר אם היה טופס 4"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בכירים במועצת גבעת זאב ו-3 מאנשי חסידות קרלין נעצרו ע"י המשטרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext