בית פורומים בחדרי חרדים

אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2021 20:47 לינק ישיר 

timobl כתב:
אתה מתכוון לומר שאם הוא מסתובב עם חילונית דחיה עם ערבי, הוא בטח שומר נגיעה.

רציף כתב:
timobl כתב:

שיעשה מה בא לו, ויתחתן עם מי שבא לו, אבל למה משייכים זאת ל'חרדי'? אני לא רואה בו שום דבר מחרדי.האם אתם חושבים שהכלה מתכוונת לשמור שבת? האם היא מתכוונת לשמור על טהרת המשפחה? והאם החתן כן מתכוון לשמור על כל זה?איפה מצאתם כאן איזה שהוא קשר ל'חרדי'?הוא בסך הכל חילוני מחמד.

אתה יודע שהוא חילוני ?

נו באמת, זה יש לו פיאות וכיפה לא עושה אותו דתי ובודאי שלא חרדי.הגדרת 'חרדי' הינה שומר תורה ומצוות.

זה לא משנה לי אם הוא חרדי
אם אלונה חרדית
ואם אני חרדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 00:22 לינק ישיר 

לאחר כשנה של זוגיות אלונה סער ומלך זילברשלג נפרדו. סער אישרה את הפרטים בסטורי שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, בו הציגה התכתבות עם זילברשלג ובה שאלה אותו: "נכון שנפרדנו?", "נכון", ענה מלך. בנוסף לכך רשמה: "כתבי הרכילות התחילו לשאול שאלות, אז התשובה היא כן".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 02:04 לינק ישיר 

איזה מזל שיש מישהו מעודכן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 03:46 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
לאחר כשנה של זוגיות אלונה סער ומלך זילברשלג נפרדו. סער אישרה את הפרטים בסטורי שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, בו הציגה התכתבות עם זילברשלג ובה שאלה אותו: "נכון שנפרדנו?", "נכון", ענה מלך. בנוסף לכך רשמה: "כתבי הרכילות התחילו לשאול שאלות, אז התשובה היא כן".

תודה רבה על האינפורמציה החשובה, מה היינו עושים בלעדיך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 03:49 לינק ישיר 
ולשרה_בן

קלעפער כתב:
איזה מזל שיש מישהו מעודכן...

לא יפה לצחוק על בן אדם שעושה ימים כלילות כדי לעדכן את הקהל הקדוש על דברים העומדים ברומו של עולם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 03:50 לינק ישיר 

אם אני זוכר נכון,
אז קוראים לו כבר ברשת ; מיילך.
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2022 11:29 לינק ישיר 

מה לאשפה הזאת ולפורום המכובד כאן???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.