זה עדיין לא ממש ברור לי, היא יכולה לבנות תילי תילים של פרשנויות או להעלב על בדיחה שאמרתי.. נדמה לי שהאישה חשה דברים, אם היא חשה משהו כמו דומה ל "זלזול" או "גסות" או "גועל" או "איום" זה מציף אותה והיא מאבדת עניין, יש בה פחד קמאי עמוק מפני תקיפה, היא חששנית, אז אולי קודם כל באמת חשוב להעריך אותה ולכבד אותה, ועדיין, לא ברור לי נפש האישה. עד כמה שאני רגיש ויש לי אינטואיציה טובה, יש נשים שזה לא עובד אצלהן, ואולי טוב שכך, זה סיבוך לבנות בית עם נשים פגיעות. אשמח לעזרתכן. מהיא אישה ? תנו טיפים איך לדבר איתה. תודה רבה
נ. ב. זה צנוע יותר, ככה לא יבואו ערימות גברים על כל אישה, כל גבר עומד לו בפינה שלו ואם מישהי מעוניינת אז היא מבררת איתו מה שבא לה, ואם יש התאמה בסיסית אז היא אומרת לו ; בחור, שא נא עינך, מותר לך ומצווה עליך להביט בי
רציף, אני חושבת שהפירוש למה שכתוב ש "לא היו ימים טובים לישראל כט"ו באב",
כוונתם שהיו טובים בעיקר לגברים, שעד אז היו צריכים לשבור את שיניהם כדי להצליח בדייט...
ובט"ו באב, בעייתם נפתרה, מכיוון שהמוזיקה והריקודים הפריעו לבחור/ה לדבר יותר מדי...וכך רבים התחתנו במהירות...
ולכן יום זה נכתב בספרי ההיסטוריה, כיום טוב לגברים...
ואיך ידוע שזה בעיקר לגברים? מכיוון שכשהתורה רמזה על נשים, נכתב "כה תאמר לבית יעקב ותגיד לבני ישראל"- בית יעקב- אלו נשים.
וכאן כתוב "לישראל" מכאן למדים שיום זה היה יום משתה ושמחה לגברי ישראל, בעיקר...
אך המנהג בוטל ולכן הגברים צריכים ללמוד מחדש, איך לדבר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/05/2021 18:47:41
תלמידה חכמה. לא היו מוזיקה ולא ריקודים, הבנות הלכו בעיגול/מחול סביב הכרמים ובררו פרטים אצל הגברים שנראים להם בטוב. וגם היה אווירה רומנטית ותאורה נחמדה ומאופקת = ירח במילואו, וניחוח כרמים, השיטה הפגישה בין הגורמים ושמחה את כולם, אנשים שבאו מכל הארץ כולה וחפשו לבנות בית
כן ברור שזה לא אתה... אכן בחורה אוהבת יחס מכבד וכמובן שיחס מזלזל, זה דבר שמאד הורס וכן בדיחות על זוגיות ונישואין, בהומור שלילי... זה לדעתי לא מתאים, כשבאים להכיר...
כל הכבוד, חייכנית, תודה רבה ! אשמע בהמשך, רציתי להגיד שחלילה, לא הייתי מגעיל בדיבורים מול נשים, פשוט קראתי באיזה אתר, שכמה נשים מייעצות לגברים ; שלא יהיה מגעיל, מגעיל כולל כנראה, גם זלזול, וגם שאלות לא לעניין וחפירות, כמו שאלה תמימה ; בת כמה את ?... ובדיחות לא מוצלחות על נשים, והתנהגות לא מכבדת, ושיחה בפון באמצע הדייט וכאלה...