| נשלח ב-2/6/2021 21:03 |
|
| |
מי הם מקררי האמבטיה מתוכנו שמקלב חושש שילכו לשבת עם לפיד וליברמן?
סגן שרת התחבורה אורי מקלב התראיין הערב (שלישי) ל"מהדורה המרכזית" בהגשת אבי מימרן התייחס לאפשרות של הליכה לאופוזיציה עם הקמת ממשלת השמאל, "אין אחד בפוליטיקה שרוצה ללכת לאופוזיציה, כל מה שיכולנו לעשות עשינו, ישבנו עם כולם לא הכל ידוע לציבור" חושף מקלב ומוסיף, "ישבנו עם תקווה חדשה וימינה בניסיון למצוא פתרונות אך בסופו של דבר לא היה היתכנות עוד יגיע היום בו נוכל לפרסם את המו"מ שניהלנו", אומר מקלב.
מקלב מבהיר כי החשש מליברמן כבר היה בשלבים המוקדמים, "חששנו כל העת שליברמן יכנס למשרד האוצר, כל הקריאות של בנט וסער כעת אלינו הם קריאות הרדמה כדי לאפשר את הקמת הקואליציה שלהם, – אצלנו ימין זה לא סיסמא פוליטית אלא זה חיי תורה והלכה זה מאבק על צביון המדינה", מבהיר מקלב.
על הקריאות להחליף את נתניהו במועמד אחר כדי להקים ממשלת ימין, "אנחנו לא מזגזגים. אנחנו לא נחתור תחת ראש הממשלה בניסיון למצוא מועמדים חליפים".
מקלב מבהיר כי האופוזיציה של יהדות התורה תהיה לוחמנית, "אנחנו נהיה אופוזיציה לוחמת ננצל כל פרצה שלהם כל מה שנוכל לעשות נעשה – מה שמטריד אותי זה אותם אנשים מתוכנו שיקררו את האמבטיה וילכו לשבת עם לפיד וליברמן".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 21:37 |
|
| |
לענ''ד, כוונתו ליועצים לענייני חרדים, דת ומדינה, יחצ''נים, מקשרים בין השרים והח''כים לרבנים והציבור, וכד', ולא ח''כים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 02/06/2021 21:39:02
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 21:40 |
|
| |
כבר חששתי שהתבגרת, כי עוד לא פתחת היום 2 הודעות נגד ליטאים. עכשו נרגעתי שברוך השם נשארת תינוק, ואפילו הקפצת הודעות מאתמול, שזה בכלל מרגיע לך את הגזים שאתה כנראה סובל מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 22:00 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | כבר חששתי שהתבגרת, כי עוד לא פתחת היום 2 הודעות נגד ליטאים. עכשו נרגעתי שברוך השם נשארת תינוק, ואפילו הקפצת הודעות מאתמול, שזה בכלל מרגיע לך את הגזים שאתה כנראה סובל מהם. |
|
תגובה טרולית ודמגוגית כרגיל.
נסה להיות קצת בלתי צפוי ועשה מאמץ מפעם לפעם להגיב עניינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 22:01 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לענ''ד, כוונתו ליועצים לענייני חרדים, דת ומדינה, יחצ''נים, מקשרים בין השרים והח''כים לרבנים והציבור, וכד', ולא ח''כים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 02/06/2021 21:39:02 |
|
מעניין, יתכן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 22:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 01:26 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לענ''ד, כוונתו ליועצים לענייני חרדים, דת ומדינה, יחצ''נים, מקשרים בין השרים והח''כים לרבנים והציבור, וכד', ולא ח''כים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
אם הציבור החרדי חפץ חיים עליו להוקיע מתוכו את כל הנ"ל ודומיהם. לנקוט יוזמה מראש במקום ליילל. שלכל היועצים והיחצ"נים והמוציאים והמביאים למיניהם יהיה ברור מראש המחיר שהם הולכים לשלם והסנקציות שהציבור יטיל עליהם במידה ויתפתו לעבוד עבור/אצל בנט ולפיד ושות'
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 07:46 |
|
| |
לא יקרה. אם מישהו יבוא אליך עם 40000₪+ רכב+אש''ל לא תלך?! אני מודה, שיש סיכוי סביר שכן
| אדמה10 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | לענ''ד, כוונתו ליועצים לענייני חרדים, דת ומדינה, יחצ''נים, מקשרים בין השרים והח''כים לרבנים והציבור, וכד', ולא ח''כים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
אם הציבור החרדי חפץ חיים עליו להוקיע מתוכו את כל הנ"ל ודומיהם. לנקוט יוזמה מראש במקום ליילל. שלכל היועצים והיחצ"נים והמוציאים והמביאים למיניהם יהיה ברור מראש המחיר שהם הולכים לשלם והסנקציות שהציבור יטיל עליהם במידה ויתפתו לעבוד עבור/אצל בנט ולפיד ושות' |
|
לה''ו. מתקציב קשר עם הבוחר וכו' ייתנו לך לעזור לישיבה אלמונית וחסידות פלמונית, ואז אתה ''מוכשר''. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 09:09 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | אדמה10 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | לענ''ד, כוונתו ליועצים לענייני חרדים, דת ומדינה, יחצ''נים, מקשרים בין השרים והח''כים לרבנים והציבור, וכד', ולא ח''כים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
אם הציבור החרדי חפץ חיים עליו להוקיע מתוכו את כל הנ"ל ודומיהם. לנקוט יוזמה מראש במקום ליילל. שלכל היועצים והיחצ"נים והמוציאים והמביאים למיניהם יהיה ברור מראש המחיר שהם הולכים לשלם והסנקציות שהציבור יטיל עליהם במידה ויתפתו לעבוד עבור/אצל בנט ולפיד ושות' |
|
לה''ו. מתקציב קשר עם הבוחר וכו' ייתנו לך לעזור לישיבה אלמונית וחסידות פלמונית, ואז אתה ''מוכשר''. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הנזק של ממשלת בנט לפיד הראשונה (האחים) הועצם מאד מאד ע"י הטיפוסים הנ"ל. אם חייבים קשר צריך לעבוד עם הגורמים בקואליציה שלא פגעו בציבור החרדי: גנץ וכחול לבן בכל הנושאים ומיכאלי והעבודה (כמובן בתנאי שזה לא נותן איזשהי לגיטימציה להשקפות שלה). היועצים והיחצנים החרדים ימנפו את עצמם על חשבון נזקים לכלל הציבור החרדי, חבל ליפול לבורות שלהם פעם אחר פעם. הגיע הזמן ללמוד מהטעויות הקשות וכציבור לשים להם גבולות ברורים וחדים שמי שעובר אותם יוקע. אם הפוליטיקאים לא יודעים או לא רוצים ליזום ולעשות את זה, זה מראה שהם צריכים לפנות את מקומם בדחיפות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 09:45 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | | אדמה10 כתב: |  |
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
לה''ו. מתקציב קשר עם הבוחר וכו' ייתנו לך לעזור לישיבה אלמונית וחסידות פלמונית, ואז אתה ''מוכשר''. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הנזק של ממשלת בנט לפיד הראשונה (האחים) הועצם מאד מאד ע"י הטיפוסים הנ"ל. אם חייבים קשר צריך לעבוד עם הגורמים בקואליציה שלא פגעו בציבור החרדי: גנץ וכחול לבן בכל הנושאים ומיכאלי והעבודה (כמובן בתנאי שזה לא נותן איזשהי לגיטימציה להשקפות שלה). היועצים והיחצנים החרדים ימנפו את עצמם על חשבון נזקים לכלל הציבור החרדי, חבל ליפול לבורות שלהם פעם אחר פעם. הגיע הזמן ללמוד מהטעויות הקשות וכציבור לשים להם גבולות ברורים וחדים שמי שעובר אותם יוקע. אם הפוליטיקאים לא יודעים או לא רוצים ליזום ולעשות את זה, זה מראה שהם צריכים לפנות את מקומם בדחיפות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 10:25 |
|
| |
אני מניח שהתכוון לזה. קלמן בבחדרי: אבי אבוחצירא שהיה היועץ של ליברמן בזמן שהאחרון כיהן כשר הביטחון, צפוי לחזור ולעבוד איתו לאחר שייכנס לתפקידו כשר האוצר. אבוחצירא שימש לחרדים כ"אחות בבית המלך" ולא מן הנמנע שחזרתו דווקא מבשרת טוב לציבור החרדי. ולזה בעיקר. ח"כ ישראל אייכלר מיהדות התורה ברדיו 'קול ברמה': "נתניהו מושך איתו את כולנו למצולות". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 11:44 |
|
| |
למה מקררי אמבטיה? אם הממשלה הזו קום תקום, ורק אם ניתן יהיה להעיף את ליברמן ולהכניס את שס ואגודה, (ובכך גם לא צריך להישען על 4 המנדטים של התנועה האיסלמית), זו הצלה לישיבות, לכוללים וכו'. לא קירור אמבטיה אלא חימומה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 14:45 |
|
| |
אוי אוי אוי, "רב אורי" מוקשה, אני ממש לא מסוגל להרדם בלילה.
ברור שאף אחד לא יצטרף לקואליציה. ברור שאין מי שלא ידפוק מתחת לשולחן על דלתותיהם של אבי אביחצירא/מתן כהנא לקבלת סיוע. מה הנושא?
|
|
|
|
|