אם מישהי שואלת אותך: "שמלה או חצאית?" תמיד תבחר שמלה! כי לחצאית צריך להתאים גם חולצה, ואז הכל מתחיל מהתחלה...
בוקר אור יש דברים שקשה לבחור כגון חתן ולהבדיל גם שמלה וכפתור
כל מה שצריך להתאים לאחר/ת לוקח זמן עד שנבחר/ת
לרוב אני מחליט בקלות, יש בנות שקשה לי להחליט לגביהן, יש אחת כזאת שאני מאוד אוהב ופתאום גיליתי שהיא לא נראית לי, היא קצת הזניחה את המראה שלה ואז הכל התהפך, שתלך, ועדיין אני זוכר לה חסדיה הראשונים איך שהיא השקיעה בי ואהבה איך שאני נראה, משהו בפנים שלי כבש אותה.
אני אוהב את האישיות שלה
מה הכוונה הזניחה?
היא פחות טיפלה במראה שלה לאחרונה, היא לא טיפחה את עצמה כל כך לקראת הפגישה, בעבר ידעתי וראיתי שהיא נאה, ופתאום אני מגלה סתם אחת, הכל קרס. אני רואה גם תמונות שלה שזה לא זה
אם מישהי שואלת אותך: "שמלה או חצאית?" תמיד תבחר שמלה! כי לחצאית צריך להתאים גם חולצה, ואז הכל מתחיל מהתחלה...
בוקר אור יש דברים שקשה לבחור כגון חתן ולהבדיל גם שמלה וכפתור
כל מה שצריך להתאים לאחר/ת לוקח זמן עד שנבחר/ת
לרוב אני מחליט בקלות, יש בנות שקשה לי להחליט לגביהן, יש אחת כזאת שאני מאוד אוהב ופתאום גיליתי שהיא לא נראית לי, היא קצת הזניחה את המראה שלה ואז הכל התהפך, שתלך, ועדיין אני זוכר לה חסדיה הראשונים איך שהיא השקיעה בי ואהבה איך שאני נראה, משהו בפנים שלי כבש אותה.
אם מישהי שואלת אותך: "שמלה או חצאית?"תמיד תבחר שמלה!כי לחצאית צריך להתאים גם חולצה, ואז הכל מתחיל מהתחלה...
בוקר אוריש דברים שקשה לבחורכגון חתן ולהבדיל גם שמלה וכפתורכל מה שצריך להתאים לאחר/תלוקח זמן עד שנבחר/ת
יפים החרוזים במאת האחוזים (היתה פעם פרסומת כזאת: התפוזים התפוזים שווים באלף אחוזים) אלא שהבדיחונת שהבאתי (לבקשת חייכנית שביקשה לחייך על הבוקר) אומרת שיש מצבים שהבחירה לא נגמרת אז לפעמים צריך לחתוך וזהו אבל מה שנכון זה שבדרך כלל לאשה יותר קשה להחליט מאשר לגבר ככה זה בטבע האדם וההתמהמהות בהחלטה לגיטימית כל זמן שהיא לא סתם מריחת זמן מפחד או חשש בלתי מוצדק בכל מקרה נראה שהפורום ישמח להתעדכן בפתרון חלומך העוד תפרח האהבה או שפרחה לה
תוקן על ידי דגדוגי ב- 07/06/2021 11:29:05
תוקן על ידי דגדוגי ב- 07/06/2021 11:30:23
בס"ד
חחח
אמן ויכולנו לדעת מתי הקושי להחליט נובע מחשש מוצדק ומתי מפחד לא מוצדק....