| נשלח ב-3/6/2021 13:46 |
|
| |
בפגישה עם ביבי הוחלט לנסות לקיים עצרת ענק של הציבור החרדי נגד הממשלה
בפגישת ראשי גוש נתניהו הוחלט לבחון אפשרות לקיים עצרת ענק של הציבור החרדי נגד הממשלה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 14:13 |
|
| |
אם גדולי ישראל היו מחליטים לעשות עצרת נגד הגזירות הבאות. הרי מצווה להתכנס ולזעוק בעת צרה. אבל אם ביבי מארגן את הציבור החרדי להפגנה, בגלל האינטרסים שלו, שלפני מס' שנים הוא עצמו היה ראש הממשלה בממשלת השיסוי נגד החרדים, שעד היום לא סיימו לתקן את הנזקים שלה, ואנו צריכים להפגין כי כעת זה מתאים לו. צריך להיות פראייר, ונציגנו צריכים להיות נמושות על מנת להיות הכושי שעושה למכה שלך מאתמול את העבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 14:19 |
|
| |
רק חסר לנו שאיזה רב\אדמור לא חכם במיוחד יצעק בעצרת עמלק והיטלר..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/06/2021 14:19:47
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 15:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רק חסר לנו שאיזה רב\אדמור לא חכם במיוחד יצעק בעצרת עמלק והיטלר..
|
|
שפה מזלזלת ברבנים, של איש כיפת הכזית אתה החכם שידריך את הרבנים מה כדאי להם לומר..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 15:22 |
|
| |
מישהו יכול להסביר מה זה יכול להועיל (מעבר לחיוב לזעוק ולהריע בעת צרה - אבל מה נתניהו קשור לזה)?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 16:51 |
|
| |
ה' ישמור אם יחליטו לעזות את זה. מתי החכי"ם החרדיים ידרשו להתחיל לשטוף אצלו כלים ? די לבזיון!
אם כבר מדברים על עצרת. הלא כולם מחפשים לדעת מה ה' רוצה מאיתנו בעת האחרונה. חשבתי, אולי לא הודינו לו מספיק, כיחידים וכציבור על סילוקה של מגיפת הקורונה מקרב בני עמנו. אולי היה צריך לעשות עצרת הודיה גדולה בלי נאומים, ובלי דרשות, רק לשיר ולרקוד כולנו יחד 'מזמור לתודה'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 16:55 |
|
| |
קלעפער
| קהלת כתב: |  | ה' ישמור אם יחליטו לעזות את זה. מתי החכי"ם החרדיים ידרשו להתחיל לשטוף אצלו כלים ? די לבזיון!
אם כבר מדברים על עצרת. הלא כולם מחפשים לדעת מה ה' רוצה מאיתנו בעת האחרונה. חשבתי, אולי לא הודינו לו מספיק, כיחידים וכציבור על סילוקה של מגיפת הקורונה מקרב בני עמנו. אולי היה צריך לעשות עצרת הודיה גדולה בלי נאומים, ובלי דרשות, רק לשיר ולרקוד כולנו יחד 'מזמור לתודה'.
|
| רעיון עצום! מענין שאיש לא חשב על כך. ממש עשה לי צמרמורת הרעיון. קידוש השם כזה לא בטוח שהיה פעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 16:57 |
|
| |
מתי גדולי ישרוטל יזעקו ביבי ביבי לפני קבלת עול מלכות שמים או...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 20:03 |
|
| |
ורטר ב'הארץ': מקור חרדי סיפר לי שמלשכת ראש האופוזיציה נתניהו מתקשרים לחצרות האדמו"רים וחופרים להם 'נו? מתי אתם יוצאים לרחובות?'
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 20:14 |
|
| |
אני מציע לכל מי שרואה את ההזיה הסמולנית הזאת לא ליפול בפח המטופש הזה,
משני כיוונים,
נראה לכם שראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו שיש לו קשרים ענפים עם כל ההנהגה של הציבור החרדי,
הולך וחושב שאם יוציאו הודעה מהלשכה לחצרות האדמורי"ם יקרה משהו?
זה לא בדיחה גרועה?
ומהכיוון השני,
נראה לכם שהנהגת הציבור החרדי תצא לרחובות כי הלשכה של .... מנדנדת.
מה בעצם כן קורה ! ! !
זה לחץ של הסמול מכך שהציבור החרדי והדתי והמסורתי יתאחד נגד בנט בעניין הכותל
ומזה הם מפחדים,
ולכן יוצאות ידיעות שכאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 20:18 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | ה' ישמור אם יחליטו לעזות את זה. מתי החכי"ם החרדיים ידרשו להתחיל לשטוף אצלו כלים ? די לבזיון!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2021 21:19 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
אני מציע לכל מי שרואה את ההזיה הסמולנית הזאת לא ליפול בפח המטופש הזה,
משני כיוונים,
נראה לכם שראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו שיש לו קשרים ענפים עם כל ההנהגה של הציבור החרדי,
הולך וחושב שאם יוציאו הודעה מהלשכה לחצרות האדמורי"ם יקרה משהו?
זה לא בדיחה גרועה?
ומהכיוון השני,
נראה לכם שהנהגת הציבור החרדי תצא לרחובות כי הלשכה של .... מנדנדת.
מה בעצם כן קורה ! ! !
זה לחץ של הסמול מכך שהציבור החרדי והדתי והמסורתי יתאחד נגד בנט בעניין הכותל
ומזה הם מפחדים,
ולכן יוצאות ידיעות שכאלה.
|
|
אתה צודק, משני כיוונים, נראה לכם שראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו שהעלה את מתווה הכותל, יהיה עכשיו נגדו? זה לא בדיחה גרועה? ומהכיוון השני, נראה לכם שהנהגת הציבור החרדי שלא התנגדה אז למתווה, תצא לרחובות כי הלשכה של .... מנדנדת. מה בעצם כן קורה ! ! ! הם באופוזיציה וצריך לעשות הפגנה, לא חשוב על מה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|