|
|
| נשלח ב-3/6/2021 15:17 |
|
| |
למישהו יש מראה בשביל ח"כ יעקב מרגי?
ח"כ יעקב מרגי: "אני לא קונה את 'דמעות התנין' של (הציבור) הדתי לאומי. הראשונים שיחבקו את הממשלה הזאת ואת נפתלי בנט זאת הציונות הדתית, על מוסדותיה. הם הוכיחו לנו, במשך שנים, כשזה מגיע לעניין האישי שלהם - הם קודם עם הסקטור שלהם. הם לא ירגישו שום קושי בממשלה הזאת".

|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 09:22 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | דוקא הערכתי אותו בעבר, אבל מאז שהוא העביר בשביל מירי רגב את התקנה המושחתת של התקנת ערכות התרעה ברכב מפני שכחת ילדים, הוא נפסל בעיני לחלוטין. |
|
זו אותה מירי רגב שדיברה גבוהה גבוהה על ביטול הטסט השנתי, (השרירותי, על גבול המושחת כשלעצמו) לרכבים חדשים עד 10 שנים ובמקומו - טסט אחת לשנתיים. מה יצא מזה? נאדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 23:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 18:47 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | דוקא הערכתי אותו בעבר, אבל מאז שהוא העביר בשביל מירי רגב את התקנה המושחתת של התקנת ערכות התרעה ברכב מפני שכחת ילדים, הוא נפסל בעיני לחלוטין. |
|
לא יודע על שום מה הערכת אותו בעבר, אני מעולם לא הערכתי אותו (ואת דומיו), הוא זכור לי גם מיוזמת ז'נווה.
מצאתי כאן אשכול שעסק בזה:
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 16:48 |
|
| |
דוקא הערכתי אותו בעבר, אבל מאז שהוא העביר בשביל מירי רגב את התקנה המושחתת של התקנת ערכות התרעה ברכב מפני שכחת ילדים, הוא נפסל בעיני לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 15:29 |
|
| |
"בשתי מילים"...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|