, אז נזכיר את הפוסט החריף הזה שכתב נפתלי בנט בעבר:
נשלח ב-1/7/2021 23:53
בהמשך, הביע חרטה על כך שנעדר מהלוויתו של הנשיא לשעבר שמעון פרס: "נתתי כיסוי לעמדה הפופוליסטית שהיתה, אחר כך גיליתי כמה שההחלטה הזו פגעה בתדמית חברי הכנסת הערבים. אותו הדבר ההצבעה נגד הסכמי אברהם. זה הסכם שלום, אנחנו לא יכולים להתנגד, בואו לפחות נימנע".
כשנשאל על הביקור שערך ב-2013 אצל שלוש משפחות מחבלים אמר בתקיפות: "מה עם הפעילות שלי במשך 20 שנה למען השותפות והשלום? תביאו את הנאום שלי על השואה למשל. הביקורים האלו לא באו כתמיכה במה שעשו חס וחלילה. אנו תנועה חברתית שברגע שיש פניה לעזרה, לסעד מסוים, אנו חייבים להיות שם". עם זאת, טען כי היום היה פועל אחרת: "הייתי מוצא דרך לעזור להם אבל לא הייתי מתחייב להיות שם".
כשהראש הלשכה כתב "שלום אשר יביא", כיאל עצר אותו, ביקש שלא ישים בנאום את המילה "כיבוש": "אנחנו נלך למקום בעייתי. זה ייקח אותנו למקום אחר".
לאחר הנאום, במטה רע"מ התפנו לתפילה, אחריה ניגש לעבאס אחד מראשי המפלגה ושאל: "איפה הכיבוש? איפה פלסטין". "זה לא הנושא עכשיו", נשמע עבאס משיב, ולאחר מכן הסביר בעברית למצלמה: "אני לא רוצה עוד ניסיון כושל כמו שהיה לנו".
נשלח ב-15/6/2021 01:11
זה הכי עניני שיצא לך היום? אתה ממש משתפר והולך...
נשלח ב-15/6/2021 00:59
אם רק היית מאמץ את זה בעצמך לכולנו היתה הרווחה
נשלח ב-15/6/2021 00:46
קלעפער
אוסף המשפטים המתחמקים מדיון, בגלל מצוקת עניניות, מדהים כל פעם מחדש. אם אין לך יכולת לענות בטוב טעם ודעת עשה את מה שהחכם מכל אדם המליץ ותראה ישועות רבות...
תוקן על ידי קלעפער ב- 15/06/2021 00:47:06
נשלח ב-15/6/2021 00:36
כשאתה אי שם למעלה על העץ, לנסות להסביר לך או לנהל אתך דיון זה כמו לנסות לסגור באמצעות אצבע פרצה בחבית מחוררת כולה, זה אף פעם לא ייקלט, והויכוח אף פעם לא ייגמר.
נשלח ב-15/6/2021 00:26
שום חילוק. סתם התעקשות, תוך כדי זריקת אשמת התעקשות על הזולת, הבעיה היא לפי מה שאתה אומר שבנט כתב אך לפני זמן מה פוסט נגד עבאס והוא חזר בו. והם לא. אז א. זה לא נכון, חלק מהדוברים המובאים כן כתבו. יתרה על כך, חלקם אפילו ציינו את זה ב"כתב ההכשר" שעבאס "השתנה" ועזב את הלאומניות הערבית לטובת מצלצלים לקהילתו. אבל עקשן יצליח... ב. גם אם נניח שהם לא כתבו. וגם אם נניח שהם אפילו לא חשבו כך מעולם (ויודגש שכולם חשבו שעבאס הוא אחים מוסלמים עם כל היוצא מכך) עדיין עמדתם הברורה בשעת הריב האם מותר לצרף אותו או לא, בהחלט מכשירה את עבאס גם אצל מי שחשב אחרת.
התעלמות מכך יש לה הסבר אחד: צביעות (במקרה שלך יש עוד הסבר: עיקשות של תינוקנ או סתם חוסר יכולת הבנה)
נשלח ב-15/6/2021 00:18
קלעפער כתב:
את החילוק הגאוני שהוא בנט והם לא בנט כבר אמרת. די בפעם אחת להתענג על ה"לומדעס" הזו לשנים רבות.
ס"ה כפי האמור לעיל, עכשיו החזרה האינטרסנטית של בנט נראית באור שונה. גם מי שמתנגד לו היה מוכן לשבת עם עבאס או לטעון שעבאס השתנה.
אבל בנט קרח!!!
נשגב מבינתי מה גורם לאדם בוגר לעשות מעצמו מטומטם הרי גם ילד שהגיע לכאן ישר מכיסא הספר לאחר תספורת החלאקה היה רואה את החילוק (ולא כפי שניסית להציג שזה בנט וההוא לא בנט).
עכ"פ לנהל אתך ויכוח זה כמעט חסר תוחלת, עוד לא נברא הסולם שיגרום לך לוותר על האגו שם במעלה העץ ולרדת לקרקע המציאות.
נ..ב. תגובתך הבאה כמעט צפויה
נשלח ב-15/6/2021 00:07
את החילוק הגאוני שהוא בנט והם לא בנט כבר אמרת. די בפעם אחת להתענג על ה"לומדעס" הזו לשנים רבות.
ס"ה כפי האמור לעיל, עכשיו החזרה האינטרסנטית של בנט נראית באור שונה. גם מי שמתנגד לו היה מוכן לשבת עם עבאס או לטעון שעבאס השתנה.
אבל בנט קרח!!!
נשלח ב-14/6/2021 22:19
קלעפער כתב:
להגן על עצמי מפני מה? לא חושב שאני זקוק להגנה כלשהיא. אני מביא לינקים בענין הכשרתו של עבאס ע"י הימין, או בגלל שהעיקרון של ממשלת ביבי חרדים וסמוטריץ' חשוב יותר מהגיס החמישי או בגלל שהוא השתנה. הצד השווה שבהם שהפליפ פלאפ של בנט נראה באור שונה. כולם צבועים ומוכנים למען כסאת לשבת עם הרע מכל. לפעמים בשביל שליטה מוכנים אפילו לוותר על מנעמי שלטון, כפי שסמוטריץ עשה כדי להשתלט על הציונות הדתית.
זה הכל. יש כאלה שהסברים פשוטים לא מספקים להם בגלל חולשת הבנה או בגלל עיוורון מפלגתי אבל אתה בטוח לא נכלל בהם.
חבר, אתה ממחזר כל הניסיונות שלך להביא ראיות מאישים כאלו ואחרים לא מסבירים את הפליפ פלאפ הם לא כתבו אך לא מזמן פוסטים תוקפניים וחריפים ביותר נגד תומכי הטרור רע"מ ומנסור עבאס ומי שמנסה לשתף עמם פעולה, ואז כשהיו צריכים את אצבעותיו עשו את הפליפ פלאפ.
נשלח ב-14/6/2021 20:17
להגן על עצמי מפני מה? לא חושב שאני זקוק להגנה כלשהיא. אני מביא לינקים בענין הכשרתו של עבאס ע"י הימין, או בגלל שהעיקרון של ממשלת ביבי חרדים וסמוטריץ' חשוב יותר מהגיס החמישי או בגלל שהוא השתנה. הצד השווה שבהם שהפליפ פלאפ של בנט נראה באור שונה. כולם צבועים ומוכנים למען כסאת לשבת עם הרע מכל. לפעמים בשביל שליטה מוכנים אפילו לוותר על מנעמי שלטון, כפי שסמוטריץ עשה כדי להשתלט על הציונות הדתית.
זה הכל. יש כאלה שהסברים פשוטים לא מספקים להם בגלל חולשת הבנה או בגלל עיוורון מפלגתי אבל אתה בטוח לא נכלל בהם.
נשלח ב-14/6/2021 19:31
אפשר ללמוד הרבה מוסר ממך קלעפער, כמה קשה לאדם לרדת מהעץ ואיך אגו של אדם מכשילו.
לכל אורך האשכול ניסית להגן על עצמך וניסית להביא הוכחות מהגורן ומהיקב, אבל הוכחות סרק שנענית עליהן שוב ושוב.
כעת אתה מביא את דברי הרב טאו שאין בהם דבר וחצי דבר בנוגע למהותו של ראש מפלגת תומכי הטרור רע"מ, אלא רק ביטוי של רווח מול הפסד.
חסידתו היתרה מביאה עלינו ממשלה עם ערבים בפנים ויהדות בחוץ" | הרב טאו היה מהרבנים הבודדים שקראו לימין לשבת בקואליציה שתיתמך על עבאס
נשלח ב-9/6/2021 21:26
השאלה היא אחרת, לא האם יש קיצונים ממנו, אלא האם הוא היה קיצוני כמותם והשתנה. וזה מה שקוראים בכתבה, למי שקורא.
הטענות עליו כאילו הוא חדל להיות נאמן לפלסטינים ולהתקרב למתנחלים. זה על ערבי מוסלמי כמו לקרוא בוגד..
למשל הנה: אירועי שייח' ג'ראח והתקפות המתנחלים באו במקביל להתקרבות של עבאס למתנחלים ולפגישה שלו עם הרב דרוקמן; עבאס שמר על שתיקה מוחלטת בנוגע למה שקרה בשכונה ומה שהתרחש קודם לכן סביב המחסומים בבאב אל עמוד (שער שכם). תושבי שייח' ג'ראח אפילו סירבו לקבל אותו כשרצה לבקר במקום.
pastingעד כדי כך שחלק מהפעילים בחברה הערבית כתבו לו שההצהרה שלו דומה למישהו מהאו"ם. חלקם אמרו שאפילו הצהרות השמאל הישראלי היו חריפות וביקורתיות יותר כלפי הממשלה והמשטרה.
אם כניסתנו לכנסת תוביל אותנו לוותר על קווים אדומים ולהידרדר למצב של שותפות עם המתנחלים הקיצונים,
אני חושב שאפשר לוותר על כל הישיבה בכנסת".
בהצהרות האחרונות שלו, עבאס מופיע כאדם נייטרלי שרוצה להרגיע את העניינים, כאילו לא מדובר בעם שלו
נשלח ב-9/6/2021 21:05
זה שיש ערבים תומכי טרור שמפלגת תומכי הטרור רע"מ בראשות עבאס אינה מספיק קיצונית בשבילם זה לא חידוש.