| נשלח ב-4/6/2021 02:23 |
|
| |
אני נחשב חרדי ???
לא מצליח להרדם מדאגה על מחשבותיי, כולי תפילה שתקום ממשלה עם ראש ממשלה נפתלי בנט, מחכה כבר 15 שנה שביבי יסיים את הקריירה הפוליטית שלו, האם זה נקרא שאני חלילה מהרהר אחרי רבותיי, ? כל העולם ואשתו מעלים סטטוסים נגד בנט, וכמה הוא שקרן, ואני בדיוק להפך מתפלל שיצליחו, מסתמא אני טועה, מקווה שאצליח להשתכנע שבנט הוא ........ בינתיים לילה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 12:31 |
|
| |
הכובס1 רוצה להחמיא לך על האשכול. סוף סוף נפתח פה אשכול מעניין ומעמיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 23:15 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | לא הוא האייטם וגם לא שקריו ואפילו לא נתניהו. השאלה היא, האם דיקטטורת הפרקליטות ניצחה ותמשול כאן לנצח (עד ביאת המשיח בב"א, כמובן) בשיטותיה האכזריות הלקוחות מבית מדרשו של סטאלין, או שהשיטה הכי פחות בעייתית בעולם הנוכחי - הדמוקרטיה של העם, תשרוד. זו השאלה ואין בלתה. כל השאר זה ספיחין, מעניינים פחות או יותר, אבל לא קריטיים. אפילו לא תקציבים וג'ובים, בלעדיהם ניתן לשרוד.
כחרדי עליך להיות חרד ממצב בו כל תועבות השמאל הליבראלי והפרוגרסיבי יקבלו במה ראשית, חלקם אף חוקים בתמיכת בג"ץ בלתי מסוייגת. יש מספיק דברים שבנט - גם אם הוא ינסה להציג את עצמו דתי - בכלל לא מודע להם. רק תאר לעצמך שראש הממשלה יאיר לפיד יברך מעל במת הכנסת ויקבל משלחות רשמיות ואף יקשט את בניין הכנסת בהתאם לרגל מצעדי הגאווה. שום בג"ץ לא יעצור את זה, ותמר זנדברג תמהר להגיש הצעת חוק שכל ילד מגיל חמש חייב להיחשף למצעד ומה הוא מסמל - ולא, עצירת תקציבים מוחלטת, עונשי מאסר על מנהלים וגננות, ואפשרות להוציא ילדים מחזקת הוריהם המונעים מהם חינוך מתקדם. יהיה לזה רוב מוחלט בכנסת, המתנגדים משמאל (חלק מהערבים) יושתקו... בנט ללא כל ספק יתמוך, כי הוא הרי הבטיח שיהיה לטובת החרדים ויגן עליהם, וזו מטרה בהחלט ראויה למען החרדים - לחנך אותם ברוח בנט סבא...
הראיה הכל כך צרה של ביבי טוב או לא טוב, אשם לא אשם וכו' - כלל לא מעניינת את גדולי ישראל וגם שלוחיהם מודעים לכך היטב. יש כאן מאבק אדיר שמתחולל בכל העולם (קלעפפער, המתנגד לטראמפ, גם הוא בצד פורקי כל עול מוסר). כנראה שזה אחד הניסיונות הלא קלים שלפני ביאת המשיח. |
| מדוייק.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 18:02 |
|
| |
מנחה דברי טעם. אבל אין לנו להלין אלא על עצמנו שקשרנו את גורלנו בקשר בל יינתק לימין, ובעיקר בגלל דעת הקהל של הציבור החרדי שנוטה באופן טבעי לימין יותר מאשר לשמאל. לו חכמנו והשכלנו היינו משקיעים גם אצל השמאל לכל צרה שלא תבוא ואז לא היינו עומדים בפני שוקת שבורה, כשהשמאל באופן טבעי מחפש לנקום בחרדים על עמידתם העיקשת למען הימין. ישנם לא מעט גדולי ישראל שבמשך השנים ניסו לאזן את המצב אמנם ללא הצלחה יתירה בעיקר בגלל דעת בעלי בתים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 17:41 |
|
| |
כאדם, כאישיות, כדוגמא להתנהגות נאותה, בנט לא יותר גרוע מביבי.
ביבי מטרלל פה את הפוליטיקה כבר יותר מעשור על ידי שקרים ומניפולציות, מחיקת המתחרים ומי שהוא חושב שהם מתחרים שלו בשיטות מאפיונריות ונכלוליות.
וה-בעיה הגדולה של הציבור איתו היא, שאת השקרים והמניפולציות הוא מפעיל גם עלינו הציבור. כשהוא מדבר על הישג בנושא האיראני/קורונה/כלכלי/פוליטי, אי אפשר להאמין למילה אחת שלו. כמו שצויין כאן, הוא לא נגע באצבע קטנה לרעה במערכת המשפט, למרות שכדי לקבל אהדה בציבור הבייס שלו, הוא מקפיד לתקוף אותה. אין שקר גדול מזה לציבור. כך גם כשלונות ברורים הוא מפיל על אחרים ואף פעם לא לוקח אחריות.
כך שמבחינה אנושית אין לי שום רחמים וסנטימנט למפלתו האישית של ביבי.
הצרה היא שאנחנו כציבור חרדי שתלוי בחסדי השלטון על כל שקל שאנחנו אמורים לקבל, ומצב היהדות בארץ שתלוי על כרעי תרנגולת וזקוק לנציגים חרדים בממשלה כדי לעצור עד כמה שאפשר את ההידרדרות, גורם לכך שאנחנו תלויים בימין ובנתניהו שהוא כרגע הימין, ומפלה שלו היא מפלה שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 17:22 |
|
| |
אין לי חלומות, בארץ ישראל אף פעם לא חלמו, רק בגלות היינו כחולמים, ואתה יודע למה אני לא חולם, כי על כל חלום שמישהו פעם העיז לחלום קם ביבי והרס אותו, ביבי הוא היחיד שמותר לו לחלום, והוא בגלל זה יושן כל הזמן ונותן לחיים לנסןע, והעיקר לא להפריע להם, ואם מישהו נוחר על ידו הוא עף, ואם מישהו הדליק את האור בחדר דינו להשאר בקצה המפלגה עד סוף ימיו, לא רוצה את עבס ושונא את טיבי, אבל היות ואני חרדי, ומאמין בתורת השם ובארץ השם, אז מי שעומד בדרכי אני מוותר עליו, ביבי יכל לבנות מאות אלפי יחידות דיור בהתנחלויות הגדולות, היו לו 12 שנים אבל הוא וויתר על זה, יכל לחזק את המונח יהודית, אבל העדיף לחזק את המונח דמוקרטית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 16:49 |
|
| |
אין לי תשובה האם אתה חרדי, אבל אם פסגת חלומותיך זה ממשלה עם האחים המוסלמים שעבאס נמנה על בוגרי שורותיה הייתי שואל האם אתה יהודי?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 16:30 |
|
| |
ביבי וכחלון אשמים במצב אליו הגיע בית המשפט הדיקטטורי עצוב שביבי אולי יאלץ ללכת הביתה, אבל קצת מגיע לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 13:49 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | לא הוא האייטם וגם לא שקריו ואפילו לא נתניהו. השאלה היא, האם דיקטטורת הפרקליטות ניצחה ותמשול כאן לנצח (עד ביאת המשיח בב"א, כמובן) בשיטותיה האכזריות הלקוחות מבית מדרשו של סטאלין, או שהשיטה הכי פחות בעייתית בעולם הנוכחי - הדמוקרטיה של העם, תשרוד. זו השאלה ואין בלתה. כל השאר זה ספיחין, מעניינים פחות או יותר, אבל לא קריטיים. אפילו לא תקציבים וג'ובים, בלעדיהם ניתן לשרוד.
. |
|
חד משמעית, נכון ומדוייק במאתיים אחוז. אבל: איך בחירות חמישיות בסיטואציה הנוכחית יסייעו בעניין הזה? הסיכוי של גוש הימין להגיע ל61, אחרי שנה-שנתיים של נתניהו באופזיציה וממשלת ריפוי-איחוי מקרטעת ומדממת, גבוה בהרבה מהסיכוי (הלא קיים) לנצח בבחירות חמישיות כעת. ( צריך לזכור שהמצב הממושך של ממשלות מעבר, נותן עוד כר נרחב להשתלטות של המשפטנים)
לכן, יש לקוות שהממשלה תקום, ויש לקוות שהיא תתפרק אחרי פרק זמן של התאוששות וגמילה מהעיסוק ב"ביבי ובשקריו".
אני זוכר היטב שגם ב1999 האווירה בארץ היתה שאם רק ביבי הנוכל ואשתו המטורללת ילכו, כל בעיות המדינה ייפתרו. שנה וחצי שביבי ישב בבית ואהוד ברק הנהיג ,הביאו את ביבי להגיע בסקרים ל40 מנדטים. (זה שהוא פיספס אז ולא חזר ,זה כבר עוד טרגדיה שלא קשורה לענייננו)
וכמובן כמובן מי שמנע הקמת ממשלת ימין ועצר את כל השינוי במערכת המשפט, שכמובן חשוב יותר מאלף חוקי קמניץ, הוא מיודענו בצלאל סמוטריץ. וכן, גם שמחה רוטמן שאיתו.בכל פעם שהוא ינאם על בג"צ נזכיר לו שהיתה הזדמנות ומי החמיץ אותה.
(ולא , אל תתווכחו עכשיו אם עבאס היה תומך בחקיקה נגד בג"צ או לא, כי בניגוד לאמירה השקרית של סמוטריץ שאם בנט לא היה מקים ממשלה, היו 2 עריקים מסער, יש דבר אחד שהוא כן נכון- אם סמוטריץ היה מקים בפועל ממשלה עם רע"מ, אז בהחלט ייתכן שהיו 2 עריקים.)
תוקן על ידי פצקו ב- 04/06/2021 14:06:31
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 12:54 |
|
| |
הבינו, וכולם מבינים את הבעיה שגיא בכור
ויעקב בורדוגו שוטפים את הרשת ואת הרדיו והטלויזיה, שהפרוגרסיבים משתטלים על העולם ועל החדשות ועל סדר היום הציבורי, ועדיין כשמדינה מרגישה מאויימת היא מגיבה, וכשעזה שלחה טילים לא עזר לה כלום והיא הושטחה, 9לכל דבר צריך פורפורציה, השאלה שצריכה להשאל, האם פולטיקאי צריך ליזום או לשמור על עצמו, לעת עתה הפולטיקה אצלינו וכנראה בכל העולם פחות עסוקה במה טוב לציבור ויותר עסןקה במה נוח לה, ולכן כל שינוי גם לכיוון השלילי הןא מבורך כי זה יוצר בירור, והרשיעו הרשעים והצדיקו הצדיקים ודוק
| hhaavv כתב: |  | | בינתיים לא נראה שמישהו קרא את מה שכתבתי. נתפסו בדוגמה וגם אותה לא הבינו. הכל בסדר. לא ציפיתי ליותר. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 11:17 |
|
| |
בינתיים לא נראה שמישהו קרא את מה שכתבתי. נתפסו בדוגמה וגם אותה לא הבינו. הכל בסדר. לא ציפיתי ליותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 10:51 |
|
| |
אין קשר בין הדברים. ביבי צריך ללכת, ועדיין בנט הוא גדול הנוכלים והרמאים שקמו בארץ הזאת. הוא ואיילת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 10:21 |
|
| |
המינוי הזה שם לי את הגולל על ביבי איכס של מינוי
ארץ אשר תמיד עיני השם אלוהיך בה, לדחוף לו אצבע לתוך העין ולשים לו מינוי של זימה בתוך ביתו, לא יקום ולא יהיה. בטח לא ממישהו שכביכול מייצג את המסורתיים, ממירב מיכאלי אני לא מצפה, אבל אתה ביבי שמצליח לסובב את כל העולם לא הצלחת להמנע ממינוי כזה.
| קלעפער כתב: |  | | מאז שהחרדים המפלגתיים קיבלו כל כך יפה את הבעל גאוה שר המשפטים של הליכוד קשה ממש להתרשם מהדמיונות וההזיות של הנובח "הב הב"...(hav hav) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 10:18 |
|
| |
בוקר טוב, ממש תגובות ראויות,
כאילו עד עכשיו לא קישטו את כל המדינה בדגלי גאווה, כאילו עד עכשיו בית המשפט לא שחרר מחבלים, ולא הוציא ילדים מחזקת הוריהם, נער הייתי וגם זקנתי שדווקא עם השמאל הצליחו החרדים להציל את יבנה וחכמיה הרבה יותר מעם הימין, כאילו ביבי ממש צדיק הדור, מנערותו בענייני זימה, ועד בגרותו באכילת ..... ועד זקנותו במינוי שר מתועב, ובכלל עצירת כל אפשרות להורים לגדל ולחתן את ילדיהם באופן הגיוני, ועד השיעבוד לחיי עבדות על מנת שיצליח לגרום למדינה להיות אמריקה של פעם, עבדים מתוך בחירה, שינוי עולמי של פרוגרסיבי או לא, לא קשור לבנט או לביבי, זה קשור לצריכה המפגרת של תקשורת רבתית, הציבור ברגע אחד יכול להפסיק לצרוך פייסבוק או לצרוך טוויטר ולהחליט במה הוא בוחר, ואם בנט שקרן, אז ביבי אבא שלו, מספיק רק לשמוע את זעקות היללה של חברי הליכוד, אף אחש לא מביא טיעון ענייני למעט זה שבנט לא עמד בהבטחתו. בקיצור לא השתכנעתי שאני לא חרדי, והתחזקתי שאני לא מהרהר אחרי רבותיי כי בעינינו תן לי יבנה וחכמיה זאת התכלית
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 05:59 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | אני נחשב חרדי ???
לא מצליח להרדם מדאגה על מחשבותיי, כולי תפילה שתקום ממשלה עם ראש ממשלה נפתלי בנט, מחכה כבר 15 שנה שביבי יסיים את הקריירה הפוליטית שלו, האם זה נקרא שאני חלילה מהרהר אחרי רבותיי, ? כל העולם ואשתו מעלים סטטוסים נגד בנט, וכמה הוא שקרן, ואני בדיוק להפך מתפלל שיצליחו, מסתמא אני טועה, מקווה שאצליח להשתכנע שבנט הוא ........ בינתיים לילה טוב |
|
זה בסדר, אתה יכול להיחשב חרדי, חרדי מזוכיסט, אבל חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 04:49 |
|
| |
מאז שהחרדים המפלגתיים קיבלו כל כך יפה את הבעל גאוה שר המשפטים של הליכוד קשה ממש להתרשם מהדמיונות וההזיות של הנובח "הב הב"...(hav hav)
|
|
|
|
|