זוכרים את התרגיל המסריח בשנת 1990 ??מי בישל עם פרס את הממשלה של פרס דרעי. ולמה הממשלה לא קמה כי חברי הכנסת מזרחי וורדיגר נעדרו מההצבעה וממילא לא היה רוב להחלפת שמיר.
נוסטלגיה אהה? ומה הקשר לענייננו?
נשלח ב-10/6/2021 23:59
שרית560 כתב:
לא יאומן איך המחשבות הנוגות על ישיבה באופוזיציה מחרפנות את חברי הכנסת החרדים !! ארסנל הקללות של גפני ושות הוא הזוי לחלוטין!! בנט ושקד הרי הציעו להם להכנס לממשלה !!
מחילה, בפסקה השניה פספסת רווח לפני שני סימני הקריאה. (לעצם העניין, בנט ושקט מחפשים לגיטימציה למעשה בשפל שלהם ורצו את החרדים כשעיר לעזאזל. טוב עשו שלא נכנסו, יהיה המחיר אשר יהיה, אחרת היה גרוע יותר).
נשלח ב-11/6/2021 01:15
התבלבלתי לגמרי.
מצד אחד , המחשבה על אופזיציה מחרפנת את הח"כים.
מצד שני - הוצע להם להכנס והם סירבו, אז כנראה שהם לא כ"כ נרתעים מאופזיציה.
קשיא רישא אסיפא!!!!
נשלח ב-11/6/2021 01:18
משגיחשליטא כתב:
שרית560 כתב:
זוכרים את התרגיל המסריח בשנת 1990 ??מי בישל עם פרס את הממשלה של פרס דרעי. ולמה הממשלה לא קמה כי חברי הכנסת מזרחי וורדיגר נעדרו מההצבעה וממילא לא היה רוב להחלפת שמיר.
נוסטלגיה אהה? ומה הקשר לענייננו?
שדרעי בשנת 1990 שהיתה רוטציה של שמיר ופרס . דרעי בישל את התרגיל המסריח על מנת שפרס יהיה ראש הממשלה!! בשנת 1992 הוא ישב בממשלת שמד נגד דעת הרב שך זצ"ל . עם שולמית אלוני כשרת החינוך!!
בואי נתחיל מזה שדרעי לא כוס התה שלי ויעידו אשכולות מהעבר. לא מבין מה הקשר בין מה שהיה אז (וניכר לכל בר דעת שהוא התפכח בזה) לבין היכולת "לתת מוסר" למי שרימה את בוחריו בכל היבט. עם כל הביקורת שיש לי כלפי דרעי (ופוליטיקאים חרדים אחרים) והתנהלותו הפוליטית, לפחות אני יכול לומר שהוא נאמן לדרך ולא מסובב בכחש את בוחריו.