|
|
| נשלח ב-6/6/2021 02:44 |
|
| |
אתה לא הבנת את הכוונה הפחד של השבכ הוא שהרצח הבא יגיע מההסתה של סביבת נתניהו, שנגרמת כמובן בגלל החלפת ראש הממשלה קצת הבנת הנקרא לא תזיק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 04:46 |
|
| |
כפי שקראתי אני את הודעתו של רעיונוביץ כאן לפני 6-7 ימים, זו היתה קריאה לאלימות נגד בנט שהוסוותה כ"הבעת דאגה" כביכול. כעת, כשההסתה לאלימות נגד בנט כבר גועשת, כולל במכתב של רבני הציונות הדתית, רעיונוביץ שוב מגלגל עיניים לשמיים, יעני "אמרתי לכם". דם הקרבנות יהיה על ידיהם של המסיתים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 07:46 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | למי שלא הבין, מתנהלת כאן מקהלה מתוזמרת שכל תכליתה היא לסתום פיות, כולל מחאה לגיטימית, והצטרף לזה גם ראש השב"כ.
נגד נתניהו התנהלה ומתנהלת הסתה אמיתית כבר שנים ואף אחד מהם לא פצה את פיו, אפילו נגד בנט התנהלה הסתה, אך היא היתה מצד שמאל אז זה בסדר.
הצביעות חוגגת, ועימה הניסיונות לסתום פיות וכל ביטוי של מחאה. |
|
אני לא בטוח שזה ניסיון לסתום פיות,
זה תפקידו של ראש השב"כ,
לזהות דברים שמסכנים את ראש הממשלה,
ואם הוא אומר, שיש שיח אלים צריך להילחם בשיח הזה ! ! !
יחד עם זה צריך להיות שיח מתנגד, בצורה מקצועית, ומכובדת,
למהלך הפוליטי של הנוכל הפוליטי נפתלי בנט. |
|
אה,וכל זה ויותר מזה, לא היה בשנתיים האחרונות נגד נתניהו? שמעת פעם שהוא יצא בקריאה כזו??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 08:43 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | נראה שאתה עוצם עיניים ואוטם אוזניים חזק חזק
ההסתה הנוראית נגד נתניהו נמשכת כבר שנים, והיא לא רק בתקשורת, היא ברשתות החברתיות (זה הציבור), בכיכרות הערים, בהפגנות נגד נתניהו. דברים נוראיים , כולל איומים מפורשים על חייו וחיי בני משפחתו.
|
|
סליחה, לא הוספתי את הרשתות החברתיות,
אני יסביר את עצמי אולי קצת יותר טוב,
כל ההסתה נגד נתניהו, בכל מה שאמרת,
היא הסתה מאורגנת, בהפגנות , בכיכרות, בצעדות, כשהכול מאורגן עבור התשקורת,
מצד שני,
איפה שרק נתניהו הסתובב הוא זכה לאהדה ציבורית גדולה,
כי רוב העם אוהב אותו,
גם אם לא מצביע לו,
מתי נתניהו סבל מחוסר אהדה ציבורית , זה היה רק כאשר הגיעו למקום אנשים מאורגנים נגדו.
השנאה ליצחק רבין הייתה עממית,
הוא לא היה יכול ללכת ברחוב,
לא מפחד שמישהו יירה בו,
אלא מקללות עסיסיות, מאיחולים קשים, מביצים ועגבניות שיעופו לכיוונו.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/06/2021 01:13:12 |
|
אתה כנראה מסתובב במחוזות של תומכי נתניהו אני לא גר בעיר חרדית והשכן שלי שכל הזמן טוען שהוא היה ליכודניק (אגב הם כולם טוענים את זה גם בן כספית ורביב דרוקר במרומז בכל הראיונות שמראינים אותם טורחים להדגיש שהם מבית ימני ליכודניקי וכדומה) מה שהוא מאחל לנתניהו לא שמעתי איחולים כאלו לרבין והייתי בהרבה מההפגנות נגד רבין כולל זו שבכיכר ציון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 09:32 |
|
| |
מצדרביעי
| עיבל כתב: |  | | כפי שקראתי אני את הודעתו של רעיונוביץ כאן לפני 6-7 ימים, זו היתה קריאה לאלימות נגד בנט שהוסוותה כ"הבעת דאגה" כביכול. כעת, כשההסתה לאלימות נגד בנט כבר גועשת, כולל במכתב של רבני הציונות הדתית, רעיונוביץ שוב מגלגל עיניים לשמיים, יעני "אמרתי לכם". דם הקרבנות יהיה על ידיהם של המסיתים. |
|
די לצביעות!!!!!!!!!!!! ביקורת והצקה קבועה לביבי - לגיטימית. ביקורת על בנט או "רחמנא ליצלן" על הדיקטטורה המשפטית - מסוכנת. הציבור ב"ה כבר הפסיק לקנות את הצביעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 12:23 |
|
| |
מדוע הרב דרוקמן חש שאזהרת ראש השב"כ נוגעת למכתב הרבנים? ראש השב"כ לא האשים רבנים הוא בסה"כ ביקש שאנשי הדת יפעלו להרגעת הרוחות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 15:14 |
|
| |
| מכמונת כתב: |  | | מדוע הרב דרוקמן חש שאזהרת ראש השב"כ נוגעת למכתב הרבנים? ראש השב"כ לא האשים רבנים הוא בסה"כ ביקש שאנשי הדת יפעלו להרגעת הרוחות |
|
איזו היתממות
הוא לא חש כלום, החברים שלך בשמאל חשו כך וניסו לתקוף את הרבנים (כחלק ממסע לסתימת הפיות והביקורת), אז הוא הגיב את המובן מאליו:
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 13:43 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
התקשורת, מהנדסת התודעה של ההמונים, הצליחה גם להנדס את הראש של ראש השב"כ.
לפני 6 שנים היתה פה אינתיפאדת סכינים נוראית, עם הסתה ברשתות החברתיות. אף מילה מראש שב"כ. כבר חודשים ארוכים שהמסגדים בלוד, אל אקצה ועוד, מרעילים את הצעירים לפגוע ביהודים. יהודים חרדים נפגעים, נסטרים, מוכים. אף מילה מראש שב"כ. פתאום קם אדם בבוקר ומזהיר מ"שיח מסוכן"...
לא להאמין.
הכותרות בכל אמצעי התקשורת אודות מצעד הדגלים, המתריעות מפני "שבוע הרה אסון", "גורלי" וכו', עם תמונות של יחיא בינואר חמור הסבר, . מבקשות, ואף מצליחות, להנדס את תודעת המנהיגים. מיד גנץ מתיישר עם אזהרות. מיד תראו את המשטרה והשר המתועב העומד בראשה מתריעים גם הם. לבסוף, מן הסתם, יבוטל המצעד, לקול תשואות הפאנלים במשדרי הטלוויזיה.מה נהיה מאיתנו???
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 06/06/2021 02:02:05 |
|
כצפוי, כפי שנכתב על ידנו, בוטל מצעד הדגלים. התקשורת הצליחה בהינדוס התודעה. אפילו רעיונוביץ הלך שבי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 18:29 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | רודףסמלים כתב: |  |
התקשורת, מהנדסת התודעה של ההמונים, הצליחה גם להנדס את הראש של ראש השב"כ.
לפני 6 שנים היתה פה אינתיפאדת סכינים נוראית, עם הסתה ברשתות החברתיות. אף מילה מראש שב"כ. כבר חודשים ארוכים שהמסגדים בלוד, אל אקצה ועוד, מרעילים את הצעירים לפגוע ביהודים. יהודים חרדים נפגעים, נסטרים, מוכים. אף מילה מראש שב"כ. פתאום קם אדם בבוקר ומזהיר מ"שיח מסוכן"...
לא להאמין.
הכותרות בכל אמצעי התקשורת אודות מצעד הדגלים, המתריעות מפני "שבוע הרה אסון", "גורלי" וכו', עם תמונות של יחיא בינואר חמור הסבר, . מבקשות, ואף מצליחות, להנדס את תודעת המנהיגים. מיד גנץ מתיישר עם אזהרות. מיד תראו את המשטרה והשר המתועב העומד בראשה מתריעים גם הם. לבסוף, מן הסתם, יבוטל המצעד, לקול תשואות הפאנלים במשדרי הטלוויזיה.מה נהיה מאיתנו???
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 06/06/2021 02:02:05 |
|
כצפוי, כפי שנכתב על ידנו, בוטל מצעד הדגלים. התקשורת הצליחה בהינדוס התודעה. אפילו רעיונוביץ הלך שבי... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רעיונוביץ לא הלך שבי,
הוא בטוח שהמצב הביטחוני יהיה גרוע בהרבה יותר !
ואז בנט יעשה טעויות לרוב,
וה' ירחם עלינו........
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 18:52 |
|
| |
"הוא בטוח"...
|
|