בית פורומים בחדרי חרדים

עוזר של שר חרדי וכן יועץ אסטרטגי בכיר נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2021 12:09 לינק ישיר 
עוזר של שר חרדי וכן יועץ אסטרטגי בכיר נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים

במסגרת חקירת פרשת שחיתות שהפכה הבוקר לגלויה, נעצרו מספר חשודים, ביניהם עוזר בכיר של אחד מהשרים החרדים | ארבעת העצורים חשודים בביצוע עבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים | לפי הודעת המשטרה, חשודים נוספים נחקרו באזהרה בחשד למעורבות בפרשה

המשטרה עצרה הבוקר (ראשון) ארבעה חשודים בחשד למעורבות בפרשת שחיתות שהותרה היום לפרסום. בין העצורים עובד ציבור, עובד ציבור לשעבר וכן, מנהל חברה מתחום הרפואה ומנהל חברה נוסף מתחום הלובינג. מספר חשודים נוספים עוכבו לחקירה בחשד למעורבות בפרשה. ל'בחדרי חרדים'. נודע כי החשוד המרכזי הינו מקורב לשר חרדי בכיר.

במשטרה מציינים כי הארבעה נעצרו לאחר חקירה סמויה ומאומצת שהועברה הבוקר למישור הגלוי. העצורים חשודים בביצוע עבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים. במהלך המעצר בוצעו חיפושים במספר כתובות בנוסף לבתיהם ומשרדיהם של החשודים.

על פי החשד, עובד הציבור פעל לכאורה במספר הזדמנויות ביחד עם המעורבים ממניעים של "בצע כסף, לקידום ושימור אינטרסים של חברות מסחריות גדולות במשק, תוך ניצול מעמדו ובניגוד מוחלט לאינטרס הציבורי".

החקירה מנוהלת ע"י משטרת ישראל ובליווי המחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה. החשודים הובאו לחקירה במשטרה ובמהלך היום ככל שיידרש מבחינה חקירתית, יובאו לדיון בעניינם בבית משפט השלום בראשון לציון.

"נמשיך לפעול בכל מקום בו יעלה חשד לשחיתות ציבורית הפוגעת בסדרי שלטון, במטרה לחשוף תהליכים פסולים ולהגיע לחקר האמת", נמסר מהמשטרה.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/06/2021 12:12:58

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 14:40 לינק ישיר 

התפתחות דרמטית בפרשת השוחד במשרד הבריאות. 48 שעות לאחר שהובא למשרדי להב 433 למסירת עדות, הפכה החקירה של מנכ"ל תנובה אייל מליס לחקירה באזהרה בחשד למתן שוחד. החוקרים חושדים כי התרומות שניתנו למקורבי ליצמן היו כספי שוחד בתמורה להקלות שחברת תנובה ביקשה.

https://m.ynet.co.il/category/184

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:51 לינק ישיר 

על כמה גופות הוא דרך וכמה רוע זרע גישייד, וכעת הוא קוצר מעשה ידיו להתפאר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:53 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
לפחות במה שנוגע לבבצ'יק הוא נראה מתחבק בחום עם הנשיא הנכנס ביום הכתרתו אז הוא כבר מסודר ליום דין
אולי הוא גם הולך להיות עד מדינה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:49 לינק ישיר 
גרשום

בואו נעשה חשבון:

ליצמן, בבצ'יק וגשייד זה כבר שלושה. לתפוס כמה שלעגערס מהחסידות הזו זה קל ופשוט.
והופ אפשר לפתוח גערער שטיבל במעשיהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:09 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
ליצמן בתגובה ראשונה למעצר העוזר שלו: "אין לי מושג במה מדובר. אני מכיר את בבצ'יק העוזר שלי, הוא נאמן וישר. אין לי מה להוסיף מעבר לזה. לא ידעתי על החשדות נגדו ובמה מדובר"

כנראה בגור לתואר "נאמן וישר" יש משמעות אחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 18:54 לינק ישיר 
ולשרה_בן

מכמונת כתב:
ודאי שחפותו זכותו אבל סתם אם זה נכון אז איך זה שפולישער רב נסיון  לא יודע לא להשאיר עקבות?

ודאי שחפותו זכותו אבל סתם אם זה נכון אז איך זה שיהודון רב נסיון  לא יודע לא להשאיר עקבות?

אין הבדל בין מה שכתבת למה שאני כתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 18:50 לינק ישיר 

ליצמן בתגובה ראשונה למעצר העוזר שלו: "אין לי מושג במה מדובר. אני מכיר את בבצ'יק העוזר שלי, הוא נאמן וישר. אין לי מה להוסיף מעבר לזה. לא ידעתי על החשדות נגדו ובמה מדובר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:34 לינק ישיר 

והשר עצמו? לא ידע דבר וחצי דבר על מה שהתרחש במשרדו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:26 לינק ישיר 

לפחות במה שנוגע לבבצ'יק הוא נראה מתחבק בחום עם הנשיא הנכנס ביום הכתרתו אז הוא כבר מסודר ליום דין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:19 לינק ישיר 

עמית סגל: הפרשה החדשה שבמסגרתה נעצרו מקורב מאוד לשר ובכירים במגזר הפרטי. החשדות - מהחמורים ורחבי ההיקף שהיו בשנים האחרונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:18 לינק ישיר 

ודאי שחפותו זכותו אבל סתם אם זה נכון אז איך זה שפולישער רב נסיון  לא יודע לא להשאיר עקבות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:17 לינק ישיר 

עוד לא קמה ממשלת ה"ריפו" וכבר מתנכלים לחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:14 לינק ישיר 

בקצב הזה גשייד הולך להיות עד מדינה נגד ליצמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 15:57 לינק ישיר 

ארבעת העצורים הם מנחם גשייד, מוטי בבציק, ארז גילהר מנכ"ל חברת לובינג ואבי דנציגר מנכ"ל חברת רוש.
*לכל העדכונים:*
https://t.me/merkaz

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 15:55 לינק ישיר 

קובי בורנשטיין בטוויטר: פרשיית השוחד: המשטרה מבקשת להאריך את מעצרם של שלושה מהחשודים - ובהם עוזר השר החרדי, בחמשה ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוזר של שר חרדי וכן יועץ אסטרטגי בכיר נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext